FEMME LUXE Try-On Haul + Review Vol.2

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu! Kao što već znate, ubedljivo se najviše radujem pisanju try-on postova, a sa velikim zadovoljstvom vam pokazujem drugu porudžbinu sa femmeluxe.co.uk sajta koji mi je za vrlo kratko vreme postao omiljeni!


Ovog puta u mojoj porudžbini preovladavaju elegantniji komadi odeće, a pošto sam ih poručila dok sam bila van Srbije, nisam razmišljala toliko o tome da je kod nas ipak leto gotovo za razliku od Dubaija odakle sam se vratila pre dve nedelje, tako da sam poručila odeću koju ću moći da nosim najverovatnije tek sledeće godine, ali šta je tu je. Paket je stigao za rekordnih 5 dana od datuma porudžbine što je za svaku moguću pohvalu, a ja vam u nastavku donosim recenziju 4 odevna komada koja su mi zapala za oko.

Pre nego što pređem na ostatak posta, želim samo da napomenem neke pogodnosti koje vas očekuju ako se odlučite za kupovinu preko femmeluxe.co.uk sajta. Trenutno važi akcija gde uz kod GET15 ostvarujete dodatnih 15% popusta na kompletan iznos porudžbine, a takođe za sve porudžbine koje prelaze iznos od £25 ostvarujete pravo na besplatnu dostavu! :)

Hajde da vam pokažem šta sam to ovaj put poručila!

Sadržaj paketa čine:



Prvi artikal za koji sam se odlučila je ova predivna bordo uska haljina koja se prilagođava figuri i čini da vam telo izgleda zategnutije zbog načina na koji je krojena. Iako je potpuno uska i ide uz samu figuru, zbog naboranog materijala se ne primećuje ako ste pojeli koju čokoladicu više tj. prikriva sve nedostatke, a ističe struk i ostale adute, poput kukova i grudi. Mnogo mi se dopada kako stoji i sam dekolte koji je ravno sečen, ali materijal blago pada pa čini da haljina pristaje još ženstvenije. Pozadi je materijal skupljen u jednu liniju na sredini, odnosno prisutan je lastiš koji oblikuje zadnjicu i time čini da vaše telo izgleda kao izvajano. Pritom, materijal od kojeg je napravljena je zaista prijatan za nošenje i za svaku moguću pohvalu jer se lako pere, a nije mu potrebno peglanje. Ogromna preporuka!

Sastav: 95% poliester, 5% elastin
Veličina koju sam ja odabrala: 8

Više fotografijama vam ostavljam ispod:







Ovu prelepu haljinu pod nazivom Wine Ruched Midi Bodycon Dress možete poručiti ovde po akcijskoj ceni od £17.99.



Drugi po redu odevni komad koji sam odabrala za sebe je ova apsolutno predivna i tako elegantna bela bluza sa puf rukavima. Nisam mogla da joj odolim kada sam je ugledala na sajtu jer sam u poslednje vreme zaljubljena u puf rukave i dosta garderobe koju sam kupila u proteklom periodu je baš sa tim modnim dodatkom, Mnogo mi se dopada srcasti izrez ove bluze, kao i sam detalj sa rajsferšlusom, ali takođe mislim da sam mogla i jednu veličinu veću da uzmem jer mi je bluza poprilično tesna u predelu grudi. Puf rukavi su fenomenalni i zaista doprinose da moja figura izgleda kao da je u obliku peščanog sata, jer moja ramena vizuelno izgledaju srazmerno sa širokim kukovima. Malo je reći da mi je postala jedan od omiljenih odevnih komada koje imam i jedva čekam malo lepše vreme da je nosim! Umalo da zaboravim da napomenem da je takođe i prijatna za nošenje i da materijal nimalo ne pali.

Sastav: 95% poliester, 5% elastin
Veličina koju sam odabrala: S

Više fotografija vam ostavljam ispod;



Ovu elegantnu bluzu pod nazivom White Puff Long Sleeve Top možete poručiti ovde po akcijskoj ceni od £17.99.



Kad smo kod toga da će bluza sačekati neko lepše vreme, i ovaj teksas iscepani asimetrični šorc takođe spada u tu kategoriju. Iako nisam neko ko preterano nosi šorceve tokom letnjeg perioda (više volim suknje), ovaj mi se izuzetno svideo jer je pozadi duži, a napred dosta kraći i taman prikriva dovoljno da ne izgleda vulgarno. Možda bih za nijansu volela da je duži napred, a takođe i da sam se operedelila za veću veličinu jer mi je poprilično tesan pošto nema elastina. Svakako, planiram da krenem ponovo u teretanu kako bih se zategla i izgubila nekoliko kilograma viška koje sam nabacila protekle godine, pa se nadam da će mi biti komotniji. Ovako izgleda zaista fenomenalno i mislim da će biti pravi hit tokom letnjih meseci. Kako se vama dopada?

Sastav: 100% pamuk
Veličina koju sam odabrala: 10

Više fotografija u njemu i bluzi koju sam sa njim ukombinovala možete videti ispod:




Ovaj šorc interesantnog kroja pod nazivom Ripped High Waist Denim Shorts možete poručiti ovde po akcijskoj ceni od £17.99.



Poslednji odevni komad koji sam poručila je zapravo bež set koji se sastoji od gornjeg i donjeg dela trenerke. Poručila sam ga u istoj veličini kao set iz prethodne recenzije, međutim kod ovog mi je donji deo trenerke tesan u predelu zadnjice i mislim da je trebalo da se opredelim za veličinu 12 zbog toga što nema elastina u svom sastavu. Gornji deo trenerke mi za razliku od donjeg savršeno pristaje i jako mi se dopada. Kao što vidite, u pitanju je nešto kraća verzija gornjeg dola koja se u predelu struka može još više strukirati uz pomoć vrpce, a takođe se može nositi i bez tog strukiranja (ostaviću vam slike u nastavku). Set je jako prijatan, postavljen i idealan za hladnije dane. Jedino bih vam preporučila da gornji deo nosite preko neke podmajice ili uz nešto što je visoko-strukirano. Svakako, još jedna preporuka!

Sastav: 65% pamuk, 35% poliester
Veličina koju sam odabrala: 10

Više fotografija pogledajte ispod:





Ovaj šorc interesantnog kroja pod nazivom Camel Joggers Loungewear Set možete poručiti ovde po akcijskoj ceni od £29.99.

I to bi bilo to što se tiče ove recenzije, nadam se da ste uživali čitajući koliko ja dok sam isti pisala! Naravno, ostaje mi da vam preporučim još nekoliko kategorija koje su vredne vaše pažnje i u kojim možete sigurno pronaći nešto po vašem ukusu. S obzirom na to da ljudi kažu da je sada najbolje vreme da se kupuje garderoba za sledeću sezonu zbog silnih akcija i popusta, ja ću da se složim i da vam predložim tri kategorije letnje garderobe koja je sada na neverovatnom popustu. Prva kategorija koju preporučujem se zove White Dresses, i kako joj ime govori, tu možete pogledati široki izbor belih haljina raznih stilova, dužina i krojeva. Zatim, gde su bele haljine, tu je i kategorija crnih haljina koja se simbolično zove Black Dresses. Meni se tu dopada i te kako puno modela i jedva čekam da u svoj ormar unesem malo svežine i elegancije! Poslednja kategorija koju vam od srca preporučujem sadrži veliki asortiman teksas šorceva, tako da ako vam se nije dopao moj izbor šorca, pogledajte ponudu u kategoriji Denim Shorts. Sigurna sam da ćete naći nešto što bi vam odgovaralo!

- Da li ste nekad poručivali sa FemmeLuxe sajta i kakvi su vaši utisci?
- Pišite mi u komentarima ispod, a ja vas pozdravljam do sledećeg posta. Hvala vam na čitanju!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. All four of these outfits featuring fashions from Femme Luxe
    look very fashionable and attractive being modelled by you.
    I especially love the looks of the The Wine Ruched Midi Bodycon Dress and also of the
    White Puff Long Sleeve Zip-Up Top.
    Very pretty fashions - you showcased them beautifully!
    I have not yet ordered from the Femme Luxe site, but I am sure I will in the future. :-)

    my blog (an older post)
    my YouTube
    my Twitter

    ReplyDelete
  2. Midi haljina je pun pogodak za tvoje kukove. Divno izgleda :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!