Recenzija noviteta: Golden Rose, Flormar, Rimmel & Pastel | @nelasapic

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu! U ovom postu vam pišem recenziju noviteta koji su stigli na moju adresu pre nekoliko meseci sa Instagram profila @nelasapic.

Nela, koja stoji iza ovog profila je divna osoba, izuzetno ljubazna, profesionalna i uvek na raspolaganju. Šminka i kozmetika koju ona ima u ponudi je pre svega kvalitetna, a takođe izuzetno povoljna pa je svako može priuštiti. Ono što mi se još dopada je što se u njenom asortimanu nalaze artikli brendova koje inače većinom nemamo nigde drugde dostupno u Srbiji, tako da možete pronaći mnoštvo proizvoda koji inače nisu dostupni kod nas. Neki od brendova koja ona ima u ponudi su: Golden Rose, Pastel, Rimmel, Flormar, Victoria's Secret, L.A. Girl, Note, Topface, OPV Beauty, Impala, Beauty Creation, Catrice, L'oreal, Pupa, Revolution, Max Factor i još mnogi drugi. Apsolutno mogu potvrditi da je asortiman dostupan po najpovoljnijim cenama u Srbiji i šire. Za više informacija klik ovde kako biste posetili @nelasapic na Instagramu.

U PR paketu koji mi je stigao na adresu našli su se sledeći proizvodi:


• Flormar BB krema sa SPF20 (nijansa: Light/Medium)
• Golden Rose Maxim Eyes maskara
• Golden Rose Long Stay tečni mat ruž u nijansi br. 21
• Rimmel Exaggerate ajlajner u nijansi 003 Black
• Pastel mono senka u nijansi br. 82
• Golden Rose Dream Eyes olovka za oči u nijansi br. 416
• Flormar vodootporna olovka za usne u nijansi br. 229


O proizvodu: "Odličan proizvod za zaštitu kože (SPF20). Daje besprekoran izgled, a zahvaljujući posebnoj formuli pomaže da se uklone sve fleke na licu. Kremasta tekstura pruža osrednju pokrivnu moć. Može se koristiti samostalno ili pre nanošenja pudera. Promućkati pre upotrebe."

Količina: 40ml

Nijansa: Light/Medium 002


Moje mišljenje:

- Već mesecima koristim ovu BB kremu i kao neko ko je navikao na laganije tečne pudere, poput Bourjois Healthy Mix-a, ova BB krema mi je zaista odlična zamene za pomenuti puder.

Kada mi je stigla na adresu za nijansu mi je bila tamnija, ali od momenta kada sam se u oktobru vratila iz Dubaija, ova nijansa mi savršeno odgovara. Kada mi treba laganija formula, koristim samo ovu BB kremu koja ima slabiju pokrivnu moć, a kada bih poželela jaču pokrivnu moć mešala bi je sa nekim težim puderom i tako dobila idealnu kombinaciju.

Sama BB krema je izuzetno lagana, hidrirajuća i hranljiva. Sadrži SPF20 tako da mi ne treba nikakva dodatna zaštita kada nju nosim, pa je u pitanju veoma praktičan, 2u1 proizvod. Ostavlja sjajan trag, ali uz dobar puder za setovanje nećete imati problema sa prosijavanjem. Takođe, miris ove BB kreme je izuzetno prijatan, a sama tekstura idealna za upotrebu i prstima, ali i beauty sunđerom. Izbegavala bih nanošenje četkom.

Sve u svemu, ja sam izuzetno zadovoljna i svakom bih preporučila ovu BB kremu jer je ne osećam na licu dok je nosim, a to mi je svakako cilj, da mi ten izgleda što prirodnije i ujednačeno. Pun pogodak što se mene tiče!


O proizvodu: "Golden Rose Defined Lashes Maxim Eyes maskara obećava veoma definisane trepavice izuzetnog volumena. Njena posebno osmišljena savitljiva četkica daje veliki volumen i savršeno podiže svaku dlaku."


Moje mišljenje:

Ova maskara je inače poznata po tome da je izuzetno povoljna, a da podseća na onu čuvenu Colosal maskaru od Maybelline-a. Maskara ima četkicu silikonskog tipa koja izuzetno lepo razdvaja trepavice i ne slepljuje ih međusobno, a takođe im daje dodatan volumen i vidno ih podiže.

Kao osoba koja ima izuzetno velike trepavice, ali su ravne tj. spuštene, uvek sam u potrazi za dobrom, a povoljnom maskarom. Ova mi je u top 3 maskare koja sam ikada koristila. Ne razmazuje se, ne slepljuje trepavice, ne pravi grudvice i zaista ističe oči na najlepši mogući način. Obožavam je!


O proizvodu: "Mat tečni ruž za usne GOLDEN ROSE Longstay Liquid Lipstick je dugotrajan, potpuno prekriva i ne razmazuje se. Obogaćen je vitaminom E i uljem avokada, a ostavlja usne mekanim, elastičnim i bez osećanja lepljivosti. Jednostavno prekriva usne svojom kremastom i glatkom teksturom pomoću fleksibilnog aplikatora."

Nijansa: br. 21


Moje mišljenje:

Upravo je ovaj tečni ruž pravi primer koliko je povoljniji kod @nelasapic, nego u Golden Beauty radnjama ili lilly drogeriji. Cena u radnjama se kreće od 600 do 630 dinara, a isti ti ruževi su kod Nele samo 350 dinara. Skoro pa duplo jeftiniji, tako da obratite pažnju kome i koliko dajete novac i počnite da kupujete kod prodavaca poput Nele, i u manjim parfimerijama.

Golden Rose tečni mat ruž je uveliko svima poznat i mislim da nema osobe koja ga nije probala, zato verujem da već znate koliko je formula odlična i koliko su ovi ruževi postojani i pigmentovani.

Tekstura je zaista kremasta, ruž se lako nanosi i lepo i ujednačeno razmazuje po usnama, jednom kada se osuši više se ne pomera, a jedina mana je što se jako teško skida, pa je preporuka koristiti micelarne vode sa dodatkom ulja (dvofazne tečnosti) ili uljane čistače lica.

Moj tečni ruž je u nijansi br. 21 i apsolutno je obožavam. U pitanju je "mauve" nijansa, rozikastog pod tona, ali prevaginje na ljubičastu nijansu. Izuzetno lepo izgleda na usnama i pristaje skoro svakom tenu. Odlično ide uz Flormar olovku za usne o kojoj vam pišem u nastavku.

Ukoliko niste probali ove tečne ruževe, sada je pravo vreme da to uradite!


O proizvodu: "Vodootporna tečna formula ovog Rimmel Exaggerate ajlajnera daje izražen pogled. Aplikator sa maksimalnom kontrolom pomaže u iscrtavanju glatke i precizne linije oko konture oka. Dugotrajna formulacija do 16 sati, otporna na vodu, mrlje i otporna na razlivanje. Dermatološki i oftamološki testiran."

Nijansa: 003 Black


Moje mišljenje:

- Retko gde se može pronaći upravo ovakva, vodootporna, verzija ovog Rimmel ajlajnera. Na prvo korišćenje me je kupio izuzetnom pigmentovanošću. Potpuno je crn i ne ostavlja prozirne tragove, takođe se suši u mat i takva mu je upravo i završnica. Iako se ne razliva i ne mora, lako ga je skinuti u svega par sekundi sa micelarnom vodom, što je za svaku pohvalu. Jedina mana je što se jako brzo suši od momenta kada se otvori, pa evo već posle 2-3 meseca korišćenja ga ne mogu više upotrebiti jer je i suviše guste teksture i počele su se stvarati gromuljice. Takođe, četkica jeste precizna, ali je za nijansu deblja nego što ja to volim, ali bez obzira na to, uživala sam koristeći ga prethodnih nekoliko meseci.


O proizvodu: "Pastel pojedinačna, mono, senka u nude nijansi je puteraste formulacije, idealne za svakodnevnu upotrebu.

Nijansa: br. 82


Moje mišljenje:

- Mono senke su uvek bile prosto nemoguće za odoleti jer su praktične i izuzetno povoljne. Upravo kroz ovu senku sam se prvi put upoznala sa brendom Pastel i moram priznati da sam poprilično pozitivno iznenađena.

Senku sam jedno vreme koristila kao hajlajter jer je nijansa prosto prelepa, ona klasična "champagne" nijansa koja je idealna za svetliji ten. Međutim, šimer koji sadrži je nešto krupnije samleven pa je kao hajlajter počela da mi bude i suviše jaka za svakodnevnu upotrebu. Zato sam se vratila na korišćenje kakvo je i zamišljeno - kao mono senku za oči. Koristila bih je kao poslednji korak, tako što bih je prstom razmazala po sredini po kapku. Obožavam je! Predivno je pigmentovana, daje neverovatan sjaj i idealna je za svakodnevnu upotrebu.


O proizvodu: "GOLDEN ROSE Dream Eyes predstavlja posebnu formulu visokokvalitetne olovke za oči moderne nijanse. Lako se nanosi i stvara zaštitni sloj."

Nijansa: br. 416


Moje mišljenje: 

- Kao i ostali proizvodi u asortimanu brenda Golden Rose i ova olovka zaista opravdava njihovo ime. Izuzetno je povoljna i veoma kvalitetna. Formula je kremasta, olovka se lako razmazuje i nanosi, a izuzetno je pigmentovana. Ova plava nijansa je apsolutno prelepa, a sadrži i sitne srebrne šljokice koje su fino is itno samlevene pa su se stopile sa teksturom same olovke. Iako sam mislila da ova nijansa pristaje samo devojkama/ženama sa svetlijim bojama očiju, zapravo jako lepo izgleda i na braon očima tako da je može nositi ko god poželi jer predivno ističe oči!


O proizvodu: "Flormar Tender vodootporna olovka za usne pruža lako i udobno nanošenje i savršeno konturiše usne. Dugotrajni efekat i vodootpornost daje usnama intenzivnu boju."

Nijansa: br. 229


Moje mišljenje:

- Flormar me po drugi put oduševljava ovom predivnom olovkom za usne u nijansi 229, koja se odlično slaže sa Golden Rose tečnim mat ružem u nijansi 21, o kojem sa vam već pisala.

Znate kako olovke za usne mogu biti izuzetno grube i loše teksture, koja se teško razmazuje, e pa ova olovka je apsolutno suprotnost jer je kremaste/puteraste teksture, izuzetno je mekana i veoma se lepo razmazuje i obezbeđuje precizno uokviravanje usana, mada se može nositi i na celim usnama jer ne isušuje usne i ne ističe linijice. Veoma je pigmentovana i postojana. Pun pogodak i čista preporuka!

Ovim takođe privodim kraj ovoj recenziji i još jednom želim da vam napomenem da obratite pažnju na Instagram prodavnicu divne Nele jer ćete sigurno pronaći nešto što vam treba i što vam se dopada, a po veoma pristupačnim cenama. Izbor je zaista ogroman i od mene imate svaku preporuku!

Da li ste imali prilike da isprobate neki od ovih proizvoda? Kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
- Hvala vam na čitanju!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Nisam nijedan proizvod probala iako mi je Golden Rose poznata maskara....

    Novi post: https://andjelina-svastara.blogspot.com/2022/02/pricam-vam-o-prijemu-u-porodilistu.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!