Mini Cosmetic Haul + Review - "Mystery prirodna kozmetika"

Zdravo svima! :)
Svi mi devojke, žene volimo kozmetiku i podjenako se trudimo da naša koža uvek izgleda zdravo i negovano. Na tržištu postoji zaista bezbroj kozmetičkih preparata koji služe u te svrhe, ali nekako ja najviše volim da koristim one koji su pravljeni po tradicionalnom receptu od prirodnih sastojaka. Upravo takve kozmetičke preparate možete pronaći u širokoj ponudi na sajtu pod nazivom "Mystery prirodna kozmetika".  Na moje veliko zadovoljstvo ja sam nedavno sklopila saradnju sa devojkama koje vode profil na Instagramu pod nazivom @prirodna_kozmetika_mystery. Jedva sam dočekala da mi paketić stigne i da sa isprobam tih nekoliko proizvoda koje su mi one poslale. :)

Ukratko o brendu "Mystery prirodna kozmetika":
Prirodna kozmetika izrađuje se od biljnih i eteričnih ulja koja prolaze kroz površinski sloj kože, upijaju se u kožu i hrane je, te od različitih hidrolata koji doprinose izuzetnoj hidrataciji vaše kože. Mi u svojoj proizvodnji koristimo samo najkvalitetnije, pažljivo birane sirovine kako bismo postigli maksimalno pozitivno dejstvo na kožu, nahranili je i hidrirali pomoću visoko kvalitetnih biljnih i eteričnih ulja i hidrolata, bez silikona, parabena i drugih hemijskih jedinjenja sintetisanih u laboratoriji. Danas imamo razvijenu paletu proizvoda i dovoljno želje i kreativnosti da i dalje istražujemo i razvijamo se. Svaki proizvod koji nastane u našoj radionici, spoj je tradicionalnog i modernog. Tradicionalnim recepturama, obogaćenim duhom modernog doba, kreirana je jedna priča za sve one koji su postali svesni problema koje nam donosi sadašnjica.
Mystery kozmetika...prirodno...bez kompromisa!"

Odmah želim da vam naponemem da se njihova radionica nalazi u Laktašima t.j. u Republici Srpskoj (BiH). No, ipak postoji način poručivanja i dostave za nas koji živimo u Srbiji. Zato vam preporučujem da ih kontaktirate putem njihove e-mail adrese: mysterykozmetika@yahoo.com ili putem dm opcije na njihovom Instagram profilu: @prirodna_kozmetika_mystery i da se raspitate u vezi isporuke.

Sada kada sam vam sve objasnila i kada sam vas informisala o pomenutom brendu, predstavljam vam proizvode koje sam ja dobila:

  • Losion za skidanje šminke
  • Krema za normalnu kožu
  • Ručno rađen sapun sa mentom (pogodan je za sve tipove kože)

Losion za skidanje šminke
Veoma sam se obradovala ovom losionu jer mi je micelarna voda koju koristim pri kraju tako da sam zaista bila voljna da ga isprobam. Prvo, pakovanje je zaista praktično, losion miriše divno ali jedina mana je možda tekstura koja je po meni pregusta. No, ipak to ne utiče na kvalitet proizvoda koji je na vrhunskom nivou. Dakle, losion je samo potrebno naneni na tupfer u tankom sloju - uobičajeno za svaki preparat ove svrhe. Ovako, moje mišljenje je podeljeno. Losion je zaista blag i ne iritira kožu što je za pohvalu, ali ne uklanja svu šminku uz pomoć samo jednog tupfera. Bilo mi je potrebno 4 tupfera da uklonim celokupnu šminku. Ali nakon korišćenja je moja koža zaista bila vidno sjajnija i pritom je zaista bila meka na dodir. Takođe losion ne zateže kožu i čini je izuzetno glatkom. To bi značilo da ovaj preprat ima i svoje prednosti, ali i svoje mane. Ali meni se svakako izuzetno dopada bez obzira na sve i definitivno ću ga dosta upotrebljavati.

