GlamBox otvaranje | Happy in May

Zdravo svima! :)


Posle skoro tačno dva meseca od aprilskog izdanja, na moju adresu je pre nekoliko dana stigao već dugo očekivani i svima prepoznatljivi paket - majsko izdanje GlamBox-a. Pošto redovno pratim GlamBox i na Instagramu, ali i na njihovoj FB stranici već sam znala koji brendovi će svojim proizvodima upotpuniti pomenuto izdanje, međutim nisam mogla ni da pretpostavim kakva vrsta proizvoda je u pitanju. Pošto sam se ponovo oduševila sa sadržajem u ovom postu ću vam predstaviti izdanje pod nazivom "Happy in May". 

Well, let's go...

Kao i svakog puta, proizvodi su bili upakovani unutar ove predivne kutije samo što ovog puta preovladava crvena boja:


Sadržaj majskog izdanja:



B.U. Golden Kiss dezodorans (travel-size)
Still maska za kosu - Keratin (full-size)
Still Copper četka za kosu
Carroten MAT LOOK zaštitna krema za lice (2 uzorka)
Catrice ICONails lak za nokte (full-size)
Still pakovanje za kosu - Med i čokolada (full-size)
Golden Rose Express Dry lak za nokte (full-size)


"B.U. Golden Kiss je novi, moderan, glamurozan i blistavi miris koji slavi jedinstvenost svake žene."
- Čini mi se da se ova mini verzija već jednom našla u nekom od prethodnih izdanja GlamBox-a, ali svakako drago mi je da su ponovo uvrstili ovaj proizvod jer je ovo jedan od najboljih dezodoransa koje sam isprobala. Predivno miriše, nije previše intenzivan, pakovanje je prelepo i drago mi je da je ovako malo jer samim tim dezodorans može da stane u svaku torbicu. 

Cena: 279 rsd (150ml)
Mililitraža: 50ml


"Still maske za kosu su proizvodi visokog kvaliteta namenjeni nezi. Keratin maska regeneriše i jača kosu čineći je sjajnom i lakom za oblikovanje."
- Od kada sam počela da koristim Gliss-ovu masku za kosu (to je prva maska koju sam isprobala) od tada sam luda za ovom vrstom proizvoda i stalno isprobavam neke nove maske zato mi je izuzetno drago da su uvrstili ovu brenda Still za jednokratnu upotrebu. Deluje mi izuzetno praktično i zaista mi uliva osećaj da će biti delotvorna, no videćemo. 

Cena: /


"Still copper četka za kosu ima antibakterijska svojstva, omogućava lakše raščešljavanje a nežna je prema koži glave."
- Isprobala sam je i ne slažem se baš da je nežna prema koži glave jer sam osetila otpor i čupanje prilikom raščešljavanja kose. Međutim dopada mi se dizajn koji je jednostavan ali opet ima taj "bakarni" momenat zbog kojeg je ova četka jedinstvena. Možda i promenim mišljenje o njoj, ipak je ovo bio prvi utisak. 

Cena: /


"Carroten MAT LOOK zaštitna krema za lice SPF 30 sadrži napredni zaštitni sistem koji obuhvata široki spektar štetnog zračenja. Krema je bazirana na anti-shine tehnologiji, koja matira masne delove lica."
- Već sam isprobala ovu kremu jer su se dva identična uzorka takođe našla u nekom od prošlogodišnjih izdanja GlamBox-a i oduševila sam se na prvo korišćenje. Zaista matira kožu i čini je baršunastom i mekanom na dodir, ne izaziva iritacije ili nešto slično i odlično štiti od sunca jer kada sam nju namazala nisam imala nijedan crveni trag na licu u vidu blagih opekotina od sunca.

Cena: 499 rsd (50ml)
Mililitraža: 6ml (2 uzorka po 3ml)


"Catrice ICONails je inovativna formula laka za nokte koja osigurava savršen gel sjajni završetak i maksimalnu izdržljivost u 36 briljantnih boja. Nova profesionalna četkica omogućava jednostavno i precizno nanošenje."
- Apsolutno se slažem sa opisom. Lak sam isprobala samo jednom i"oborio me je s nogu". Zaista pruža taj "gel sjajni završetak" i nokti mi izgledaju kao da sam upravo uradila manikir u nekom salonu. Veoma je dugotrajan, zaista je pigmentovan i dovoljan je jedan sloj da nijansa na noktima bude identična kao nijansa u bočici. Takođe relativno se brzo suši i četkica je fantastična, bukvalno u jednom potezu nalakiram ceo nokat. Pakovanje je još nešto što ga čini posebnim jer podseća na one skupocene Dior lakove.
Inače moj je u nijansi br. 12 - It's All About That Red

Cena: 359 rsd


"Still pakovanja za kosu su proizvodi visokog kvaliteta za negu svih tipova kose. Pakovanje sa medom i čokoladom idealno je za suvu i oštećenu kosu, nadoknađuje proteine izgubljene tokom bojenja i izlaganja vetru i suncu."
- Nisam se nikada farbala i zato ovo pakovanje nije baš u potpunosti idealno za moj tip kose, ali je mojoj kosi svakako potreban ovaj preparat jer je beživotna, suva i kruta pa sam sigurna da će joj on pružiti negu i hidrataciju koja joj je potrebna. Jedva čekam da isprobam ovaj preparat jer mi deluje vrhunski. Jedino što je miris za moj ukus previše intenzivan, ali svakako to i nije neka zamerka.

Cena: /


"Golden Rose Express Dry lak za nokte je nova linija lakova koji se suše za 60 sekundi i obezbeđuju savršene nokte u kratkom roku. Lako se nanosi i ima sjajnu dugotrajnu teksturu i dostupan je u čak 91 trendi boji."
- Zaista se suši vrlo brzo, za moj ukus prebrzo jer ne mogu lepo da ga nanesem odnosno ravnomerno pa ne izgleda baš najbolje. Tekstura nije loša, međutim dosta je providan pa je potrebno nekoliko slojeva da bi se postigao taj čuveni "kreč" efekat. Što se tiče samog pakovanja, predivno je i četkica je veoma lepo odrađena. Nijansa mi se takođe mnogo dopada, ona je u broju 09.

Cena: 149 rsd

Da li se isplatilo ovomesečno izdanje GlamBox kutije?
- Cena kutije je 1299 dinara uključujući i poštarinu, međutim na prospektu nisu pisale cene određenih proizvoda jer se dosta razlikuju u maloprodajnim objektima, marketima i drogerijama pa prosto nije bilo moguće odrediti ni okvirnu cenu. No, bez obzira na to verujem da se pomenuto izdanje i te kako isplatilo i mislim da proizvodi daleko premašuju cenu samog izdanja.

Ukoliko vam se dopao sadržaj ovomesečne GlamBox kutije možete poručiti sledeće izdanje za nekoliko dana putem OVOG LINKA pošto još uvek nije dostupno!

INFO:
Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

Proglašenje pobednika proteklog DARIVANJA:

- Učestvovalo je čak 415 osoba i ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su se prijavili.
Potpuno nasumično sajt je izabrao sledeću osobu:


Čestitam dragoj Ivani! Molim te da me kontaktiraš putem e-mail adrese, FB stranice ili Instagram profila kako bismo se dogovorile oko isporuke. Svima ostalima želim više sreće u sledećem darivanju. :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Super post! Svaki proizvod iz ovog izdanja izgleda super! ❤

    teen-scorner.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Mnogo mi se dopada proslomesecno izdanje! Lakovi mi se najvise svidjaju. Opet nisam imala srece u giveawayu, ali nema veze, cestitam pobednici ♥ Divan post ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo draga! Uskoro očekuj još jedno darivanje. ♡

      Delete
  3. Lak bih taako lepo uklopila uz crveni ruž i crni kombinezon, jooj već vidim sve! :D zanimljivo je sve, pogotovo taj osećaj iščekivanja i iznenađenja kad dobiješ kutiju :D

    Girly world
    Na blogu je post o Loliti :) baci pogled!

    ReplyDelete
  4. Čini mi se da je ovo jedan od boljih glam boxova, ova četka mi izgleda kvalitetno, a lak je predivan *o*

    Delilah's Stories | Filmtasticno

    ReplyDelete
  5. Divan post, Milice! Proizvodi su odlicni, takodje cestitam pobjednici Ivani. <3

    leylaslifee.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ovo izdanje se zaista isplatilo. Najviše me je oduševio lak koji se suši za 60 sekundi. Moram ga probati.

    laAdda | Pregled juna

    ReplyDelete
  7. Bas su dobri proizvodi, lak i pakovanje za kosu mi se posebno dopadaju. Mogla bih i ja sebe da castim jednom Glam Box kutijom :D
    Pratim te odavno, pogledaj moj blog ako zelis ^_^ <3

    limitededitionlady.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga! Nećeš se pokajati ukoliko je poručiš. Hoću! ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!