Haul + Review | Amiclubwear

Zdravo svima! :)


  Pre nešto više od mesec dana stigao mi je paket sa sajta Amiclubwear koji je verovatno većini nepoznat pa ću vam zato u ovom postu predstaviti i recenzirati nekoliko stvarčica koje sam poručila sa istog, ali i na kraju posta ću vam ukratko napisati svoje mišljenje o samom sajtu, isporuci, cenama itd.

  Dakle, poručila sam preslatku teksas haljinicu u M veličini, crne visoko-strukirane farmerke takođe u M veličini, crne lace-up sandale sa štiklom u broju 7.5, ali i vintage prsten u srebrnoj boji koji je uzgred broj 17.

Teksas haljinica/Denim dress




  Iskreno nisam očekivala da će stvarčice biti kvalitetne, ali zaista je tako. Ova haljina je napravljena od vrhunskog materijala koji izgleda kao teksas, a zapravo je nalik pamuku. Jako je prijatna za nošenje, lepo pristaje uz telo i savršeno oblikuje figuru. Pošto sam ja dosta visoka ona je malo kraća nego što sam očekivala, ali svakako ne izgleda vulgarno. Brtele takođe mogu da se podešavaju tako da sam sigurna da bi ova haljina odgovarala apsolutno svima. Moj vam je savet da ipak naručite jedan broj veći od onog koji nosite ukoliko ste visoki kao ja (175cm) ili viši od mene. Dakle, prezadovoljna sam i kvalitetom i izgledom ove haljine i definitivno ću je često nositi.

Za više informacija kliknite OVDE!

Crne visoko-strukirane farmerke/Black high-waisted jeans



  Okej, iako sam ih nazvala farmerkama one su zapravo više nalik uskim pantalonama jer nisu napravljene od teksasa, već od nekog drugog materijala koji nije baš najkvalitetniji, ali je svakako komotan. Ovo su prve farmerke koje sam naručila u svojoj, M, veličini a da mi savršeno odgovaraju. Zaista su visoko-strukirane odnosno prekrivaju mi pupak, savršeno prijanjaju uz telo i čine da izgledam još mršavije i zategnutije. Baš mi se dopadaju i ne sumnjam da će mi postati omiljeni par crnih farmerki.

Za više informacija kliknite OVDE!


Crne lace-up sandale sa štiklom/Black lace-up high heel sandals 




  Ovo su prve štikle (odnosno sandale na štiklu) koje sam ikada poručila sa nekog onlajn sajta i ujedno prve štikle koje posedujem (ne računajući gležnjače). Zaista sam se oduševila sa kvalitetom istih, veoma su udobne i stabilne, dopada mi se njihov dizajn i jako lepo pristaju. Lako se kombinuju sa svim odevnim predmetima jer su crne, ali i svakom outfitu daju tu elegantnu notu zbog 'lace-up' detalja. Ja sam ih naručila u veličini 7.5 što je zapravo broj 38 koji ja i inače nosim i savršeno mi odgovaraju. Imate moju iskrenu preporuku! :)

Za više informacija kliknite OVDE!


Vintage prsten u srebrnoj boji/Vintage silver ring




 Obožavam vintage predmete i aksesoare tako da sam bez razmišljanja poručila ovaj prsten kada sam ga ugledala na sajtu. Apsolutno mi se sve dopada u vezi njega, obožavam srebrnu boju, sviđa mi se dizajn i što je prsten oversized. Mislim da izgleda predivno i da svakoj kombinaciji date tu posebnu čar. Ja sam ga poručila u veličini broj 17 i odgovara mi jedino na srednjem prstu i na palcu dok mi je na svim ostalim veliki.
Kvalitet samog prstena je na zavidnom nivou jer je napravljen od dosta čvrste bižuterije koja uzgred ne rđa.

Za više informacija kliknite OVDE!

Opšti utisak: Stvarno sam pozitivno iznenađena što se tiče već pomenutog sajta. Stvarčice su veoma kvalitetne, ali i aksesoari. Takođe cene su veoma pristupačne i veličine ali i fotografije na sajtu su stvarno verodostojne. Osoblje je veoma ljubazno i uvek spremno da pomogne, a isporuka je dosta brza (paket mi je stigao za oko 2 nedelje) s obzirom na to da je sedište ove kompanije u Los Anđelesu (CA) i da šalju USPS kurirskom službom. Zaista imate moju iskrenu preporuku! :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Sjajan haul, draga! ♥ Baš mi se dopadaju sve stvarčice i izgledaju jako kvalitetno! xoxo

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Odlican post draga! Haljinica ti super stoji a stikle i prsten su predivni!

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  3. Prezgodna si! 😍 Predobre stvarčice si uzela.☺

    www.hi-stylish.com

    ReplyDelete
  4. Predivan post, draga moja! Nisam imala vremena u posljednje vrijeme za čitanje tvojih postova, a ni postova drugih blogerki, pa sam sada konačno pregledala sve novo što si postavljala. Ovaj haul je predobar, a najviše mi se dopadaju pantalone. *--*

    Novi post na mom blogu -> www.innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Odlican post! Slike su fantasticne!
    Nadam se da ces kliknuti na linkove koji se nalaze na kraju mog posta i ostaviti komentar :) --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2017/05/haul-makeup-clothes-phone-casechokers.html

    ReplyDelete
  6. Divne stvarčice.

    mysweetlandd.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Kao i uvek, bas mi se dopadaju stvarcice koje si porucila. Sve ti jako lepo stoji, prezgodna si! O slikama da ne pricam, brutalno dobre ❤️

    ReplyDelete
  8. Sve stvari su divne,međutim meni se posebno sviđaju štikle koje predivno stoje!♥


    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  9. Odličan izbor 😍
    Sve je prelepo , sandale su top 😊💙

    ReplyDelete
  10. Još jedna odlična stvar vezana za blogove i te stvarčice je što mogu razne stvari da saznam, za koje pre nisam znala! Ovaj sajt ću da zapišem u blogosveščicu, pa neka stoji, možda mi zatreba nekad.
    Haljina mi je favorit! ☺

    Novi post na mom blogu☺
    Girly world

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!