May Beauty Favorites

Zdravo svima. :)
Nešto manje od nedelju dana me deli od mog 16-og rođendana, a za samo 21 dan se završava i ova školska godina. Ne znam čemu se više radujem, hahahhaa. No, kao što ste već verovatno pročitali u naslovu, u ovom postu ću vam pisati o mojim majskim "beauty" favoritima. Proizvode o kojima ćete čitati u nastavku sam aposlutno najviše koristila ovog meseca i sigurna sam da ću obnoviti zalihe istih čim ih istrošim. 

Well, let's go...

Ovo su moji ovomesečni favoriti:



• Golden Rose mat olovka za usne (br. 12)
• Bioten CC krema (light nijansa)
• Golden Rose mat tečni karmin (br. 04)
• AVON Colortrend korektor u stiku (medium nijansa)

► Golden Rose mat olovka za usne (br. 12) ◄


Pre skoro dve nedelje sam svratila u Lilly drogeriju i to sasvim slučajno jer mi je bila usput kada sam se vraćala iz škole. Ugledala sam na desetine predivnih nijansi Golden Rose mat olovaka i znala sam da moram imati barem jednu. Nakon nekoliko dana sam se ponovo vratila u Lilly i bila sam veoma iznenađena jer je već polovina olovaka bila rasprodata jer je bilo veliko sniženje. Ugrabila sam ovu olovku u broju 12. među poslednjima i platila sam je svega 165 dinara. Olovka je aposlutno savršena. Predivna nijansa, odlična tekstura, veoma dobra postojanost i dugotrajnost, ne troši se brzo itd. Ja sam ODUŠEVLJENA! Svakako ću kupiti još barem 2-3 olovke kada budu obnovili zalihe. Inače olovka više nija na akciji i njena cena je 235 dinara što je opet veoma jeftino s obzirom na vrhunski kvalitet. Umalo da zaboravim, iako je olovka mat ne možete baš da očekujete da će se matirati kao npr. Aurin tečni karmin, jednostavno nema teoretske šanse, ali će se svakako matirati sasvim dovoljno i usne vam se neće sijati. Imaete zaista moju iskrenu preporuku što se tiče kupovine ovog proizvoda.

► Bioten CC krema (light nijansa) ◄
Ovu CC kremu sam prvi put isprobala krajem aprila kada sam dobila dva uzorka u GlamBox kutiji. Već na prvo nanošenje sam se oduševila pa sam morala da kupim i full size pakovanje koje je koštalo svega 433 dinara (sada je 473 dinara u Lilly drogerijama). Prvo, veoma se lako nanosi i razmazuje. Drugo, savršeno prikriva sve nesavršenosti i fantastično ujednačuje ten. Treće, koža lica izgleda veoma lepo, prirodno i baršunasto i meka je na dodir. I četvrto, prosto je ne osećate na licu i stapa se sa vašom bojom kože za nekoliko minuta. Takođe ne sadrži parabene niti parafine i ima SPF faktor 20. Zaista sam očarana ovom CC kremom i koristim je skoro svakoga dana od kada sam je kupila. Takođe sam primetila da mi je koža sada u mnogo boljem stanju od kada nanosim ovu kremu umesto pudera. P.S. Hidrira kožu bolje nego većina kremi sa tom svrhom koje sam do sada isprobala. Prosto je savršena! Nakon što sam je ja kupila dala sam i mojoj mami, ali i baki da je isprobaju i obema se dopala pa sam i njima kupila po jedno pakovanje. To vam sve govori. :)

► Golden Rose mat tečni karmin (br. 04) ◄


Istog dana kada sam kupila i već pomenutu GR mat olovku za usne, kupila sam i ovaj mat tečni karmin u broju 04. Platila sam ga 333 dinara jer je bio na sniženju, a sada košta nešto više od 450 dinara što opet nije ogromna razlika. Ovako, morala sam da ubacim ovaj karmin u favorite jer je zaista veoma kvalitetan, ali s druge strane moram podeliti nešto sa vama u vezi odabira nijanse. Naime, kada sam isprobala karmin u Lilly drogeriji nisam sačekala ni da se sasuši i već sam ga kupila jer mi se dopala nijansa. Ali tek kada sam došla kući i kada sam ga nanela na usne i kada se karmin sasušio shvatila sam da je nijansa previše jaka t.j. nijansa karmina kada se sasuši je duplo, ako ne i troduplo jača od prvobitne nijanse. Tako da vodite računa o odabiru nijanse ukoliko budete kupovali ovaj karmin. No, ipak mi se jako dopada i već sam ga dva puta nosila u grad i dobila sam izuzetno dosta pohvala i komplimenata na račun nijanse. Dakle, pigmentacija je odlična, ali vodite računa o odabiru nijanse (što svetlije do bolje, sem ako ne volite jake nijanse), jako se brzo matira i otporan je na poljupce tako da nakon što se sasuši ne ostavlja nikakve tragove itd. Malo se teže skida, ali to se i očekivalo. Sve u svemu, veoma sam zadovoljna sa ovim karminom i zato sam ga i spomenula u favoritima. Već razmišljam o kupovini neke svetlije nijanse. 

► AVON ColorTrend korektor u stiku (medium nijansa) ◄


Ne sećam se tačno u kom katalogu, ali pre oko mesec - mesec i po dana sam naručila ovaj ColorTrend korektor u stiku iz AVON-a. Čini mi se da sam ga platila negde oko 200 dinara što je stvarno jeftino s obzirom na sam kvalitet proizvoda. Jedinu grešku koju sam napravila je to što sam odabrala medium nijansu jer je ona dosta tamna, ali mi opet nekako odgovara jer korektor pomešam sa još jednim u svetlijoj nijansi. Iako je u stiku, veoma je lagane teksture i veoma se lako nanosi. Prikriva sve nedostatke i to u jednom sloju. Veoma je dugotrajan, ne useca se u one sitne linijice ispod oka i pigmentacija mu je odlična. Definitivno planiram da poručim još jedan sledećeg meseca, ali ovoga puta u svetlijoj nijansi. 

Evo i svačeva svih proizvoda koje sam pomenula u postu:

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :*

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place

Voli vas vaša,

Comments

  1. Joj, tražila sam GR tečne mat karmine i u Lilly-ju i u nekim lokalnim drogerijama i nigde ih nema. Svi ih hvale, pa se nadam da ću ih uskoro pronaći. :) Meni se isto dopadaju GR jumbo mat olovke, stvarno su kremaste i pigmentovane, moraću da kupim još neke nijanse. :) I ja koristim Biotenovu CC kremu i takođe mi je super. Odlične slike Mici, i super recenzije kao i uvek. <3

    ReplyDelete
  2. Sve stvari su odlične,ali Golden Rose ruž izgleda divno.☺

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  3. Super proizvodi <3!Zanimljiv post znam koju olovku cu sigurno da kupim :)!

    new post perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Videla sam tu olovku za usne u mom gradu, verovatno u apoteci i sigurna sam da ću je isprobati uskoro. Moja ujna koristi bioten CC kremu sa slike pa sam probala malo kada sam bila kod nje. Meni se svidja, ali je ne kupujem i ne koristim ovako jer nemam problema sa licem.

    misseslandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Jaojjjj koliko sam dugo tražila tu GR olovku za usne.Videla sam je i isprobala sam je kod jedne moje drugarice i sasvim mi se dopada.Najviše me je oduševila njena dugotrajnost kao što si i sama napomenula. :) Odlična recenzija i slike su vrhunskog kvaliteta.

    elyandyou.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Odlični favoriti! ♥
    Svi ovi proizvodi su na mojoj listi želja ali nikako nemam vremena da ih kupim, pa čak i kad imam nema ih u prodavnicama...
    Jedino sam ovaj AVON korektor probala i ja sam uzela isto medium niijansu ali sam se snašla i takođe pomešala sa drugim korektorom i odlično izgleda! ♥ ♥ ♥

    ksendzi.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Odlične fotke, kao rvo! :) Ova GR olovka za usta izgleda fenomenalno! Pošto planiram da počnem da se malo blaže šminkam za srednju školu definitivno će mi poslužiti neka ovakva u nekoj nude nijasi. :) <33

    In my heart

    ReplyDelete
  8. Preprepredivne slike!Koju kameru koristiš?

    Moj najnoviji post je:http://nadjaxx.blogspot.rs/2016/06/travel-essentrials-stvari-koje-nosim-na.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Nađa! Koristim kameru svog telefona (LG L70). <33

      Delete
  9. Imam tu CC kremu,slazem se u potpunosti sa svim ali nisi rekla da se brzo skida. Ako se imalo oznojite,buklvano se skine,ako pijes i ostane ti voda oko usana bukvalno se frape napravi.. Inace,ovako je super :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!