Zumo x Vaxsin | OUTFIT POST

 


Zdravo svima i dobro došli u novi outfit post na mom blogu!

Iako ste od mene navikli više ležernije kombinacije sa dozom "street style" momenta, ovog puta vam donosim nešto što je izvan moje zone komfora, a to je outfit elegantne note.

Nedavno sam na Instagramu otkrila domaći mali biznis @zumo_fashion, čija se vlasnica bavi dizajniranjem ženstvenih odevnih komada u malim serijama, čime se u mnogome pomaže u zaustavljanju "fast fashion" proizvodnje. Zumo je brend nastao još 2008. godine, a može se pohvaliti sa veoma širokim asortimanom garderobe koja je pogodna za sve žene, a posebno one koje vole poslovni stil, kao i dozu elegancije i na dnevnom nivou. Ono što posebno volim kod ovog brenda je činjenica da se sve može prilagoditi vašim željama, i da svoju ideju možete pretočiti u novi omiljeni odevni komad izrađen od pažljivo biranih, kvalitetnih materijala.

Veoma sam inspirisana celom pomenutom pričom i izuzetno mi je drago da sam baš ja dobila priliku da iznesem ovako divan komplet poput ovog koji ćete videti u nastavku. Komplet se sastoji od bluze Lea i pantalona Maia. Dostupan je u mnogo različitih nijansi, ali ja sam izabrala onu koja mi je najviše privukla pažnju - rojalsko plava. Podseća me na more, na leto, i baš zato sam se i odlučila za nju. U pitanju je silk saten materijal koji je toliko prijatan na koži i lagan da imate osećaj kao da nemate ništa na sebi. Materijal je takav da ne pali, idealan je za leto i doprinosi tome da se osećamo lepo u svojoj koži. Pantalone su ravnog kroja, sa bočnim rajsferšlusom i elastičnim pojasom u zadnjem delu tako da se savršeno prilagođavaju figuri i predivno ističu obline. Bluza je sa padajućim vratnim izrezom i tankim brtelama, pa se može ukombinovati sa mnogo različitih odevnih komada, ali najlepše ide upravo uz pomenute pantalone.

Što se tiče ostatka outfita, odlučila sam se za crne aksesoare. Torba je kupljena odavno pa se ne sećam tačno gde sam je uzela, ali se svuda može pronaći slična, dok su srebrne minđuše u obliku srca od našeg domaćeg brenda @tobee_nakit, a o sandalama čitate u pasusu ispod.

@vaxsin.style je nov brend na našem tržištu, a u pitanju je brend koji u svojoj ponudi ima veoma pristupačnu obuću uvezenu iz turske, napravljenu tako da pruži udobnost pri svakom koraku, a da ima tu modernu notu i da začini svaki outfit. Ja sam se odlučila za Carisa crne sandale na vezivanje, koje se mogu nositi na nekoliko načina. U pitanju je veštačka koža, ali je ista toliko kvalitetna da nećete primetiti razliku između nje i prave. Obožavam ih i zaista ih nosim kad god sam u prilici. Uklapaju se i uz elegantnije i uz ležernije komade, a štikla im je savršene visine. Kako se vama dopadaju?

Uživajte u fotografijama! :)


































Minđuše/Earrings: @tobee_nakit
Komplet (bluza i pantalone)/Two-piece set: @zumo_fashion
Torba/Bag: Not Branded
Sandale/Sandals: Vaxsin Style @vaxsin.style

Hvala vam na čitanju!

Da li vam se dopada outfit i da li biste ga nosili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments