Recenzija INGRID Ideal Matt tečnog pudera | Kozmetika&Parfemi



Obožavam da isprobavam nove preparativne i dekorativne kozmetičke proizvode i zato se zaista radujem što ću vam u ovom postu recenzirati jedan upravo takav proizvod odnosno Ingridov Ideal Matt tečni puder. Takođe, ukoliko već niste, možete pročitati i recenziju Ingridove Smoothing & Mattifying silikonske podloge za šminku.

Well, let's go...


Opis proizvoda (reči proizvođača):
"Ako maštate o savršenom mineralnom tečnom puderu koji je namenjen matiranju i hidriranju, a koji ujedno prekriva nesavršenosti na licu, vaša potraga je završena. Tečni puder INGRID Ideal Matt oduševuće vas svojim kvalitetom i postojanošću."


Moje mišljenje:
- Nisam neki ljubitelj pudera sa matirajućim efektom jer su obično isušivali moju kožu koja se uprkos tom efektu ipak prosijalavala nakon par sati nošenja već pomenutog pudera. Međutim ovaj brenda Ingrid me je apsolutno oduševio. Pre svega, pakovanje je savršeno i izgleda veoma luskuzno. Dopada mi se što bočica ima mat završnicu i to što postoji pumpica koja vam pomaže pri doziranju. Sama tekstura pudera mi se izuzetno dopada jer nije ni previše gusta ni previše retka. Pokrivna moć je srednja ka jakoj i puder se lako može nadograditi. Ne daje taj "cakey" efekat pa nije težak na licu i izgleda potpuno prirodno kada se nanese i vrlo brzo se matira pa morate voditi računa da ga brzo nanesete i izblendate. Nanosila sam ga i sa četkicom i sa beauty blenderom i za nijansu mi se više dopada završnica koju pruža beauty blender. Takođe ne isušuje kožu što je još jedna velika prednost tako da je pogodan za skoro sve tipove kože. Jedino što mi nijansa ne odgivara u potpunosti (mojom krivicom) jer je svetla, ali opet na neki način mi i odgovara jer više nemam taj preplanuli ten. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!
P.S. Nijansa 301 Buff više nije dostupna, ali ostale nijanse možete pogledati ovde.

Svoč možete pogledati na fotografiji ispod:


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Trenutno koristim ovaj puder i baš, baš mi se dopada, iako ni ja ne preferiram mat pudere zbog suve kože.
    Definitivno ću nastaviti da ga koristim. Odlične fotke :*
    Šminke nikad dosta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da se i tebi dopada! Hvala ti, Mico! ♡♡♡

      Delete
  2. Nikad nisam isprobala ništa od Ingrid kozmetike, ali zbog ovog pudera bih mogla i da se predomislim. :)


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem da se nećeš pokajati ako ga budeš isprobala! ♡

      Delete
  3. Vrlo profesionalno odrađena recenzija Milice! Nisam probala ovaj puder i ne znam da li ga uopšte mogu naći u Crnoj Gori. Sve u svemu, sjajan post i divne fotkice, kao i uvijek! ♥♥♥

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga Amina! Nažalost mislim da nije dostupan ali se ipak nadam da ćeš imati prilike da ga isprobaš u budućnosti. ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!