"Plan Your Work and Work Your Plan" - @dear_dairy_notebooks

Zdravo svima! :)
- Jednom je neko rekao: "Kada je u pitanju organizacija ne radi se o savršenstvu; već se radi o efikasnosti, redukovanju stresa, uštedi vremena i novca i o poboljšanju opšteg kvaliteta života". Apsolutno se slažem sa ovim citatom jer sve u je u dobroj organizaciji i u tome nam dosta pomažu planeri. Danas je dostupno zaista gomilu planera, neki ih kupuju, neki ih sami dizajniraju i prave, ali sve u svemu svi mi barem imamo jedan planer ili želimo da posedujemo isti. Priznajem, često zaboravim da koristim planer, ali se trudim da sve važnije stvari koje ne želim da zaboravim zabeležim tipa datume nekih testova, kada treba da uradim nešto itd. Međutim nikada nisam imala svoj sopstveni planer i obično bih koristila neku običnu svesku ili blokče. Sada kada sam dobila svoj planer nemam izgovor, prosto se moram potruditi da bolje organizujem svoju svakodnevnicu, a u tome mi pomaže baš planer o kojem ću pisati koji sam dobila od divne devojke koja nudi širok izbor divnih planera na njenom Instagram profilu - @dear_diary_notebooks.

Well, let's go...

Nažalost zaboravila sam da vam uslikam kako je sve bilo upakovano, ali prosto sam se oduševila kreativnošću i originalnošću divne Maje Zorić. Prvenstveno moram da spomenem koliko me je oduševio njen Insta profil jer je na njemu prisutno nekoliko stotina božanstvenih fotografija. Ukoliko želite da dobijete novu inspiraciju ili motivaciju obavezno zapratite @dear_diary_notebooks, verujte mi na reč - nećete se pokajati i vaš Insta feed će krasiti divne fotografije.

U divno zapakovanom paketiću našli su se sledeći predmeti:


 • Džepni planer/dnevnik (Pocket Journal) 
 • Kartica sa citatom
 • Bedž

Dakle, planer koji sam ja dobila je manjeg formata t.j. dovoljno je mali da može da stane čak i džep što ga čini veoma praktičnim jer ga svuda sa sobom možete nositi. Dizajn je zaista predivan i podseća me na proleće koje, iskreno, željno isčekujem jer nisam baš ljubitelj niskih temperatura, hladnog i tmurnog vremena. Korice su izuzetno kvalitetne, kao i papiri koji se nalaze unutra. Zaista ima dosta stranica pa sam sigurna da će mi ovaj planer dugo trajati. Još jedan plus je to što se na njemu nalazi i ovaj lastiš pa on i dalje može izgledati uredno, a ne raskupusano (ako me razumete šta hoću da kažem). Iako sam prvobitno trebala da dobijem i da vam predstavim samo ovaj planer koji me je uzgred oduševio, dobila sam i preslatki bedž, ali i ovu karticu sa citatom. Baš sam se obradovača kada sam ugledala sve ove divne stvarčice i verujem da ću ih dugo koristiti sa zadovoljstvom.

Uživajte u ostalim fotografijama! :)





- Počnite da koristite planer što pre će vam zaista olakšati svakodnevnicu. Ukoliko vam se dopao planer o kojem sa pisala ili ukoliko želite da naručite neki koji je istih ili sličnih dimenzija u nekom drugom dezenu, kontaktirajte Maju putem njenog Instagram profila - @dear_diary_notebooks ! :)

P.S. Dnevnike odnosno planere koje je ona dizajnirala možete kupiti i OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. 

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Planer jako lijepo izgleda, šteta što nam ga nisi pokazala iznutra ali nema veze :)
    Ja od početka ove školske godine isto planiram i ne mogu doći na nastavu bez mog planera (inače sam jako zaboravljiva, te se ne sjećam kad imam testove, odgovaranja ili zadaće, ali sad mi je sve puno lakše), tako da mislim da je planer postao navika.
    Ako ste u potrazi za dobrim blogom koji se bavi svakakvim temama, škicnite blog Marina's place :)

    ReplyDelete
  2. Planer je predivan, mnogo mi se sviđa. Obožavam da planiram unaprijed i da budem organizovana, tako da ću ovo nabaviti! :D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Planer doista divno izgleda! Svaki dan koristim planer i sa sigurnošću mogu reći da mi mnogo pomaže svaki dan. :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  4. Planer izgleda predivno, sama pravim svoje plannere, ali nekada se desi i da kupim neki planner koji mi se svidja.


    Blog: LifeInMyStyle | Novi post: Goals for 2017

    ReplyDelete
  5. Bas je prekrasan. Iako ja nisam tip osobe koja pise tako sve u planer, jer svaki plan mi onda bude upropasten haha sve radim onako, kad stignem i kad mogu. Ali svakako bi mi bilo simpaticno imat ga

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  6. Draga Milice, odlca post kao i uvek. Veliki sam zaljubljenik u planere i moram uskoro nabaviti jedan.♥

    Uskoro je Q&A na mom blogu ako te nesto zanima pitaj.
    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati:
    http://aleksandrascorner.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  7. Divan post, misslim da je ovaj planer čak i dobar poklon nekoj osobi za novu godinu ili Božić, sve u svemu predivno izgleda planer

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Fotografije su me zadivile, odlične su!
    Pogledaj moj blog :) http://shizasblog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!