Business Casual | OUTFIT POST

 

Zdravo svima i dobro došli u novi outfit post na mom blogu!

Fotografije koje ću vam prikazati u nastavku posta nastale su još pre mesec dana, ali tek sada stižem da ih podelim sa vama kako se približava kraj junskog ispitnog roka. Konačno mogu da se posvetim ponovo svojim hobijima, odnosno kreiranju sadržaja za vas i objavljivanju postova, kako ovde tako i na mom Instagram profilu.

Outfit koji jedva čekam da vam pokažem sam nazvala "business casual" baš zato što je u potpunosti ležaran, ali uz samo jedan odevni komad - predivan sako bele boje poručen sa profila @fashion.shop.comm dobija tu "poslovnu" notu.

Kombinaciju čine: plava rolka dugih rukava, koja me je oduševila komotnošću i udobnošću, a toliko je divna kombinacija materijala od kojih je napravljena da jedva čekam da nastavim da je nosim nakon što ponovo zahladni. U pitanju su materijali poput kašmira, pamuka, viskoze itd. Fenomenalan sastav! Sako bele boje koji sam vam već pomenula je takođe poručen sa istog profila kao i sama rolka, a to je @fashion.shop.comm. Iskreno vam preporučujem kupovinu preko pomenute online prodavnice jer im je odeća izuzetno kvalitetna, a cene veoma pristupačne. Imaju i novu kolekciju, klik ovde da je pogledate! 

Pored pomenuta dva odevna komada, tu su i moje omiljene visoko-strukirane farmerke širokog kroja koje sam poručila putem Instagram profila @capitto.jeans, a apsolutno ih obožavam jer fenomenalno stoje, idealne su dužine, preudobne i savršeno se uklapaju uz bilo koji odevni komad. Mogu se nositi i sa patikama, i sa štiklama, sandalama, sa čim god zamislite. Još jedna preporuka za Instagram prodavnicu, a celokupan Capitto asortiman pogledajte ovde!

 Što se tiče aksesoara, odlučila sam se samo za torbu i to modernog dizajna, crne boje, sa kajšem koji je ukrašen srebrnim lancem. Odnos cene i kvaliteta je odličan, dizajn je trendi i lako uklopljiv sa mnogo odevnih kombinacija. Postala mi je omiljena torba i to sve zahvaljujući profilu @jovanas_bags, gde sam je pronašla. 

To bi bilo to! Pišite mi u komentarima kako vam se čini ovakva kombinacija?

Uživajte u fotografijama! :)



































Minđuše/Earrings: @tobee_nakit
Rolka/Turtleneck: @fashion.shop.comm
Sako/Suit Jacket: @fashion.shop.comm
Farmerke/Jeans: @capitto.jeans
Torba/Bag: @jovanas_bags

Hvala vam na čitanju!

Da li vam se dopada outfit i da li biste ga nosili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments