Kompletna rutina nege kože uz SKINOLOGY | Prima kozmetika

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu! Jedva sam čekala da se ponovo vratim pisanju i moram da priznam da mi je baš nedostajalo. Napravila sam poprilično dugu pauzu, ali mi je ona bila preko potrebna zbog nekih dešavanja u privatnom životu. Međutim, sada sam tu i puna elana za pisanjem recenzija i postova drugih tematika za vas, moje verne čitatelje.

Ovim putem želim i da vam se zahvalim jer ste bez obzira na sve i dalje čitali moj blog, a brojke nisu opadale. To mi zaista mnogo znači i to je upravo jedan od razloga zašto nikad neću da odustanem od ovoga. Veliko vam hvala na svoj podršci koju mi nesebično pružate!

U to ime, evo nove recenzije i nadam se da ćete u istoj uživati dok je budete čitali, kao što ja uživam dok je pišem.

Kao što ste već mogli da zaključite po naslovu, ovog puta tema posta su proizvodi brenda Skinology koji su deo asortimana na sajtu Prima kozmetika. Već sam imala prilike da isprobam neke njihove proizvode ranije i malo je reći da su ispunili moja očekivanja, jer sam stvarno uživala koristeći ih i zato sam se i te kako radovala ponovnom isporbavanju proizvoda iz Skinology asortimana.

Ukoliko niste znali, pored online prodavnice, njihove proizvode od pre nekoliko meseci možete pronaći i u Skinology prodavnici u Galerija šoping centru, u Beogradu.

Na moju adresu je još početkom ove godine stigao jedan predivan paket, pun proizvoda kojima sam se i te kako obradovala. Sadržaj paketa možete pogledati ispod:


Proizvodi koje vidite iznad su:


O proizvodu: "Oil Control gel maska SA AKTIVNIM UGLJEM i KAMILICOM je namenjena masnoj i nečistoj koži. Apsorbuje nečistoće i višak sebuma. Intenzivno hidrira, umiruje i regeneriše, zahvaljujući hidrantnom kompleksu, ekstraktima krastavca i kamilice, alantoinu i pantenolu."

Aktivni sastojci: aktivni ugalj, alantoin, hidrantni kompleks i kamilica ekstrakt.

Namenjena za: masnu i nečistu kožu.

Upotreba: Naneti masku na lice, izbegavajući predeo oko očiju. Ostaviti da deluje 15-20 minuta. Ukloniti tupferima natopljenim vodom ili tonikom, ili isprati vodom.

Sastav možete pročitati ovde!

Količina: 100ml
Cena: 950 RSD


Moje mišljenje:

- Oduvek sam bila ljubitelj maski za lice sa aktivnim ugljem jer sam onda zaista uverena da radi posao zbog efekta dubinskog čišćenja koji taj sastojak pruža. Opšte je poznato da aktivni ugalj izvlači sve nečistoće na površinu, čime čisti pore lica, a takođe oslobađa kožu od štetnih toksina. Ono što ovu masku izdavaja od drugih je sastav. Zbog prirodnog sastava i sastojaka koji neguju kožu (poput kamilice), ova maska nije intenzivna prema koži, već se uz pomoć nje na nežan način rešavamo nečiste kože.

- Miris joj je suptilan, ne izaziva peckanje i vrlo mala količina je potrebna da biste naneli na celo lice. Ja bih sačekala 15-ak minuta nakon što je stavim, a zatim višak uklonika sa tupferom i na kraju se umila sa mlakom vodom. Nanela bih neku hidrirajuću kremu nakon korišćenja maske, jer iako ona ne isušuje, uvek je dobro da se koža nakon dubinskog čišćenja nahrani i da joj se vrati vlažnost.

- Ostavlja kožu vidno čistom, mekanom, zaglađenom i daje joj prirodan, zdrav sjaj. Obožavam ovu masku i svima vam je iskreno preporučujem!

Možete je poručiti ovde!


O proizvodu: "Oil Control hidratantna gel krema za lice sa CENTELOM i HIJALURON KOMPLEKSOM je laka gel podloga, veoma pogodna za masnu kožu. Hijaluronska kiselina, hidratantni kompleks, ši buter i biljna ulja badema i jojobe, sa dodatkom alantoina i pantenola, omogućavaju izuzetnu hidrataciju, bogatu ishranu i regeneraciju. Ne ostavlja mastan i sjajan trag na koži."

Aktivni sastojci: bademovo ulje, centella asiatica, hijaluronska kiselina, ši buter i ulje jojobe.

Namenjena je: masnoj koži.

Upotreba: Ujutru i uveče naneti na čistu kožu lica, vrata i dekoltea.

Sastav možete pročitati ovde!

Količina: 50ml
Cena: 890 RSD


Moje mišljenje:

- Vrlo je teško pronaći dnevnu kremu za masnu kožu koja je neće dodatno zamastiti, a koja će joj pružiti svu potrebnu negu, a da je pritom koža brzo upija.

- Oduševila sam se sa sastavom i teksturom ove kreme koja ima gelastu podlogu, lako se razmazuje, rashlađuje i umiruje kožu, upija se za svega nekoliko sekundi, a kožu ostavlja mekanom i glatkom. Ne ostavlja apsolutno nikakav trag i uopšte nemate osećaj kao da ste naneli kremu. Zato sam je ja najčešće nanosila ujutru, umesto podloge za šminku, jer puder preko nje savršeno prijanja.

- Još jedna ogromna preporuka! Kremu sam celu potrošila za 2 meseca korišćenja i pritom mi nije izazivala nikakve iritacije, crvenila niti bubuljice. Odlična je!

Možete je poručiti ovde!


O proizvodu: "Oil Control tonik za lice SA KAMFOROM i MENTOLOM reguliše lučenje sebuma, ima antiseptično i umirujuće dejstvo. Svojom formulacijom poboljšava negu masne i problematične kože."

Aktivni sastojci: kamfor

Namenjen je: masnoj i problematičnoj koži.

Upotreba: Sužava pore i sprečava zadržavanje nečistoća. Deluje kao blagi antiseptik, stimuliše regeneraciju kože, pružajući joj prijatan osećaj hlađenja.

Sastav možete pročitati ovde!

Količina: 200ml
Cena: 650 RSD

Moje mišljenje:

- Još jedan proizvod iz Oil Control linije koji me je apsolutno oduševio. Zaista je namenjen masnoj koži i tom tipu kože i te kako prija.

- Zajedno sa kremom o kojoj sam vam malo pre pisala čini čuda. Tonik miriše na mentol, plave je boje ali veoma tečne teksture. Dozira se uz pomoć pumpice što mi je izuzetno praktičan vid doziranja, a ja ga onda nanosim na tupfer pa utapkavanjem na očišćenu kožu umivalicom. Miriše predivno i osvežavajuće, instant hladi kožu i umiruje je. Smanjuje crvenilo, iritacije i isušuje bubuljice zbog prisustva kamfora u sastavu. Može isušiti kožu ukoliko se nakon njega ne nanese hidratantna krema, ali ako se nanese neka poput kreme o kojoj sam vam pisala, on zaista predstavlja savršen proizvod za čišćenje problematične kože sklone bubuljicama, aknama i mitiserima.

- Još jedna preporuka!

Možete ga poručiti ovde!


O proizvodu: "Izborom HYALURON seruma za lice sačuvaćete elastičnost i tonus kože, čime joj obezbeđujete idealnu preventivnu negu. On je stvoren da pomogne koži da zadrži više vlage, čime poboljšava njene prirodne zaštitne mehanizme. Nakon nanošenja seruma koža postaje hidrirana, glatka i meka, a redovnom upotrebom, površinske i izražene bore znatno umanjene."

