"Passion Peel-Off" - recenzija 7th Heaven maske za lice

Zdravo svima! :)
- Prošlo je nešto više od tri nedelje od kada sam objavila recenziju 7th Heaven maske pod nazivom "Cucumber Peel-Off" i danas ću vam konačno predstaviti poslednju, ali ne manje važnu, maskicu koja mi je jedna od najomiljenijih koje sam isprobala u poslednje vreme, u pitanju je maska pod nazivom "Passion Peel-Off". Kao i prethodnu masku, ni ovu nisam nanela na celo lice već samo na T-zonu (čelo, nos i brada) jer mi je taj deo lica najproblematičniji. Pa, mislim da je vreme da pređem na samu suštinu ovog posta, a to je recenzija.

P.S. U toku je darivanje i ukoliko želite možete se prijaviti OVDE!

Well, let's go...

Maska izgleda ovako:

"Pulpe nara, maline, grožđa, grejpa, brusnice i vitamin E su jaki antioksidanti koji štite kožu dok dubinski piling čisti pore."
Ključni sastojci: Pasiflora, nar i malina.
Upotreba: Operite lice, nanesite masku, opustite se 20-25 minuta, odlepite je i osećajte se fantastično!
- Ova maska je dosta slična onoj koju sam prethodno isprobala jer je takođe peel-off. Kao što sam pomenula u uvodu, nisam je stavljala na celo lice već samo na T-zonu jer peel-off maske umeju da budu jako bolne prilikom odlepljivanja ukoliko ih nanesete preko dlačica na licu (ja ih imam na obodu vilične kosti, to su one jedva primetne, bele dlačice) zato ja izbegavam područja na kojima ih imam. Međutim ova maska je zaista veoma nežna i uopšte ne boli prilikom odlepljivanja jer nije preterano intenzivna. Jedina mana je to što je miris i suviše jak za moj ukus pa mi oči čak i zasuze prilikom nanošenja, a koža mi bude malo iziritirana, međutim to je samo trenutno i nakon odlepljivanja crvenilo se povlači. Iako ima jak odnosno intenzivan miris, veoma lepo miriše i mislim da preovlađuje miris maline. Takođe maska je na fotografiji svetlo ljubičaste boje, a ja sam primetila da je gel izrazito crven i da maska ostaje crvena i nakon što se sasuši. Tekstura same maske je dosta tečna i lepljiva, ali to i nije neka zamerka i zapravo mi se tekstura jako dopada. Potrebno je oko 20 minuta da se maska u potpunosti osuši i zaista se može odlepiti u jednom potezu. Nakon odlepljivanja koža je veoma glatka i mekana na dodir i dobija taj sjajni finiš pa koža izgleda zdravije i negovano. Primetila sam da su se čak i neki mitiseri povukli koje sam imala na nosu tako da je malo reći da sam zadovoljna. Koristila sam je tri puta i primetila sam da je ostalo još dosta proizvoda u kesici tako da ću je koristiti barem još dva puta što je zaista za pohvalu s obzirom da maska košta oko 200 dinara, a pritom je možete upotrebiti 4-5 puta. :)

- Ovoga puta je nisam uslikala na svom licu jer je boja maske izrazito crvena pa mi se nijedna fotografija nije dopala jer je izgledalo kao da imam opekotine na licu, hahahha. Nadam se da mi nećete zameriti.

Za više informacija o ovoj maski kliknite OVDE!
- Možete je pronaći u svim Lilly drogerijama ili je možete poručiti OVDE po odličnoj ceni!


Btw. Ako želite da pročitate prethodne četiri recenzije kliknite ovdeovdeovde i ovde.

INFO:
FB stranica: 7th Heaven
Instagam: @7thheavenserbia

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,


Comments

  1. Nisam probala pomenutu masku ali tebi svaka čast na recenziji. Super si opisalatvoje utiske.

    ReplyDelete
  2. Postala sam zaluđena ovim maskama i mogu reći da su odlične. Samo me zanima da li se umiješ nakon što je skineš? ♥
    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju! Da, obavezno se umijem kako bih bila sigurna da sam uklonila celu masku (i njene ostatke nakon odlepljivanja). :)

      Delete
  3. Sjajna maska, izgleda odlično! Odlično si odradila rezenciju! :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. U zadnje vrijeme sam veliki ljubitelj maskica, pa bih voljela ovu da probam. Čini se super, ti si je divno predstavila. Sjajno Micoo♥♥

    http://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Obožavam maske za lice. Ova mi deluje tako sveže i mirišljavo!

    www.bymajamladenovic.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!