Recenzija kreme "SOMA"

Zdravo svima! :)
- Ja sam neko ko ima vrlo problematičnu kožu lica pa se stalno trudim da isprobavam nove proizvode u nadi da ću pronaći neki koji će mi odgovarati i koji će rešiti moje probleme. Naime, s obzirom na to da sam tinejdžer normalno je da imam kožu sklonu bubuljicama i aknama, ali ja se sa njima borim već 6-7 godina i iskreno retko šta bi mi pomoglo da ih barem umirim. Trenutno mi u saniranju tih problema pomažu dva proizvoda, a to su flogocid mast i sapun od kozjeg mleka sa dodatkom kukuruznog griza, međutim ni ova dva proizvoda mi ne mogu ukloniti ožiljke od akni i neke sitne bubuljice koje imam po čelu. Takođe moja koža je sklona crvenilu i ume dosta da se isuši u toku ovog perioda zbog hladnog vremena, zato sam bila voljna da isprobam bilo šta što bi mi umanjilo taj problem. Imala sam tu sreću da sklopim saradnju sa brendom SOMA i zato vam danas predstavljam recenziju njihove višenamenske kreme.

Well, let's go...

Krema je bila upakovana u divnu kartonsku kutijicu u kojoj se takođe našao i mali prospekt sa svim namena kreme, uputsvom za upotrebu, načinom čuvanja itd.





Dakle, prvo što mi je privuklo pažnju je predivno pakovanje i sama bočica u kojoj se nalazi proizvod jer izgledaju veoma luskuzno. Takođe mislim da je za pohvalu i to što se u kutiji našao i prospekt tako da se možete informisati o kremici i saznati šta god vas zanima. Moja jedina zamerka je to što nigde nisam primetila da piše količina kreme ili rok trajanja, ali šta je tu je. 

Namena:
- Može se primeniti za normalizaciju kože lica, akni kod adolescenata, podliva, bradavica, zapaljenja vena, kože i potkožnog tkiva, povreda kostiju i ligamenata, reumatizma i kostobolje. Dakle, svoje višestruko dejstvo ispoljava na koži, kosi i kostima
- Više o njenoj nameni možete pročitati ovde!

Sastav:
- Krema "Soma" sa svojstima melema se pravi od svežeg kravljeg mleka, najstarijim tradicionalnim metodama, dugotrajnim postupkom obrade. Trajnost je postignuta specijalnim postupkom, a ne hemijskim preparatima. Krema "Soma" je prirodni proizvod , bez ikakvih hemijskih dodataka bilo koje vrste.

Način upotrebe:
- Krema "Soma" je sa svojstima melema i za njenu efikasnost potrebno je koristiti količinu od pola grama po nanosu ili vizuelno oko pola zrna kafe, što je sasvim dovoljno za jednu aplikaciju regije čitavog lica.
Melem nanosti u veoma tankom sloju tako da pokrije čitav tretirani region.
Kod podliva melem treba upotrebiti što pre, jer je efikasnost tako najveća.
Za navedene tegobe kremu "Soma" treba koristiti jednom ujutru i jednom uveče.
Redovnim korišćenjem jedno pakovanje od 15 grama melema "Soma" traje od 15 do 30 dana.

Cena: 1800 dinara + PTT troškovi
- Kremu možete poručiti ovde popunjavanjem formulara ili putem telefona 069/177-0-771.

Moje mišljenje:
- Iskreno očekivala sam da je ova krema dosta veća i u početku sam mislila da mi neće trajati ni 2-3 dana, međutim zaista je potrebna mala količina jer je ova krema izuzetno masna i zato se ova krema jako sporo troši pa je njena cena sasvim prihvatljiva. Koristim je svakodnevno već mesec dana i tek sam potrošila pola bočice, ali moram da napomenem da je stavljam samo uveče pred spavanje tako da ukoliko bih je stavljala dva puta dnevno do sada bih je verovatno već potrošila. Iskreno, ne dopada mi se njen miris jer se baš oseća kravlje mleko, ali samim tim znam da je napravljena od potpuno prirodnih sastojaka i zbog toga mogu da zanemarim tu činjenicu. Krema ima divnu teksturu i jako se lepo razmazuje. Pošto ja nemam nikakve probleme sa kosom ili kostima ja sam je upotrebljavala samo na licu tako da vam ne mogu potvrditi da li je delotvorna i na tim poljima. Upotrebljavam je kako bih umanjila crvenilo i kako bih se rešila akni i bubuljica. Primetila sam drastičnu razliku kada je u pitanju crvenilo lica jer se već posle nekoliko dana povuklo tako da sam prezadovoljna. Što se tiče bubuljica i akni još nisam primetila neku drastičnu razliku, ali svakako sam primetila poboljšanje. Takođe koža mi je izuzetno mekana i glatka na dodir i prosto izgleda negovana. Zaista sam oduševljena ovom kremom i svima koji imate slične probleme sa kožom kao ja bih vam je preporučila!

INFO:
Sajt: soma.rs
FB stranica: Krema SOMA
Instagram: @krema_soma

PROGLAŠENJE POBEDNIKA DARIVANJA:
- Pre svega hvala puno svima koji su se prijavili i uskoro vas očekuje još jedno darivanje zato budite u toku!
Dobitnica proteklog darivanja je:

- Čestitam ti! Molim te da mi se javiš putem e-mail adrese: milicastanisicms@gmail.com kako bismo se dogovorile oko isporuke. 

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odličan post,draga! :)
    Fotke mi se baš dopadaju.

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ReplyDelete
  2. Kremica deluje baš zanimljivo i luksuzno. Slike su predvne ♥

    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
  3. Nisam čula za ovaj brend do sada.
    Krema izgleda primamljivo. :)
    Super recenzija!
    Kathy's delight / >>> Giveaway

    ReplyDelete
  4. Nikad nisam čula za ovu kremu, ali mi se čini da je ovo veoma dobra krema.

    Novi post je na mom blogu: laAdda

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!