A Ray of Sunshine | OUTFIT POST w/ @oopsfashion.rs

 

Zdravo svima i dobro došli u još jedan post na mom blogu! Ovog puta vam predstavljam outfit koji u poslednje vreme najviše nosim, što zbog udobnosti, što zbog predivnog kroja i dizajna odevnih komada.

Nedavno je moja prijateljica odlučila da započne svoj biznis i napravila je ogroman korak time što je osnovala online prodavnicu, koja je za sada dostupna na Instagramu u vidu profila @oopsfashion.rs. Asortiman čine odevni komadi koji su izuzetno kvalitetni, prijatni za nošenje (odličnog sastava), modernog dizajna, kroja i pristupačnih cena za naše područje. U ponudi se nalaze džemperi, bluze, rolke, farmerke, trenerke, duksevi, kompleti i još mnogo toga, a sve je dostupno u nekoliko varijacija boja i veličina, i stiže na vašu adresu u roku od 48h. Takođe, ukoliko se desi da vam nešto ne odgovara, u roku od 14 dana imate mogućnost povraćaja i zamene! Za razliku od drugih Instagram butika i prodavnica, ova prodavnica zaista uliva poverenje i dozu profesionalnosti, a takođe je i registrovana prodaja što je veoma bitno da napomenem.  Sjajne pogodnosti, zar ne?

Zvezda ovog outfit posta je definitivno žuta rolka-džemper sa puf rukavima koji sam upravo poručila putem pomenute Instagram stranice, a odlučila sam se za ovu boju jer je suptilna, vesela i zaista daje neku posebnu čar svakom outfitu. Džemper sam upasala u visoko-strukirane zvonarice plave boje, a obula sam omiljene crne čizme na platformu kupljene pre par meseci u CCC shoes&bags radnji. Ceo outfit sam zaokružila preslatkom @kacuska_bags torbicom koja je u istoj žutoj boji kao i sam džemper, a ukrašena je poznatim Van Gogovim delom "Zvezdana noć" koje se uklapa sa bojom farmerki. Apsolutno obožavam ovu kombinaciju!

Džemper je izuzetno kvalitetan, topao, mekan i prijatan. Sastav mu je odličan (30% vuna, 70% akril), a s obzirom na to cena izuzetno pristupačna. Obožavam da ga nosim i zaista smatram da nema kome ovakav kroj ne bi stajao. Prilagođava se figuri i može se nositi ili upasan ili preko farmerki, jer je dosta dugačak.

U nastavku vam ostavljam fotografije ispod i takođe možete pogledati kako sam ga ja ukombinovala:



















Džemper/Sweater: @oopsfashion.rs
Ogrlica/Necklace: @the_love_box_
Farmerke/Jeans: Shein
Torbica/Bag: @kacuska_bags
Čizme/Boots: CCC shoes&bags

Hvala vam na čitanju!

Da li vam se dopada outfit i da li biste ga nosili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments