Potpuno prirodne i zdrave grickalice | GIVEME3/All Natural Foods

 

Od momenta kada je počela cela ova pandemija, počela sam izuzetno nezdravo da se hranim, da jedem koncentrovane šećere, previše ugljenih hidrata i slično, a minimalno sam se kretala i skoro pa uopšte nemam fizičku aktivnost. S obzirom na to da sam nekoliko puta pokušavala da održavam režim zdrave ishrane, uvek sam u potrazi za zdravim zamenama za grickalice i slatkiše, a kao neko ko vodi računa o samom sastavu kako namirnica tako i kozmetike, oduševljena sam konceptom kakvim se može pohvaliti All Natural Foods preduzeće.

All Natural Foods ili GIVEME3 je kompanija čija je ekspertiza prerada voća i povrća sušenjem, bez bilo kakvih dodataka. Njihova misija je očuvanje izvornih nutritivnih vrednosti voća i povrća kao i 100% prirodnosti plodova koje koriste u procesu prerade. 2013. godine su izgradili jedinstveni tehnološki sistem sušenja koji im je omogućio da ispune baš prethodno opisanu misiju.

Ja vam sa velikim zadovoljstvom u nastavku predstavljam skoro čitav njihov asortiman, a u PR paketu koji je stigao još pre nekoliko meseci, našli su se sledeći proizvodi:


Proizvodi o kojima ću vam pisati u nastavku su:
• Give Me 3 organski čips od kiselkaste jabuke
• Give Me 3 organski čips od slatke jabuke
• Organic Tea Bites - Voćni čaj od komadića organske slatke jabuke
• Organic Tea Bites - Voćni čaj od komadića organske zelene jabuke
• Organic Tea Bites - Voćni čaj od komadića organske maline
• Celularna voda organske biodinamičke jabuke


O proizvodu: "Kolutovi kiselkaste, organske jabuke, osušeni na niskim temperaturama, bez upotrebe konzervansa i antioksidansa. Ubrali su 3 najbolje, organske jabuke, isekli na rebraste kolutove, pažljivo sušili na niskim temperaturama i upakovali ih tako da ostanu zdrave za potrošače."

Ova grickalica je dobra po zdravlje jer su u pitanju samo sušeni kolutovi kisele jabuke, bez dodatih aditiva, šećera, masti, glutena, konzervansa, limunske i askorbinske kiseline itd.


Moje mišljenje:

Recenziju započinjem upravo sa proizvodom koji mi se i najviše dopao, i koji smo dečko i ja smazala u svega par minuta. Ja sam neko ko obožava kisele jabuke, omiljena sorta mi je Granny Smith i zato mi je ovo pun pogodak. Izuzetno su lepo sečene, u ambalaži im je ostao očuvan kolutasti oblik, a dopada mi se što su talasasto sečene jer im to daje još više hrskavosti. U momentu kada zagrizete kolut sušene jabuke, on krene da se topi u ustima i imate osećaj kao da ste upravo pojeli zalogaj sveže oprane jabuke. Oduševila sam se koliko je zapravo ukusno.

Kao neko ko voli grickalice baš zato što volim tu hrskavost, ovo mi je odlična opcija jer ujedno utolim želju, a i pojedem nešto zdravo. Pun pogodak!

Iako cena apsolutno opravdava kvalitet, za mene je za nijansu viša nego što to mogu da priušitim kako bih ovaj čips jela jednom dnevno. Ovako se sa njim počastim jednom nedeljno, i zaista mi prija!


O proizvodu: "Kolutovi slatke organske jabuke, osušeni na niskim temperaturama, bez upotrebe konzervansa i antioksidansa. Ni ova grickalica ne sadrži dodate aditive, šećere, masti, gluten, konzervanse, limunsku i askorbinsku kiselinu."



Moje mišljenje:

Potpuno identičan doživljaj sam imala i prilikom konzumacije ove zdrave grickalice, a jedina razlika je što je u pitanju slatka umesto kisele jabuke. S obzirom na to da nisam neki ljubitelj slatkih jabuka, nisam oduševljena, ali mi se svakako dopada. Dečku se, recimo, više sviđa ova varijanta!


O proizvodu: "Voćni čaj od komadića organske maline. Napravljen je od celih plodova, koji su usitnjeni i pažljivo osušeni tako da zadrže sve nutrijente."

Mogu se konzumirati kao dodatak na raznim poslasticama (frame, smuti, kaša, sladoled, palačinke) ali i u vidu čaja.

Kao čaj se upotrebljava na sledeći način:
1-2 kašičice mase preliti sa 2dl ključale vode. Ostaviti da odstoji 5 minuta, zasladiti po želji. Nakon toga čaj procediti, a natopljene komadiće voća možete pojesti.


Moje mišljenje:

Ovo je prava inovacija i definitivno nešto što nam je bilo potrebno na tržištu. Ja obožavam da pijem čajeve, biljne uglavnom kada sam prehlađena i slično, dok voćne volim da konzumiram svakodnevno i zato me je ovo apsolutno oduševilo. Najčešće sam komadiće maline konzumirala u vidu čaja, baš kako je napisano, ali sam takođe probala i sa šejkom i stvarno imam samo reči pohvale. Fenomenalan proizvod i poprilično dugo traje!


O proizvodu: "Voćni čaj od komadića organske, biodinamičke kisele javuke. Napravljen od celih plodova jabuke."

Upotreba: Identična kao kod komadića sa malinom.


Moje mišljenje:

Što se tiče ovog proizvoda, imam identično mišljenje kao i za komadiće sa malinom. Ovo je prvi put da sam probala čaj sa kiselkastom jabukom i zaista je osvežavajuć. Još jedna preporuka!


O proizvodu: "Voćni čaj od komadića organske slatke jabuke. Napravljen od celih plodova jabuke."

Upotreba: identična kao kod ostalih čajeva iz ove kategorije.


Moje mišljenje:

Za razliku od čipsa sa slatkom jabukom, ovaj čaj je stvarno za vrlo kratak period postao jedan od mojih favorita. Idealno ga je piti tokom hladnih dana, kada vam treba neki napitak da vas utopli, koji je pritom zdrav i bez dodatnih šećera. Ja sam ga pila sa dodatkom kašičice meda i stvarno je savršen!


O proizvodu: "Celularna voda organske biodinamičke jabuke. Na potpuno prirodan način, u procesu transformacije voćnih sastojaka, došli su do otkriće ćelijske vode. Ona nije duboko u zemlji, već na otvorenom, ispod sunca i neba, prekrivena samo senkom drveća. Bogata i moćna, čekala je na proizvođače da je oslobode i upotrebe."

Celularna voda, puna zdravih sastojaka spremna je za upotrebu u kozmetičkoj industriji, a neki od benefita njenog korišćenja su:
• pospešuje rast kose
• ima anti-aging efekat
• hidrira kožu i osvežava je
• može se koristiti i za negu lica i za dekoltea

Upotreba: Celularna voda organske biodinamičke jabuke se koristi za nežno i dubinsko čišćenje, negu, poboljšavanje elastičnosti i toniziranje kože. Naneti na očišćenu kožu direktno ili tupferom. Nije potrebno ispiranje.


Moje mišljenje:

Kao neko ko je uvek u potrazi za dobrim, prirodnim kozmetičkim preparatom, veoma sam se obradovala kada sam videla da se u pr paketu nalazi i ova celularna voda.

Kao što ste mogli da pročitate, ima široku namenu, a ja sam je koristila isključivo na licu jer mi je bio potreban blagi tonik koji će čistiti moju kožu lica i dekoltea, i pripremiti je za dalje korake rutine nege kože. Zaista je nežan, blag, hidrira i osvežava kožu. Najviše mi je prijao tokom letnjih meseci i mislim da ga je tada i najbolje koristiti. Po meni je ovo sjajna alternativa za tonik jer ima iste efekte, a ne izaziva nikakve iritacije. Još jedna preporuka!

To bi bilo to što se tiče ove recenzije! Ja sam pozitivno iznenađena sa celim asortimanom i izuzetno mi je drago da ovakav brend postoji na našim prostorima. Puna podrška za divne ljude koji stoje iza celog koncepta. Vi ih možete podržati praćenjem putem njihovog profila @giveme3.allnaturalfoods, preko kojeg možete poručiti sve pomenute proizvode i pogledati šta to još imaju u svojoj ponudi, a takođe njihove proizvode možete pronaći u dm drogerijama i Super Vero trgovinama.

Da li ste probali nešto iz njihovog asortimana? Kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
- Hvala vam na čitanju!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments