Moj prvi PIXI PR paket | RECENZIJA NOVITETA

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post!

Ovog puta vam predstavljam novitete britanskog brenda PIXI beauty koji je kod nas dostupan u Sephora prodavnicama! Ukoliko niste upoznati sa samim brendom, njega je još pre 20 godina osnovala Petra - makeup artist koji ima višegodišnje iskustvo u kreiranju i unapređivanju preparativne i dekorativne kozmetike. Njihov najpoznatiji proizvod je svakako Glow Tonic, a ja vam u nastavku ovog posta pišem o dva poklon seta savršena za sve osobe koji se do sada nisu susretale sa njihovim preparatima jer dolaze u mini pakovanjima, ali u dovoljnoj količini da isprobate same proizvode i steknete utisak da li vam oni odgovaraju ili ne, pre nego što se odlučite za kupovinu proizvoda u full.-size pakovanju. Njihovi gift setovi su takođe odlični kao poklon jer su preslatko upakovani, a često su veoma povoljni što je još jedan ogroman plus.

Ja sam na isprobavanje, pre oko 2 meseca, dobila sledeća dva poklon seta:



Multi-Toning Gift Set (regularna cena £20, sada je na popustu i košta samo £10)
Let's Glow Gift Set (regularna cena £20, sada je na popustu i košta samo £10)
*Setove možete poručiti putem oficijalnog sajta ovde ili ih pronaći u Sephora drogerijama, ukoliko ih još uvek imaju u ponudi!


O Multi-Toning setu: Milky Tonik umiruje, Glow Tonik vrši ekfolijaciju (piling), a Retinol Tonik omekšava i zaglađuje kožu. Ovaj set sadrži sve njihove najpopularnije aktivne tonike kako biste iste mogli da prilagodite svojoj koži i koristite čak i više njih na različitim delovima lica (multi-tretiranje). Uz njihovu redovnu upotrebu moguće je postići sjajnu kožu koja izgleda zdravo i negovano tokom cele godine!

Milky Tonik (bele boje): balansirajući i hidrirajući tonik sa mlekom umiruje kožu i dubinski je ishranjuje uz pomoć jojoba mleka.
Glow Tonik (narandžaste boje): formulisan je sa 5% glikolne kiseline koja pomaže pri dubinskom čišćenju kože kroz hemijski piling pomenutom kiselinom. Poboljšava reljef kože, posvetljava ten i zaglađuje kožu bez osećaja zategnutosti. Pruža koži zdrav sjaj! Tonik nije intenzivan i ishranjuje kožu uz pomoć aloe vere.
Retinol Tonik (ljubičasti): kao što mu ime govori, sadrži moćni Retinol koji ima antioksidationo dejstvo, oslobađa kožu od toksina i slobodnih radikala, pružajući joj osećaj mekoće uz dubinsku regeneraciju i oporavak.


Moje mišljenje:

- Iznad ste imali prilike da pročitate po nešto o svakom toniku koji je deo ovog prelepog poklon seta, a kao što ste već upoznati, sam set čine njihova 3 najprodavanija tonika, Glow, Milky i Retinol!

- Svakom toniku sam dala podjednaku šansu i u nastavku vam prenosim celokupne utiske o svakom toniku pojedinačno!

- Glow tonik je nešto čemu sam se najviše radovala zbog toliko pozitivnih recenzija koje sam pročitala. Mnoge influenserke i blogerke se kunu u njegovo neverovatno dejstvo, a takođe ga i dosta dermatologa preporučuje umesto jakih i grubih mehaničkih pilinga. Ovo je jedan od prvih tonika koji se pojavio na svetskom tržištu koji u sebi sadrži glikolnu kiselinu koja na hemijski način vrši sam piling kože, pri čemu dubinski deluje kroz epidermis, oslobađa pore od nečistoće, otklanja mrtve ćelije i ujednačava ten jer ga posvetljava. Rešava se flekica i svih ostalih nesavršenosti uz redovnu upotrebu (ja sam ga koristila 2-3 puta nedeljno jer za češćim korišćenjem nema potrebe). Nijednom mi nije izazvao nikakve neželjene reakcije, jako je blag i prija mojoj koži jer je osveži i u sekundi joj da zdrav, negovan i sjajan izgled. Vrši ekfolijaciju kiselinom koja je neopisivo bolja opcija od mehaničkih pilinga jer nije gruba prema koži, a za svega par nedelja poboljšava teksturu kože. Oduševljena sam sa njime i definitivno ću kupiti full-size pakovanje. *Ovo malo mi je trajalo mesec dana!

- Milky tonik je nešto na šta sam već navikla jer ima sličan efekat kao tonici koje sam do sada koristila. Uglavnom koristim umirujuće tonike jer volim kada mi omekšaju kožu, pruže osvežen izgled i ishranjenost. Nikakav poseban efekat nisam primetila, sem da mi jako prija kada se probudim i nanesem ga ujutru nakon čišćenja lica jer mi koža odmah izgleda odmornije. Još jedna preporuka ukoliko volite preparate ovog tipa!

