Recenzija INGRID Smoothing & Mattifying podloge za šminku | Kozmetika&Parfemi



Obožavam da se šminkam i zato konstantno isprobavam neke nove dekorativne proizvode. U današnjem postu ću vam recenzirati podlogu za šminku odnosno bazu brenda INGRID nakon nekoliko nedelja svakodnevnog korišćenja, a prethodno ste mogli da pročitate recenziju Casablanca palete senki već pomenutog brenda.

Well, let's go...


Opis proizvoda (reči proizvođača):
"Sve žene žele da imaju besprekoran ten. Sada ga možete imati i vi ukoliko koristite podlogu za šminku INGRID Smoothing & Mattifying."


Moje mišljenje:
- Pored nekih osnovnih informacija o proizvodu, na sajtu takođe piše da je ova baza idealna za sve tipove kože, da popunjava pore i da čini kožu zaglađenom, mekanom, svilenkastom i matiranom. S obzirom na sve pomenuto jedva sam čekala da je isprobam i zato sam imala velika očekivanja. Naime, koristim je svakodnevno oko dve nedelje i odmah ću vam reći da me je oduševila. Ima silikonsku teksturu i veoma praktično pakovanje koje poseduje pumpicu. Dovoljna je jeda pumpica da prekrijete celo lice, tako da se zaista sporo troši (mislim da će mi trajati godinama). Dakle, pošto je tekstura silikonska pod prstima osećate čudnu senzaciju dok je razmazujete po koži i tada koža odmah postaje mekanija i svilenkastija na dodir, a uz to odmah možete primetiti da su pore znatno umanjene odnosno da su zaglađene. Prosto rečeno, bilo koji puder koji nanesete nakon nje će izgledati vrhunski i to je dokaz da baza radi svoj posao i da je zadovoljavajućeg kvaliteta. Zaista produžava trajanje pudera, savršeno matira kožu i sprečava prosijavanje T-zone i posle nekoliko sati nošenja. Jedino se ne bih složila sa činjenicom da je pogodna za svaki tip kože jer ipak mislim da je idealna za masnu i mešovitu kožu. Sve u svemu, premašila je moja očekivanja i definitivno vam je svima toplo preporučujem!

Btw. Baza je potpuno providna i nema pokrivnu moć!

Za više informacija kliknite OVDE!

Svoč možete videti na fotografiji ispod:


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vasa mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Iskreno žao mi je što ne mogu da poručim Ingrid kozmetiku jer smatram da ima odličan asortima i odličnu ponudu samih proizvoda. Odlična recenzija ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ćeš nekad i ti imati priliku da isprobaš nešto iz njihovog asortimana. Hvala ti, draga! ♥♥♥

      Delete
  2. Recenzija mi se mnogo dopada kao i tvoj blog :)
    Nastaviću te pratiti jer mi se mnogo dopadaju tvoji postovi i jako su korisni ♥

    Moj blog : https://alexanic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Predivne fotke, odlicna recenzija! Nikada nisam koristila baze tj prajmete za licr i nidu mi ni potrebni, mada ovaj izgleda kvalitetno! :D
    https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!