Recenzija - Ultimate Lifting Serum | PERFÉ

Zdravo svima! :)
- Oduvek su me privlačili proizvodi za negu lica koji su lepo upakovani, prosto ne mogu da odolim da ih ne isprobam i kada sam na Instagramu sasvim slučajno naletela na profil @perfecosmetics poželela sam da poručim njihov serum. Na moju veliku radost uspela sam da sklopim saradnju sa njima i veoma brzo nakon toga mi je serum stigao na kućnu adresu. Pošto je u pitanju proizvod za zatezanje lica, a meni tako nešto još uvek nije potrebno ja sam ga poklonila mojoj mami kako bi ga ona koristila i testirala. Ja sam ga isprobala nekoliko puta bez obzira na to što mi nije neophodan tako da ću ukratko i ja podeliti svoje mišljenje ali će glavnu ulogu u ovoj recenziji ipak "igrati" moja mama koja će vam preneti svoje utiske. Pa, hajde da počnemo!

Well, let's go...

Serum je stigao upakovan u ovu ogromnu predivnu kutiju (ako je tako mogu nazvati) pastelno plave boje:


- Pakovanje zaista izgleda veoma luksuzno,  međutim i samo pakovanje u kojem se nalazi serum izgleda takođe klasično ali pritom prelepo. Serum ima čak 50ml i nalazi se u ovoj staklenoj bočici sa plastičnim "srebrnim" poklopcem.




 Šta kaže proizvođač: "Zahvaljujući svojoj nežnoj teksturi, visokoj koncentraciji aktivnih materija kao i njihovom sinergijskom delovanju serum lakše prodire u dublje slojeve kože čime se postiže obnavljanje i revitalizacija kože. Serum u svom sastavu pored provitamina B5, makroperlica sa vitaminima E i A, sadrži i hijaluronsku kiselinu. Molekuli hijaluronske kiseline daju serumu glatkoću, potpomažu sintezu elastina, zahvaljujući kojoj se postiže brzi efekat "zatezanja" kože. Posebno razvijena formula seruma, omogućava dobru razmazivost i lako upijanje prilikom nanošenja, čime se ostvaruje bolja hidratacija i toniranje kože. Primena seruma utiče na poboljšanje teksture i ujednačenost tena, a pozitivno deluje i na tretman površinskih i dubinskih bora. Serum je namenjen za negu normalne, masne ili mešovito dehidrirane kože. Lako se razmazuje i koža ga, zavisno od nivoa hidratacije, lagano upija."
Način primene: Serum naneti ujutru i uveče na čistu kožu lica, i masirati kružnim pokretima dok se serum ne upije. Serum se može koristiti i u predelu vrata i dekoltea.
Moje mišljenje:
- Jako mi je drago da serum u stvari potiče iz Srbije odnosno da je tu proizveden. Zaista sam zahvalna što mi je pružena prilika da ga isprobam jer mi se čini veoma kvalitetnim i zanimljivim. Kao što možete da primetite na fotografijama iznad, tekstura seruma je veoma neobična, dosta je "sluzava" i sadrži sitne čestice crvene i plave boje. Serum se jako lako nanosi, lepo razmazuje i koža ga brzo upija. Nakon par korišćenje primetila sam da mi je koža dosta mekša i veoma glatka na dodir, ali nisam primetila neki poseban efekat jer kao što sam rekla nemam bore i koža mi je dovoljno zategnuta tako da sam proizvod prosledila mami a sada ću vam preneti njene utiske.
Mišljenje moje mame:
- Koristila sam serum nešto više od dve nedelje i već nakon nekoliko korišćenja sam primetila razliku. Lice mi je zaista zategnutije i čak sam primetila da su mi bore dosta umanjene tačnije manje su vidljive. Koža mi je izuzetno meka i glatka na dodir i nakon nanošenja dobija taj neki prirodni sjaj. Divno miriše i lako se razmazuje, a takođe ne ostavlja masni trag i ne isušuje kožu što je najbitnije. Ja sam prezadovoljna!

Dakle, sudeći po mom i mišljenju moje mame i sami možete da zaključite da je ovo jedan od boljih proizvoda za podmlađivanje i za zatezanje kože. Mislim da bi ovaj serum lako mogao da zameni bilo koju kremu sa ovim efektom jer je prosto savršen. Zaista vam ga toplo preporučujem!


Mililitraža: 50ml
Cena: 1499 dinara

INFO:
Sajt: www.perfecosmetics.com
Instagram: @perfecosmetics
Facebook: PERFÉ Cosmetics

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,



Comments

  1. Divna recenzija, meni je također preslatko ovo pakiranje seruma, i nekako su mi neobične ove bobice u njemu što prije nikada nisam vidjela. Divne fotografije ♥♥♥

    Chanceux

    ReplyDelete
  2. Odlična recenzija, pakovanje zaista izgleda luksuzno i kvalitetno ♥

    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
  3. Ovaj autvit je super
    ☺☺☺

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!