- Retinol tonik je još jedan apsolutni novitet za mene. Kao što verovatno već znate, Retinol je sjajna antioksidativna supstanca koja pomaže pri regeneraciji kože i vraćanju njenog starog sjaja! Meni je i te kako pomogao da povratim elastičnost kože i da mi koža na dodir bude mekana i zaglađena. Međutim, ukoliko bih birala između njega i Glow tonika ipak bih se odlučila za Glow jer ima intenzivnije efekte.

- Sva tri tonika su zaista divnog sastava, upakovana u preslatke bočice, formulisana za postizanje savršenog tena i mislim da imaju sjajne efekte, kako kada se koriste pojedinačno, tako i kada se sva 3 ubace u rutinu i koriste naizmenično. Ovo je jedan divan set kojem bi se svaka devojka/žena obradovala i smatram da vredi probati kako biste pronašli pravi tonik koji vama najbolje odgovara!

Za više informacija kliknite OVDE!


O Let's Glow setu: Ovaj poklon set sadrži Glow Mud Cleanser, Glow Tonic, Glow Mud Mask mini pakovanje Glow Tonic maramica za skidanje šminke. Ovih 4 preparata, zajedno čine savršenu rutinu za postizanje sjajnog izgleda kože koji će vas pratiti tokom celog dana nakon nanošenja pomenutih proizvoda. Uz ove divne proizvode, savršen ten više nije misaona činjenica, a uz redovnu upotrebu će vam koža svaki dan izgledati u najboljem izdanju!

- Glow Mud Cleanser: je dubinski glineni čistač pora, obogaćen sa 5% glikolne kiseline i umirujućim biljkama. Formulisan je da doprinese efikasnom čišćenju, iako je blag i pogodan za sve tipove kože. Sadrži aloe veru kako bi hidrirao i umirio kožu nakon dubinskog čišćenja.
- O Glow toniku sam vam već pisala jer je bio deo i prethodno pomenutog seta, pa se o njemu možete informisati u nekoliko pasosa iznad.
- Glow Mud Mask: je glinena maska za stimulisanje regeneracije kože i posvetljavanje tena, uz pospešavanje revitalizacije. Ovaj tretman obogaćen mineralima upija ulja i izvlači nečistoće na površinu uz pomoć biljke ženšen (azijska biljka, zvana i đavoljski grm).
- Glow Tonic maramice za skidanje šminke: su deo limitirane serije, a njihovo glavno dejstvo je da uklanjaju čak i vodootpornu šminku u svega nekoliko poteza. Prirodnog su sastava, blage formulacije. Dolaze u praktičnom pakovanju pa ih možete iskoristiti za skidanje šminke kada niste kod kuće, jer staju u svaku torbicu!
*Uz ovaj set dolazi i prelepi neseser!


Moje mišljenje:

- Kao i prethodni set, i ovaj je predivno upakovan, u praktičnom neseseru koji je idealne veličine za sve što vam je potrebno da popravite šminku dok ste van kuće ili za travel-size proizvode za čišćenje kože kada idete negde, recimo samo za vikend.

- Sva tri proizvoda sam koristila zajedno, u vidu rutine neke dve nedelje (koliko su mi i potrajala ova mala pakovanja). Jedino sam maramice samo jednom koristila i to kada sam bila van kuće, a trebalo mi je da brzo skinem šminku. Koristila sam ih za skidanje karmina kako bih ga ponovo namazala (jer se razmazao od hrane koju sam jela). Izuzetno brzo su skinule ostatak mat tečnog ruža, bez toga da sam morala preterano da pritiskam, razvaličim maramicu i slično.

- Što se tiče glow tonika, o njemu sam vam već pisala, a koristila sam ga posle Glow glinenog čistača koji sam upotrebljava svako veče pre spavanje, za dubinsko čišćenje kože. Nakon njega bih nanela tonik u maloj količini (svako drugo veče), a jednom nedeljno sam koristila i Glow glinenu masku koja ima skoro pa isti efekat kao i čistač, samo je razlika u tome što je efekat čiste kože dugotrajniji i koža je zaista maksimalno očišćena.

- Svi proizvodi su mi se fenomenalno pokazali i mislim da zajedno čine idealnu rutinu za postizanje zdravog i sjajnog tena!

- Za više informacija kliknite OVDE!

- Ovim privodim kraj ovoj recenziji, a sve pomenute setove možete poručiti OVDE! Trenutno su rasprodati, ali postoji mnogo drugih, sa sličnim proizvodima u samom sadržaju. Pokušajte da pronašete njihove setove i u Sephora prodavnicama ukoliko ih još uvek imaju na stanju!

- To bi bilo to za ovu recenziju! Nadam se da vam se dopala!

- Ja sam apsolutno uživala u korišćenju i isprobavanju ovih proizvoda i sigurna sam da ću proširiti svoju kolekciju Pixi preparata jer su me oborili s nogu!

Da li ste vi probali nešto iz njihovog asortimana? Kakvi su vaši utisci?
- Pišite mi u komentarima ispod ovog posta!
- Hvala vam na čitanju! Nadam se da ste uživali u ovoj recenziji!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Čestitam ti na uspostavljanju saradnje s PIXI Beauty brendom, želim ti puno uspeha u tome! Proizvodi izgledaju divno i na dobrom su glasu, jednog dana ću sigurno probati nešto iz njihov ponude. <3


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!