PIXI palete u kolaboraciji sa Denise, Louise Roe, Promise i Tinom Yong | RECENZIJA

 

Kada sam započela sa pisanjem ovog bloga, još davne 2014. godine, nisam ni slutila da ću jednog dana sarađivati sa kozmetičkim, planetarno popularnim brendom poput Pixi Beauty.

Godinama sam gledala razne PR unboxing videe na jutjubu i divila se jutjuberkama koje su imale priliku da besplatno isprobavaju sve te divne novitete koji im stižu na kućni prag. Sećam se kako sam poželela da se i meni nekad pruži ta prilika, a sve je počelo još pre 4-5 godina kada su paketi počeli da stižu od raznih kompanija, online prodavnica, brendova, kako domaćeg, tako i stranog porekla. Ipak, moram priznati da mi je jedna od najdražih saradnji upravo sa Pixi brendom jer njihovi proizvodi zaista nikada ne razočaraju, a PR pakovanja istih uvek obore s nogu. No, to me ne sprečava da vam uvek prenesem svoje iskreno mišljenje kada je u pitanju recenzija samih proizvoda koji mi stignu, a u nastavku ovog posta vam pišem o 4 palete koje su napravljene u kolaboraciji sa poznatim jutjuberkama i šminkerkama - Denise, Louise Roe, Promise i Tinom Yong.

Palete su stigle u ogromnom PR paketu koji se otvara poput police sa vratima, tako da možete da zamislite moje oduševljene samim pakovanjem i načinom na koji prezentuju svoje proizvode. Zaista, skidam kapu za dizajnera kojim im radi ceo brending! :)

*Ukoliko vas zanima kako izgleda PR paket, klik ovde da pogledate!

Takođe, jako je važno da napomenem da je Pixi #crueltyfree brend, da se njihovi proizvodi mogu koristiti u više svrha tako da samim tim ne morate kupovati brdo proizvoda, već možete koristiti multi-funkcionalan proizvod i takođe postići isti efekat, koriste prirodne sastojke koji su nežni i blagi prema koži, a postoje na tržištu već 20 godina tako da su zaista brend od poverenja!

Uz svaku porudžbinu u iznosu većem od £35 dobijate besplatnu dostavu, a uz svaku porudžbinu, bez obzira na njen iznos dobijate i poklončić!

Bez daljeg odugovlačenja, prelazim na pojedinačne recenzije!



O proizvodu: "Ova multi-funkcionalna sjajna paleta, kreirana je sa formulom prirodnih pigmenata, koji daju ultimativni sjaj licu. Ove divne nijanse su specijalno dizajnirane i izabrane kako bi se koristile zajedno ili same po sebi. Mogu se nanositi i na licu kao hajlajteri i rumenila, i na očima kao senke, a takođe se zbog velike dostupne količine proizvoda mogu nanositi i na telo. Upotrebite ove savršene nijanse kako biste kreirale savršene makeup look-ove!"


Moje mišljenje:

Šta reći kad vas paleta toliko oduševi da vam je žao da je koristite. Svaka nijansa je prelepa sama po sebi, a zaista je paleta multi-funkcionalna jer sve ove nijanse možete koristiti i na licu kao hajlajtere, rumenila, ali i na očima kao senke. 

Ja sam najviše koristila 3. i 4. nijansu koja mi se savršeno uklopila uz ten kao hajlajter, a ostale nijanse sam koristila kao šimeraste senke, na kapcima.

Formula je fenomenalna! Sve nijanse su izuzetno pigmentovane, šimer je sitno mleven, predivno sijaju, ne truse se i veoma se lako blendaju.

Oduševljena sam ovom paletom!

Cena: £13.33

Možete je poručiti OVDE!



O proizvodu: "Zajedno sa Pixi brendom, Loise je kreirala ovu multi-funkcionalnu formulu koja se može koristiti na usnama kao ruž ili mešajući nijanse zajedno kako biste napravile nijansu koja vam odgovara. Može se upotrebljavati i kao kremasto rumenilo. Sadrži čak 25 nijansi ruževa - od nude, preko roze pa sve do crvene i bordo nijanse. Nijedan drugi ruž vam ne treba ako posedujete ovu paletu, pa je odlična i za šminkere jer vam štedi i novac i prostor. Formula je kreirana sa uljem šipurka i vitaminom E koji neguju usne i omekšavaju ih, čineći ih hidriranim."


Moje mišljenje:

Paleta poput ove je sve što vam treba u jednom pakovanju. Ambalaža je predivno dizajnirana, jednostavna ali veoma kompaktna i praktična. Paleta sadrži 25 panova sa 25 različitih nijansi koje idu od nude, preko puderaste roze, pa sve do pink, crvene i bordo. Apsolutno svaka nijansa koja vam je potrebna.

Sama formulacija je negujuća jer sadrži i vitamin E i ulje šipuarka, a prirodni pigmenti pružaju pigmentaciju za svaku pohvalu. Ruževi su kremasti ali zaista jako lepo prekrivaju prirodnu boju usana, nijanse naglašavaju konturu usana i uklapaju se uz skoro svaki makeup look koji možete zamisliti.

- Iako nijanse na footgrafiji izgledaju dosta slično, verujte mi da uživo to nije slučaj. Svaka nijansa je drugačija i posebna na svoj način.

Meni su omiljene: 3. u prvom redu, 5. u drugom redu, i poslednja u poslednjem redu.

Još jedna ogromna preporuka!

Cena: £15.00

Možete je poručiti OVDE!



O proizvodu: "Istaknite vašu lepotu uz ovu predivnu paletu sa kojom možete da naglasite jagodice i oči, a uz dodatak tamnijih nijansi možete da konturišete lice, dajući mu sjaj uz nekoliko šimerastih nijansi. Nijanse su poprilično laskave prirode, prozračne i izuzetno lake za blendanje kako bi se kreirao ultimativni profesionalni finiš na licu i rezultat kakav postižete kod šminkera."


Moje mišljenje:

Ukoliko bih morala da se odlučim za samo jednu paletu za celo lice, to bi bila upravo ovo jer sadrži sve što mi treba kako bih naglasila jagodice, istakla crte lica i dodala sjaj koži.

Sadrži dve svetle nijanse (1. i 3. u prvom redu) koje su idealne za setovanje lica, a nijanse u sredini u prvom i drugom redu su klasični šimeri idealni za korišćenje kao hajlajteri ili senke za oči. Druga i treća nijansa u drugom redu su odlične za prelazne nijanse na očima i kao bronzeri za osobe svetlije puti, dok je poslednji red rezervisan za naglašavanje spoljašnjeg ugla oka ili za konturisanje. U pitanju su bronzing nijanse toplijih i hladnijih podtonova. Dakle, za svaku boju kože i ten se može pronaći odgovarajuća nijansa!

Formulacija je takođe za svaku pohvalu, izuzetno su lepo presovani panovi, ima poprilično proizvoda u svakom panu, nijanse se lako blendaju, ne ostavljaju onaj prljav trag i nemaju onaj narandžasti pod ton ako se koriste kao bronzer. Takođe se vrlo malo truse što je još jedna prednost, jer je u pitanju mat završnica.

Još jedna paleta vredna pažnje!

Cena: £16.67

Možete je poručiti OVDE!



O proizvodu: "Ova paleta senki je sve što vam treba da kreirate kako svakodnevne, tako i glamurozne makeup look-ove. Sadrži različite nijanse, od zemljanih tonova, preko toplijih i hladnijih, tamnijih nijansi i po neku vibrantnu senku, tako da uz samo jednu paletu možete kreirati mnoštvo različitih kombinacija na očima. Kada je reč o samoj teksturi senki, prelaze od svilenih mat pa sve do sjajnih metalik. Visoko-pigmentovane senke se lako blendaju i daju svež izgled licu."


Moje mišljenje:

Najbolje sam ostavila za kraj! Meni lično omiljena paleta iz ove #PixiPretties kolekcije. Kreirana je u saradnji sa jutjuberkom koju pratim godinama - Tinom Yong, a nijanse koja je odabrala da uvrsti u ovu paletu su apsolutno savršene.

Kada kažem da je ova paleta sve što vam treba onda zaista to mislim, pritom je povoljna i sadrži čak 25 različitih nijansi!

Formulacija je savršena, senke se lako blendaju, ne truse se i visoko su pigentovane tako da ćete apsolutno uživati sa korišćenjem istih.

Uskoro ću uraditi neki makeup look sa ovim paletama, među kojima će biti upravo i ova tako da me pratite na Instagramu!

Još jedna savršena paleta, vredna posedovanja!

Cena: £18.33

Možete je poručiti OVDE!

Takođe, preporučila bih vam da bacite i pogled na novu Hello Kitty kolekciju. Mene je oduvala s nogu i zaista je nešto najslađe što sam videla, a sigurna sam da kvalitet ne jenjava i da zapravo oduševljava.

Klik na banner ispod za više informacija:


Ko bi odoleo ovim slatkim pakovanjima! ^_^

- Koja paleta se vama najviše dopada i koju biste naručili?

- Da li ste nekad poručivali sa FemmeLuxe sajta i kakvi su vaši utisci?
- Pišite mi u komentarima ispod, a ja vas pozdravljam do sledećeg posta. Hvala vam na čitanju!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!