Things that I love to do on a winter break ♥

مرحبا بالجميع ! (arapski) :)

 Sigurno ste primetili da se raspored objavljivanja mojih postova promenio. Odlučila sam da od sada pa na dalje objavljujem umesto 4 posta samo 3 posta nedeljno. Razlog je naravno škola i zbog toga ću postove objavljivati utorkom, petkom i nedeljom u već vama poznato vreme - 10:00. Nadam se da vam to neće smetati i da ćete i dalje nastaviti da čitate moje postove kao i do sada.
Prošle nedelje je zvanično počeo prvi deo mog zimskog raspusta koji će nažalost trajati samo do nedelje, a već u ponedeljak ću ponovo sedeti u školskoj klupi. No, u ovom postu sam odlučila da vam pokažem nekoliko stvarčica koje ja obožavam da radim dok traje zimski raspust i veoma se radujem što imam priliku da ih podelim sa vama. :)
*Fotografije u ovom postu nisu moje jer nažalost nemam tu mogućnost da ih sama uslikam s obzirom da sve fotografije slikam napolju, a trenutno je vreme užasno i sneg ne prestaje da veje.

Well, let's go...

#1 Gledanje starih filmova + kokice sa puterom

  Ovih dana na skoro svim televizijskim programima se emituju stari domaći filmovi. Najviše volim da napravim gomilu kokica sa puterom i da zajedno sa mojom porodicom gledam stare filmove koji su uzgred uvek veoma smešni i zanimljivi. Zaista bih mogla svaki od njih da odgledam bezbroj puta i ne bi mi dosadili.
Neki od filmova koje ja najviše volim da gledam su: "Varljivo leto", "Lajanje na zvezde", "Ko to tamo peva", "Hajde da se volimo", "Žikina dinastija" itd.

#2 Topla čokolada

  Najbolji napitak tokom hladnih zimskih dana je topla čokolada. Moja mama i moja baka definitivno prave najbolju toplu čokoladu. Najviše volim taj osećaj kada dođem sa sankanja i kada sam sva mokra i kada mi je hladno i onda mi moja mama/baka donese toplu čokoladu i sve odmah postane mnogo bolje.

#3 Čitanje knjiga

  Knjige su od pretprošle godine postale moja strast, ali tokom školske godine zaista nemam vremena da ih čitam i zato mi na raspustima nikada nije dosadno jer mi je stalno knjiga u šakama. Samo ovog puta knjiga koju zaista želim da čitam, ako razumete šta hoću da kažem. :)

#4 Ukrašavanje jelke i dekorisanje sobe

  Okej, kićenje jelke (koja stoji u dnevnoj sobi) uvek završim pre zimskog raspusta, ali ukrašavanje jelke u mojoj sobi uvek ostavim za zimski raspust i tada kompletno ukrasim moju celu sobu. Naravno ni jedno dekorisanje ne može proći bez nekog DIY projekta i ukoliko želite da saznate koje projekte sam ja to napravila za dekoraciju sobe ove zime, pogledajte ovaj post. :)

#5 Pisanje postova

  Svaki slobodan dan pokušavam što bolje da iskoristim i tako preko zimskog raspusta umem da napišem i po 10 postova unapred za samo 2-3 dana i što je najbolje uvek se dobro zabavim i uživam u onome što radim, a to je blogovanje. Samim pisanjem unapred ne moram brinuti tokom školskih dana o zapostavljanju bloga i mojoj neaktivnosti.

#6 Zdrava ishrana

 Moram priznati da dok idem u školu zaista ne vodim računa o mojoj ishrani i zato sam čak smršala 3 kilograma. Zato preko raspusta sve to nadoknadim i trudim se da se zdravo hranim. Moja mama priprema uvek preukusna kuvana jela i ja sam vrlo retko u prilici da ih probam jer sam u to vreme u školi, ali zato preko raspusta uživam u njenim i bakinim jelima i nadoknadim sve one kilograme koje sam izgubila proteklih meseci.

#7 Ručanje sa porodicom

 Što se tiče doručka i večere, to je potpuno druga stvar jer svi jedemo kad stignemo i jedemo različito ali kada je ručak u pitanju tokom zimskog raspusta svi smo na okupu. Najviše volim kada svi sedimo za jednim stolom i uz smeh jedemo savršenu domaću hranu, nema ništa bolje od toga.

#8 Leškarenje pored kamina

 Koliko samo volim da sednem na fotelju i da jednostavno posmatram vatru koja umirujuće pucketa. Zaista me to nekako smiruje i zato obožavam da svoje vreme provodim leškareći pored kamina. :)

#9 Oblačenje "udobne" odeće

 Najviše volim da se osećam komotno t.j. udobno, a to jedino mogu postići kada obučem tople (termo) čarape, šoke koje je moja baka isplela, trenerke i debeo oversized džemper. Zar nije divno kada se u isto vreme osećate komotno i da vam je pritom toplo? :)

Srećan Božić (sa zakašnjenjem) svima koji slave! Želim vam da vam se sve želje ispune i da živite u zdravlju, sreći i veselju još dugo, dugo! ♥

To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :)
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :*

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
We ♥ It: kreativnavila
Twitter: @kreativnavila
Ask.fm: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Mnogo mi se svidio post. I meni nažalost škola počinje sljedeći tjedan.
    Svaka ti čast što uspjevaš pisati i nalaziti ideje za 3 posta tjedno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se svideo! Hvala ti puno Nina.<33

      Delete
  2. Nasi stari filmovi su stvarno zanimljivi i smesni. Zikinu dinastiju mogu da gledam 24/7, jer Zika i Milan nikad ne dosade. :)

    ReplyDelete
  3. Savršen post.I ja radim sve ove stvari.Naši stari filmovi su najbolji. :D ♥

    Novi post kod mene http://anonimnadjevojka.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  4. Odlican post!
    nova sam,pa bi mi znacilo da me zapratite,komentarisete i ostalo.. obecavam dobru zabavu na bloguu http://katarinakataleja.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Katarina, zapratiću tvoj blog. <33

      Delete
  5. Wow! Tri posta tjedno definitivno nisu mala stvar, svaka cast na organizaciji! Skola mi nazlost pocinje sad u ponedjeljak,tako da su za mene sva praznicka uzivanja skoro gotova. Takodjer obozavam nosenje udobne odjece zimi. Knee socks, dzemperi, pidzame ... Sve pohvale za post, posjeti moj blog i uclani se. Uzvracam: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    ReplyDelete
  6. Odličan post i ja volim ove stvari raditi preko zimskog raspusta a posebno gledanje filmova uz kokice ... :)

    ReplyDelete
  7. Preodličan post, jako mi se sviđa i super slike :D

    http://catherinehere.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  8. Imas odlican blog!! Pogledaj i moj- idealnolosaje.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Super post, Milice! Vidi se da si se baš potrudila. Nema veze što slike nisu tvoje, ipak si super izabrala ☺
    Poslala sam ti mail!

    milicinkutak123.blospot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Milice! Zamolila bih te da mi ponovo pošalješ mail jer mi ništa nije stiglo. <33

      Delete
  10. Preinsteresantan i prezanimljiv blog. Uživala sam! Slike su predivne kao i tvoje pisanje. :)


    devojkasadrugeplanete.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Ja takodje volim sve ove stvari da radim tokom zime!

    http://overthemoonwithvanja.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  12. Kolko ti je divan post! I ja radim skoro sve stvari kao i ti!

    Moj blog:http://michea123l.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Milice, drago mi je zbog toga! :)

      Delete
  13. Predivan post!!!
    pogledajte moj blog : http://jovanninkutak.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!