Mililitraža: 100ml

Krema za normalnu kožu

Ja mislim da do sada nikada nisam koristila neku dnevnu kremu. Obično svaku kremu upotrebljavam jedino uveče i nanosim je baš pred spavanje tako da ujutru kada se probudim i nakon što se umijem moja koža bude izuzetno mekana. No, odlučila sam da dam šansu ovoj kremi i da je isprobam. Verovali ili ne i sada je imam na svojoj koži lica. Dakle, ona je pogodna za normalnu kožu i upotrebljava se tako što se nanosi svakodnevno u tankom sloju na kožu koja je već očišćena sa tonikom. Ja sam je koristila do sada tri puta i imam samo reči hvale. Prvo, pakovanje je izuzetno lepo i praktično. Drugo, krema fantastično miriše i ima odličnu, laganu teksturu tako da je ne osećate na licu kada je nanesete. Nakon što je nanesete potrebno je oko pola sata-sat da je vaša koža upije i u tom periodu zaista ume dosta da se presijava na licu, no ništa preterano. Kada je koža upije onda na licu ostaje tanak, jedva primetni, masni sloj koji tokom celog dana pruža hidrataciju vašoj koži. Moja koža lica je znatno mekša od kada sam počela da je koristim i čak sam i primetila da moja koža nije više toliko crvena kao pre. Imate moju iskrenu preporuku što se tiče ove kreme!

Mililitraža: 30ml

Ručno rađeni sapun sa mentom


Ne znam tačno čiji sam odgledala video na jutjubu ali sam sigurna da sam već negde videla sličan sapun ovome t.j. neki jutjuber je takođe radio recenziju sapuna ovog brenda. Zato sam jedva čekala da i ja isprobam ovaj sapun koji toliko lepo izgleda da mi je bilo žao da ga iskoristim. Naime, jako mi se dopada to što se na njemu ovako divno prelivaju pastelne nijanse i što je pravougaonastog oblika. Veoma je lak za korišćenje i drago mi je što je pogodan za sve tipove kože. Može se upotrebljavati i za tuširanje, ali i za pranje lica i ruku. Miris je zaista božanstven, tekstura odlična i primetila sam da se moja koža dosta poboljšala od kada ga koristim, pogotovo koža lica. Sapun zaista divno čisti kožu i ne iritira je što je najbitnije. Videćemo kako će se pokazati nakon više korišćenja, ali za sada sam i te kako zadovoljna. :)

Gramaža: 100g

Sajt: Mystery Prirodna Kozmetika
Instagram: @prirodna_kozmetika_mystery
Facebook stranica: Domaći sapuni Mystery

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :)
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Super post , mnogo mi se svidja sapun :D

    ReplyDelete
  2. Odlican post. :) Drago mi je zbog saradnje, sve deluje sjajno. ❤

    eslyisworldview.blogsport.com - pricamo o jeseni ❤

    ReplyDelete
  3. Stvari se čine baš dobre, šteta šta taj brend nisam vidjela u Hrvatskoj, a ne volim kupovati preko interneta. Nadam se da će ti biti dobri do kraja korištenja:)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  4. Sve mi izgleda bas divno i kvalitetno,verujem da je i tako. ☺♥
    Novi izgled bloga ti je jako lep,bas mi se svidja.

    ReplyDelete
  5. Sapun me je ocaraoo, prelepo izgleda, zelela bih da ga probam :D <3

    ReplyDelete
  6. Wow, izgled bloga ti je savršen za ovo doba godine, a i fotografije su vidim u tom fazonu, zaista predivno, vidi se tvoj trud, a kada su u pitanju noviteti nisam probala ništa od ovoga, nadam se da su ovi proizvodi dobri, tako mi izgledaju ;)

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Kompozicija slika je predivnaa!Jako mi se sviđa kako si slike uradila ♥ što se tiče kozmetike,uvek sam više za prirodne stvari i ova kozmetika je definitivno nešta što bih ja koristila.Takođe izgled bloga ti je odličan ♥

    Novi post → beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Prvo draga Milice, novi izgled bloga je saavršen!
    Jesenski, preedivno, baš si se potrudila.

    A drugo, nisam nikad čula za ovaj brend, pogtovo iznenađenje jer su iz Bosne, baš mi je drago , sigurno ću obratiti pažnju i naručiti nešto, ovaj losion za skidanje šminke me posebno zanima. ♥

    ReplyDelete
  9. Uživam u domaćim kozmetičkim brendovima i svakako ih podupirem!

    S h a k e T h a t B e a u t y b l o g♥

    ReplyDelete
  10. Odličan post draga! Mnogo mi se dopada novi izgled bloga, ali i fotke u ovom postu. Svaka čast! *_* ♥

    innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Duvan post. Sapuncic mi se najinteresantnije cini, a boje su mu neverovatme! :D
    Teen Queen

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!