Aktivni sastojci: alantoin i sodium hyaluronate.

Namenjen je: svim tipovima kože, posebno umornoj i dehriranoj koži.

Upotreba: Nanesite 2-3 kapi na čistu kožu lica, vrata i dekoltea, ujutru i uveče, blagim utapkavanjem.

Sastav možete pročitati ovde!

Količina: 30ml
Cena: 990 RSD


Moje mišljenje:

- Serumi su mi neizostavni deo rutine nege kože i nanosim ih uvek kako je i preporučljivo - nakon čišćenja lica, a pre nanošenja kreme.

- Ovaj serum me je privukao jer sadrži hijaluron, a on je poznat po tome da vraća koži vlažnost, hidrira je dubinski i samim tim je hrani, ostavljajući je mekanom, glatkom i sjajnom.

- Već nako konstantne upotrebe od nedelju dana sam primetila da je mojoj koži vraćena elastičnost i da je postala zategnutija. Serum sa hijaluronom je odlična preventiva za nastanak bora, čime sprečava starenje kože jer joj pruža sve potrebno što ona godinama gubi.

- Odličan proizvod, lagan na koži, brzo se upija i pruža neverovatnu hidrataciju!

Možete ga poručiti ovde!


O proizvodu: "UCC Anticelulit piling krema omekšava, stimuliše i otklanja izumrle ćelije sa površine kože što omogućava bolju apsorpciju, prodiranje anticelulit proizvoda i postizanje optimalnih rezultata. Priprema kožu za nastavak profesionalnog tretmana."

Aktivni sastojci: bisabolol, bršljan ekstrakt, D-panthenol i vitamin E.

Namenjen: svim tipovima kože.

Upotreba: Svaki put pre UCC anticelulit tretmana naneti piling na željeni deo tela i blagim kružnim pokretima skinuti površinski sloj izumrllih ćelija kože. Radi veće efikasnosti, u toku rada vrhove prstiju kvasiti mlakom vodom. Masirati 15 – 20 minuta, a zatim tuširanjem ili sunđerom nakvašenim mlakom vodom odstraniti preparat sa kože.

Sastav možete pročitati ovde!

Količina: 250ml
Cena: 850 RSD


Moje mišljenje:

- Obožavam pilinge za telo jer izuzetno prijaju mojoj koži, dubinski je čiste, pospešuju cirkulaciju čime koža postaje vidno zategnutija, dobija sjaj i izgleda zdravo zbog svih nutrijenata koji lakše dolaze do površine kože. Pored toga, pilinzi su popularni zbog njihovog anticelulit dejstva, a zbog toga što sam htela da se otarasim celulita koji me već godinama muči, jedva sam čekala da ga probam. Takođe, pilinzi su preporučljivi jer onda koža može lakše da apsorbuje kreme i losione koji se na nju nanose i time pospešuje njihovu hranljivo dejstvo.

- Piling sam koristila baš kako je napisano i moram priznati da me je oduševio osećaj koji daje koži. Tekstura mu je dosta gusta, ali se lepo razmazuje, piling čestice su sitne i nežne prema koži, a opet dovoljne da dubinski očiste pore. Osim što se celulit na butinama vidno smanjio, smanjile su se i bubuljice i nesavršenosti na koži jer dubinski čisti pore i pomaže da koža bolje upija proizvode, čime je ona izgleda sjajnija i mekanija.

- Još jedan odličan proizvod vredan kupovine!

Možete ga poručiti ovde!

Pogledajte celokupnu ponudu Prima kozmetike na njihovoj online prodavnici ovde, a meni ostaje samo da vam napomenem da ostvarujete pravo i na besplatnu dostavu na sve porudžbine čiji iznos premašuje 2500 RSD!

- Da li ste isprobali neki od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci?
- Pišite mi u komentarima ispod, a ja vas pozdravljam do sledećeg posta. Hvala vam na čitanju!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments