FEMME LUXE Try-On Haul + Review

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu! Ovog puta vam pišem post tematike koju sigurno jako volite, a u pitanju je Try-On Haul. U nastavku vam pokazujem odevne komade koje sam poručila sa sajta femmeluxe.co.uk, a ukoliko niste do sada nikada čuli za ovu online prodavnicu, preporučujem vam da obratite pažnju na sledeći pasus.

FemmeLuxe je website koji se može pohvaliti širokim asortimanom garderobe, obuće i aksesoara. Na moje veliko oduševljenje, ponuda je veoma raznovrsna i svako može pronaći nešto po svom ukusu. Sajt je baziran u Ujedinjenom Kraljevstvu, a imaju dostavu širom sveta i trenutno U Srbiju šalju isključivo DHL službom. S obzirom na navedeno, paketi stignu izuzetno brzo, a svaki predmet koji poručite je pažljivo upakovan i zaštićen.

Ono što je mene oduševilo kod ove online prodavnice je kvalitet same garderobe koji se ne može porediti ni sa jednim drugim sajtom sa kojeg sam poručivala. Odevni komadi su neverovatno udobni, mekani i kvalitetno šiveni. Niti jedan jedini končić nije virio, što se obično dešavalo sa stvarima koje stignu sa drugih sajtova. Kada sam pročitala deklaraciju na etiketi zaista sam se pozitivno iznenadila. Većinski deo sastava čine prirodni materijali poput pamuka i viskoze, dok se elastin i poliester nalaze u vrlo malim procentima. Pored toga, vrlo je lako odlučiti se za veličinu i retko se dešavaju greške ako pratite tabelu. Ja imam samo reči hvale što se tiče celokupnog iskustva jer je paket od momenta plasiranja porudžbine stigao za svega 4-5 dana.

Sada, kada sam vam ukratko prenela svoje celokupne utiske i upoznala vas sa samim sajtom, hajde da pređemo na sam Try-On Haul i stvari koje sam poručila.

Sadržaj paketa čine:



Prvo za šta sam se odlučila je ovaj predivni zeleni set koji je trenutno na popustu i košta svega £19.99. Dostupan je u nekoliko boja, ali se meni najviše dopala ova tamno zelena jer jako lepo stoji uz svaku boju tena. Materijal je jako prijatan, a prikriva nesavršenosti (nezategnutu kožu, stomačić i slično) jer ima izrezbarenu teksturu. Set se sastoji od crop topa i pantalona sa ravnim, širokim nogavicama. Može se tako ukombinovati da bude idealan za svaku priliku, pa i za svakodnevnicu. U njemu se osećam neverovatno prijatno, a materijal je poprilično rastegljiv. Sjajan odnos cene i kvaliteta! Jedina zamerka je što se veš baš ocrtava ispod, pa je najbolje da nabavite donji veš bez šava koji je elastičan. Ja sam takav nosila prilikom slikanja i zaista se ne primećuje nikakvo urezivanje. Vodite računa da veš bude u boji kože jer se može provideti onaj jako obojen, poput crnog, pink i sličnih boja.

Sastav: 95% poliester, 5% elastin
Veličina koju sam ja odabrala: 10

Više fotografija u kompletu vam ostavljam ispod:




Jade Green Ribbed Set možete poručiti ovde i iskoristiti popust od 50%!



Drugi artikal koji sam odlučila da poručim je još jedan set, a u pitanju je sportski komplet bakarno narandžaste boje koji mi se dopao zbog tog ležernog izgleda i kroja koji pristaje svakom obliku tela. Set se sastoji od dukserice dugih rukava i trenerki koje su sužene u predelu nogavica, visoko strukirane su pa ističu prelepo figuru. Čine da izgledate fit iako niste! Materijal je toliko prijatan i mekan da vam ne mogu opisati, toliko se osećam udobno dok nosim ovaj komplet da ga ne bih skidala. Činjenica da ću u njemu biti i tokom leta od 6 i po sati vam govori koliko mi je prijatno dok ga nosim, prosto ga ne osećate na sebi jer je lagan, a opet topao. Boja mu je prelepa i jedna je od razloga zašto sam se odlučila baš za ovaj set. Od cele porudžbine ovo mi je omiljeni artikal! Imate moju iskrenu preporuku!

Sastav: 100% pamuk
Veličina koju sam odabrala: S

Više fotografija mene u kompletu pogledajte ispod:




Komplet - Rust Joggers Loungwear Set je takođe trenutno snižen i to 48%, a možete ga poručiti ovde!

*Trenutno rasprodat, ali sličan možete pogledati ovde!


Treći artikal koji sam poručila mi je apsolutna ljubav na prvi pogled. Obožavam džempera ovog kroja, over-sized rukavi a koji je isečen do pupka. Jako lepo pristaje, ističe uzak struk i dopada mi se boja koja je idealna za jesen. Print je takođe interesantan i drago mi je da je crne boje, jer se iz tog razlog džemper lako može ukombinovati sa mnoštvo drugih predmeta. Naravno, već ste navikli na to da je materijal za svaku pohvalu, pa je ista situacija i kod ovog džempera. Mekan je, udoban i veoma topao pa će vas sigurno grejati tokom predstojećih meseci. Oduševljena sam kako mi stoji, a vi vaš braon over-sized džemper možete poručiti ovde! Mislim da je pravi must-have za jesen.

Sastav: 100% akrilik
Veličina koju sam ja odabrala: S/M

Više fotografija u džemperu pogledajte ispod:




Ovaj Brown Patterned Crop Jumper je takođe na popustu i trenutno košta £16.99, međutim rasprodat je u svim veličinama, a isti džemper samo drugog printa možete poručiti ovde!



Poslednji artikal u ovom haul-u su crne visoko-strukirane pantalone sa izrezom na nogavicama. Poručila sam ih u jednoj veličini manje od one koju nosim misleći da će biti elastične i zato me nije začudilo što su mi ovoliko uske. Trebalo je da ih uzmem u veličini 10, ali je ona bila rasprodata pa sam se odlučila za 8 i poprilično su mi tesne oko kukova i u predelu zadnjice, dok mi u struku i u predelu listova odgovaraju. Svakako, i dalje mogu da ih nosim što se vidi da fotografijama, ali ću ih ipak proslediti nekome ko nosi S/M, pošto sam ja više M/L. Bez obzira na to, mekane su i lepo prijanaju uz figuru. Još jedna preporuka!

Sastav: 95% viskoza, 5% elastin
Veličina koju sam ja odabrala: 8

Pantalone se sjajno slažu sa džemperom o kojem sam vam pisala, pogledajte fotografije ispod:





Ove predivne Black Front Slip Trousers pantalone možete poručiti ovde, po sniženoj ceni koja trenutno iznosi £13.99.

I došli smo do kraja ovog posta! Nadam se da vam se dopao ovaj haul i da vam se sviđaju odevni predmeti koje sam odabrala za sebe. Obratite takođe pažnju i na nekoliko kategorija sa njihovog sajta koje sam od srca preporučujem, a to su White Dresses jer tamo možete pronaći široku ponudu belih elegantnih haljina koje mogu proći i kao venčanice, takođe Black Dresses ukoliko ste veći ljubitelj haljina crne boje i ako volite da se osećate seksi i atraktivno u svojoj koži. Pored toga, nemojte zaobići ni Denim Shorts kategoriju jer su šorcevi dostupni po neverovatno sniženim cenama. Femmeluxe.co.uk me je apsolutno oborio s nogu, a nadam se da ćete mu i vi dati šansu!

P.S. Ako iskoristite kod GET10 ostvarujete pravo na popust od 10% na celokupan iznos porudžbine!

- Da li ste nekad poručivali sa FemmeLuxe sajta i kakvi su vaši utisci?
- Pišite mi u komentarima ispod, a ja vas pozdravljam do sledećeg posta. Hvala vam na čitanju!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Kako si zgodnaaa <3 Sve stvari mi se bas bas dopadaju! <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!