AVON Anew proizvodi za blistavost kože sa vitaminom C | RECENZIJA

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu! U ovom postu vam piše o dva neverovatna proizvoda kataloškog brenda Avon koji su za svega nekoliko dana upotrebe postali sastavni deo moje dnevne rutine kože i doprineli tome da izgleda nikad blistavije! Naravno, u pitanju je Radiance kolekcija sa Vitaminom C kao glavnim sastojkom, a dva preparata koja ću vam predstaviti u nastavku su tonik za maksimalnu blistavost kože i Radiance serum sa vitaminom C.

Ovaj divan set koji ćete imati prilike da vidite ispod je bio deo kataloga pre par meseci, ali su proizvodi i dalje dostupni za pojedinačno poručivanje. Ja sam odlučila da svoje potrošačko poverenje usmerim ka divnoj Avon dami @jole_avon, a toplo vam preporučujem da i ona vama bude posrednik jer je veoma ljubazna, uslužna i porfesionalna u svom poslu koji zaista radi s ljubavlju i posvećeno. Kod nje na Instagram profilu uvek možete prvi saznati za sve akcije, promocije i sniženja tako da je tamo možete i zapratiti i uvek biti u koraku sa novim informacijama vezanim za kupovinu Avon proizvoda.

Proizvodi su stigli ovako upakovani:



O proizvodu: "Tvoja omiljena linija sa vitaminom C se proširuje! Toner za maksimalnu blistavost sprečava starenje kože, odmah povećava hidrataciju kože 2 puta, vrši nežni piling za mekšu kožu, pojačava blistavost kože za sjajan ten. Može se upotrebljavati kod svih starosnih dobi."

Količina: 200ml
Trenutna cena u majskom K05 katalogu: 990 RSD
*Za više informacija kliknite OVDE!

Sastav: AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, ARGININE, POLYSORBATE 20, GLYCOLIC ACID, PROPANEDIOL, PARFUM, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ASCORBYL GLUCOSIDE, PANTHENOL, THIODIPROPIONIC ACID, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL.


Moje mišljenje:

- Ono što me je prvo kupilo kod ovog proizvoda su glavni sastojci koje sadrži, a to su vitamin C i glikolna kiselina (ista ona koja se nalazi u čuvenom Glow toniku od brenda Pixi beauty, koji je daleko skuplji).

- Miris mu je jako lep, prijatan, citrusan i osvežavajuć. Tekstura je tečna, ali sa uljanom bazom. Koristim ga ujutru odmah nakon umivanja sa čistilicom koju inače koristim. Nanesem nekoliko kapi na tupfer i tapkanjem nanesem na celo lice, vrat i dekolte, izbegavajući predeo oko očiju i usana.

- Tonik baš osveži kožu, razbudi me i vrlo se brzo upija. Ostavlja blago lepljiv trag dok se skroz ne osuši, a nakon toga koža postaje vidno zaglađenija, sjajna i mekana na dodir.

- Glavni efekat ovog tonika se ogleda na duže staze. Vrši nežni piling kože pri svakoj upotrebi i zato ga ne treba češće koristiti od jednom dnevno, i praviti pauze na svake 2 nedelje (2 nedelje korišćenja, par dana pauze pa nastavak upotrebe).

- Meni ne izaziva nikakve iritacije, peckanje niti bilo šta slično, već mi, naprotiv, izuzetno prija.

- Nakon njega nanosim serum koji sam već pomenula, a o njemu vam pišem ispod.


O proizvodu: "Serum za maksimalan sjaj kože sa 10% stabilnog vitamina C, revitalizuje kožu i čini je zategnutijom i glatkom, poboljšava njenu teksturu i vraća joj mladalački izgled sa blistavim sjajem. Tokom upotrebe se ne mora izbegavati sunce, ali se preporučuje nanošenje zaštitnog faktora sa što većim procentom zaštite."

"Na osnovu kliničke studije na 127 ispitanika, nakon prvog korišćenja koža je blistavija, glađa i svežija. Nakon dve nedelje koža je vidljivo blistavija i podmlađena."

Količina: 30ml
Cena: 1590 RSD
*Za više informacija kliknite OVDE!

Sastav: PROPANEDIOL, ALCOHOL DENAT., AQUA, GLYCERIN, ASCORBIC ACID, PROPYLENE CARBONATE, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, PARFUM, BHT, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL. <F#09397-083>


Moje mišljenje:

- Kao i tonik, i ovaj serum miriše izuzetno osvežavajuće tj. citrusno i miris nije prejak, što mi se dopada.

- Tekstura mu je uljana, ali ne ostavlja mastan trag nakon što ga koža upije već blistavi odsjaj koji odaje utisak negovane i zdrave kože. Taj odsjaj ne traje samo nekoliko sati, već ako koristite ovaj serum uzastopno 2-3 nedelje primetićete da vam je koža konstantno blistava i da izgleda izuzetno zaglađeno i zategnuto.

- Nisam mogla da verujem šta ovaj serum u kombinaciji sa tonikom radi sa mojom kožom jer pojma nisam imala da moja koža može ovako da blista, da bude konstantno mekana i glatka na dodir i da mi ten bude ujednačen do ove mere. Ovo je pravo čudo u bočici i vredi svakog dinara!

- Jedina zamerka koju imam je da je već posle mesec dana od otvaranja bočice i prvog korišćenja počeo da menja miris i sada se već dosta oseća na alkohol i izaziva blago peckanje, ali dejstvo je i dalje isto i nepromenjeno tako da sam odlučila da nastavim korišćenje jer nijednu drugu reakciju nisam imala. Spominjem ovo da skrenem pažnju da je možda prejaka koncentracija vitamina C i alkohola u njemu da bi ga koristila osoba sa osetljivom kožom.

- Još jedna ogromna preporuka i možda najbolji serum sa vitaminom C koji sam ikada probala!

*OBAVEZNO nanosite zaštitu od štetnih sunčevih zraka - SPF nakon upotrebe ovih proizvoda, kako ne biste izazvali kontraefekat i neželjene reakcije poput pojave fleka na koži i opekotina.



Uz predivni set o kojem sa vam pisala sam tog meseca u katalogu ugledala i ovu prelepu ogrlicu i odlučila da istu poručim jer je bila izuzetno povoljna, a do sada sam se više puta uverila u kvalitet Avon nakita.

- Ona nažalost više nije dostupna, ali zato imate moju preporuku za ovakav tip nakita ukoliko se odlučite za poručivanje putem Avon kataloga.

- Kako vam se čini moja porudžbina?
- Da li ste isprobali ova dva proizvoda i kakvi su vaši utisci?
- Da li koristite proizvode sa vitaminom C?
- Pišite mi u komentarima ispod, a ja vas pozdravljam do sledećeg posta. Hvala vam na čitanju!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Zanimljiv post. 😊 Za ove kozmetičke peoizvode nisam čula. Tako da ih nisam probala. Ali deluju zanimljivo. A ogrlicu sam viđala i sviđa mi se. 😊
    Na mom blogu ima 3 nova posta, pa ako te interesuje pročitaj i daj svoje mišljenje. 😊 Pozdrav 😘➡️
    1. https://andjelina-svastara.blogspot.com/2021/05/eurosong-week-1-nesto-o-i-poceci.html
    2. https://andjelina-svastara.blogspot.com/2021/05/eurosong-week-2-ovogodisnje-takmicenje.html
    3. https://andjelina-svastara.blogspot.com/2021/05/eurosong-week-3-1-polufinalno-vece-moje.html
    If you are interested, read, and write your opinion. Greeting 😘

    ReplyDelete
  2. Koristim Avon jako dugo i jako sam zadovoljana proizvodima .
    Na mom blogu @missvelifestyleblog imate par Avon recenzija .

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!