Recenzija prirodnih sapuna | ALTHEA NATIVE

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu!

Nije me bilo dugo, ali vi ste već navikli na to da se uvek rado vratim pisanju i hvala vam što ste uprkos mojoj neaktivnosti nastavili sa čitanjem mog bloga, koji uskoro slavi 8. godina postojanja! Jej! Kada pogled brojke, ne mogu da verujem da smo nedavno prešli 1.5m ukupnih pregleda i beskrajno sam vam na tome zahvalna, kao i na svoj podršci koju mi godinama unazad pružate. Najbolji ste!

Nego, da ne bih skrenula sa teme ovog posta, u nastavku vam pišem o domaćem brendu ALTHEA NATIVE, a ono što njih ističe u masi drugih brendova na našem tržištu je posvećenost ka osvešćenom kreiranju proizvoda koji uzimaju ono najbolje iz prirode u svrhu pružanja vrhunske nege, a doprinose manjoj proizvodnji plastike i samim tim direktno utiču na očuvanje životne sredine.

U njihovom asortimanu možete pronaći prirodnu kozmetiku izrađenu od 100% prirodnih sastojaka, eteričnih ulja u čije ćete se mirise odmah zaljubiti i koji se mogu pohvaliti i sa novitetima koji su sada već uveliko voljeni proizvodi. U ponudi imaju prirodne sapune, ulje za čišćenje lica, micelarnu vodu, pilinge, ulje za negu tela, ulje za tretman celulita, kao i ulje za bradu.

U današnjem postu ću vam recenzirati čak 3 sapuna koji se nalaze u njihovom asortimanu, a u pitanju su:




O proizvodu: "Uz ovaj sapun ide i rečenica "Nežan piling koji će Vas zagrejati", a u sebi sadrži pomorandžu, cimet i karanfilić. Svakodnevnom upotrebom piling sapun će ukloniti mrtve ćelije sa površine kože i omogućiti hranljivim sastojcima, iz preparata za negu, da prodru u kožu, umesto da ostanu na površini. Pomorandža, cimet i karanfilić čine pikantnu kombinaciju etarskih ulja koja garantovano popravljaju raspoloženje i greju srce."

Primena: sredstvo za ličnu higijenu sa piling efektom. Preporuka je upotreba jednom dnevno.

Način čuvanja: Pre upotrebe čuvati na suvom i hladnom mestu u originalnoj ambalaži. Da bi prirodni sapun duže trajao, nakon upotrebe ga je potrebno odložiti na suvu rešetku.

Količina: 110g
Cena: 350 RSD

Možete ga poručiti ovde ili kupiti u lilly drogeriji!


Moje mišljenje:

- Ubedljivo sam se najviše obradovala isprobavanju ovog sapuna jer je idealan za masnu kožu sklonu nepravilnostima. Pošto sadrži piling čestice, koje nisu grube, dubinski čisti pore i doprinosi da koža bolje upija ostatak preparata za negu. Izuzetno je jak po mirisu, ali osvežavajući u isto vreme jer sadrži miris citrusa - pomorandže koji doprinosi da se odmah rasanite.

- Ja sam ga koristila isključivo ujutru, ali moram da priznam da sam ga upotrebljavala sam 2-3 puta nedeljno jer iako mi je koža masna, veoma je osetljiva i smatram da piling nije potrebno češće raditi od toga kako ne bi došlo do isušivanja kože.

- Sjajno čisti kožu, ostavlja je mekanom, glatkom i blistavom, a uz redovnu upotrebu smanjuje pojavu novih bubuljica jer pore ostaju čiste.

- Još jedna preporuka, mada moram priznati da nisam uspela ni pola sapuna da potrošim, a koristila sam ga preko 3 meseca, tako da imajte to u vidu, kao još jedan plus jer štedite novac, a pritom upotrebljavate prirodan proizvod, bez plastične ambalaže.


O proizvodu: "Ovaj sapun namenjen je muškoj populaciji jer se može koristiti i za bradu (brijanje i nega), kosu (umesto šampona), lice (čišćenje) i telo (prilikom tuširanja). Od sastojaka sadrži aktivni ugalj, ulje jojobe i pepermint kao mirisnu notu. Medicinski aktivni ugalj ima visoku apsorbujuću moć, kao i antibakterijska svojstva, a u kombinaciji sa uljem jojobe čini da ovaj prirodni sapun bude izuzetno efikasan za odstranjivanje sve vrste nečistoća, toksina i viška masnoće sa kože, kose i brade. Takođe, dubinski čisti pore i sužava ih, moćan je saveznik u borbi protiv akni i mitisera, deluje kao piling i uklanja mrtve ćelije sa kože, odstranjuje ostatke voska i ulja sa brade i kose, ima dejstvo protiv peruti.

Pored peperminta, sadrži etarska ulja ruzmarina, lavande i limun trave, koji zajedno čine osvežavajuću kombinaciju odabranu zbog svog antiseptičkog, regenerativnog i stimulišućeg dejstva.

Način primene i čuvanja su isti kao kod prethodno opisanog sapuna.

Količina: 110g
Cena: 365 RSD

Možete ga poručiti ovde ili kupiti u lilly drogeriji!


Moje mišljenje:

- Iako je ovaj sapun namenjen prvenstveno muškarcima, mogu ga koristiti i devojke/žene sa masnom i aknoznom kožom, ali i kosom koja se brzo masti i temenom koje stvara perut.

- Ja sam ga prosledila dečku i on ga je koristio isključivo za brijanje i umivanje. Sapun na početku jako malo peni, dok se ne razradi, ali sa što dužom upotrebom sve više peni i pruža idealnu podlogu za lakše brijanje. Dubinski čisti kožu, dezinfikuje je posle brijanja i smanjuje pojavu bubuljica, a poboljšava stanje aknozne kože. Miris mu je apsolutno savršen, osvežavajuć i prijatan, baš ima mirisnu notu muških parfema i aposlutno zavodi, ako mene pitate.

- Još jedna preporuka!

- Može biti sjajan poklon za naše muškarce, a uz ulje za negu brade čini savršen set!


O proizvodu: "Ovaj sapun služi za dubinsko čišćenje kože, a sadrži zelenu glinu, ši buter i limun travu. Moć zelene gline je odavno poznata, dubinski čisti pore, uklanja toksine i višak masnoće. Zajedno sa etarskim uljima eukaliptusa, ruzmarina i limun trave podstiče protok krvi u koži, čime pospešuje regeneraciju, smanjuje izražene pore, tonira i osvežava kožu. Ši buzer sprečava prekomerno isušivanje i hidrira kožu.

Primena i način čuvanja su identični kao kod prvo-opisanog sapuna.

Količina: 110g
Cena: 350 RSD

Možete ga poručiti ovde ili pronaći u lilly drogeriji!


Moje mišljenje:

- Još jedan sjajan sapun za negu masne, kombinovane ili kože sklone bubuljicama, mitiserima i aknama.

- Zbog toga što sadrži zelenu glinu zaista dubinski čisti kožu, doprinosi smanjenju viška sebuma, a omogućava da koža bolje upije ostatak negujućih preparata.

- Pošto je u pitanju blag sapun, može se koristiti svakodnevno i to i u jutarnjoj i večernjoj rutini. Ne isušuje kožu jer sadrži ši buter, pa vam ne treba nikakva posebna hidratantna krema posle njega.

- Meni je omiljeni i zaista mi je pomogao u regulisanju lučenja sebuma, a bubuljice su se pojavljivale samo u onim danima i on mi je pomogao da se brže sasuše.

- Koji je vama sapun omiljeni i koji biste prvo probali?

- Preporučujem da pogledate celokupan asortiman na njihovom online prodavnici, a takođe ih možete zapratiti na Instagramu!

- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
- Hvala vam na čitanju!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments