Grateful | OUTFIT POST (Shein X Capitto Jeans)

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu!

Jedva sam čekala da sa vama podelim svoju omiljenu kombinaciju koju sam najčešće nosila tokom prethodnog meseca, a koja će svakako biti moj izbor i tokom marta jer je vremenska prognoza takva da će proleće još malo pričekati da se zima "odjavi".

Ovom outfit postu sam dala ime "grateful" jer smatram da u ovo vreme svakako treba da budemo što zahvalniji na onome što imamo, a takođe mislim da je period od godinu neizvesnih dana zbog virusa koji i dalje ne jenjava i te kako naučio sve nas da je život nepredvidiv i da koliko god se trudili da postignemo neki zacrtani cilj, uvek treba da se osvrnemo na sve na čemu smo zahvalni i da ne uzimamo olako sve ono što naš život čini takvim kakav jeste, a po meni je nesavršeno savršen i takvom uvek treba da težimo.

Ova kombinacija mi je velika inspiracija jer se u njoj osećam kao da mogu da pokorim ceo svet! Kada se osećate dobro u svojoj koži, onda je zaista sve moguće, a u tome dosta pomažu i odevni komadi koje nosite i zato ih pažljivo birajte, da uvek budu u skladu sa vama i vašim karakterom.

Ovaj outfit sačinjava nekoliko komponenata, a glavni odevni komad je svakako lila džemper koji me je kupio čim sam ga ugledala u izlogu lokalnog butika. Slobodno mogu reći da mi je jedan od omiljenih odevnih komada koje posedujem, jer mi je pomogao da izađem iz zone komfora i da se odlučim za boju koju svakako do sada nisam imala u svom ormaru. Njega je vrlo lako ukombinovati, ali najlepše dolazi do izražaja kada se nosi uz visoko-strukirane farmerke kakve su ove brenda @capitto.jeans! U pitanju je naš, domaći brend, iz Novog Pazara, a svi znamo koliko su kvalitetne farmerke koje potiču odatle. Farmerke prelepo stoje, vrhunskog su kvaliteta, posle 10-ak pranja su i dalje kao nove, veličinu sam pogodila iz prve jer su prilagođene našim, evropskim veličinama. Ono zbog čega ih mnogo volim je što su jedne od retkih koje mi odgovaraju u potpunosti, odnosno i u struku i u predelu kukova i po dužini nogavica jer mi nisu kratke i pokrivaju celu dužinu nogu. Ne mogu da vam opišem koliko ih volim, a ljudi koji me poznaju svakako već znaju za ove farmerke jer ih ne nosim jedino kada su na pranju. Sve moguće preporuke imate za poručivanje preko @capitto.jeans profila, a od nedavno imaju i novu kolekciju pa svakako bacite pogled! Uz farmarke sam dodala i kajš kako bih dodatno naglasila struk, koji je crne boje kako bi se uklopio sa torbom (koju mi je poklonila baka, a inače je tetkina) i mojim omiljenim čizmama. Sada se i te kako vraća moda iz 80tih i 90tih tako da pitajte mame, tetke i bake da vam pronađu nešto iz tog vremena što su volela da nose i sigurna sam da ćete naći komade koji su i te kako u trendu ove godine. Sve sam zaokružila sa predivnim bež teddy kaputom koji je pre par meseci poručen sa sajta Shein, a pošto je rasprodat pronašla sam sličan (dostupan u nekoliko boja) po istoj ceni i njega možete poručiti ovde!

Ne zaboravite da prilikom poručivanja preko sajta Shein iskoristite moj kupon kod 21milica koji važi do 31. marta, a uz pomoć njega ostvarujete 15% popusta na sve porudžbine u iznosu od $60 ili više.

Uživajte u fotografijama i javite mi utiske u komentarima! :)























Džemper/Sweater: local boutique
Kajš/Belt: Zaful (old collection)
Farmarke/Jeans: @capitto.jeans
Teddy kaput/Teddy coat: SHEIN (sold out, similar here)
*Use 21milica for 15% off on orders over $60!
Torba/Bag: From my grandma
Čizme/Boots: Zaful (old collection)

Da li vam se dopada outfit i da li biste ga nosili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Odlično ti stoji ljubičasta boja, bilo bi super da je nosiš češće jer ti sjajno ide uz ten. Moram da ti udelim i kompliment na račun kose, izgleda tako divno i sjajno! <3


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!