First Try-On Haul This Year | Rosegal



Prvi Haul ove godine biće sa sajta Rosegal koji je verovatno većini vas već uveliko poznat. Neću dužiti sa uvodom, pa ću odmah preći na moje iskustvo prilikom poručivanja, predstavljanje i recenziranje predmeta koje sam poručila.

Well, let's go...

Pre nego što pređem na porudžbinu, moram da napomenem da ovog puta nemam pozitivno iskustvo. Naime, prvobitno sam poručila ogledalo sa postoljem i led osvetljenjem i lampu koja projektuje nebo, međutim i posle mesec dana ogledalo nije poslato što me je baš izbacila iz takta. Stigla je samo lampa. Osoblje se nije oglasilo i kada se oglasilo njihov odgovor mi se nije dopao. Morala sam da zamenim predmet za nešto drugo pa sam odabrala dve haljine, ali mislim da nije u redu sa njihove strane da prihvate porudžbinu ako znaju da neki predmet ne može biti poslat jer je rizično slati lomljive predmete internacionalno. 

Prvi deo porudžbine:






Na adresu mi je prvo stigla ova projektujuća lampa. Bila sam strašno razočarana kad sam videla da je stigla potpuno rasklopljena t.j. u delovima i to bez nekog detaljnijeg uputstva. Zapravo, uputstvo je bilo tu ali delovi koji su se našli u kutiji su se razlikovali od onih prikazanih na ilustracijama. Morala sam da tražim kako se sastavlja na jutjubu i srećom sam našla video gde je neki čovek sastavljao upravo tu lampu. Posle dva sata sklapanja uspela sam da je sastavim i iskreno kada sam je sklopila i uključila u struju shvatila sam da moj trud nije bio uzaludan jer je zaista prelepo svetlela. Plafon sobe je izgledao kao pravo nebo! Međutim već posle par sati lampa je počela da se rastavlja sama jer je ovaj abažur počeo da se odlepljuje tako sam morala da improvizujem da bih je održala u identičnom stanju. Ako me pitati da li vredi svog truda moj odgovor će biti ne, ne vredi ali je lepa zamisao samo što je loše realizovana.

Za više informacija kliknite OVDE!

Drugi deo porudžbine:


Kao što sam napomenula na početku posta, umesto ogledala sam bila primorana da poručim nešto u zamenu za isto i odlučila sam se za ove dve haljine iznad.



Nisam puno očekivala od ove haljine jer je baš bila jeftina ali me je prijatno iznenadila. Jako je komotna za nošenje, izrađene je od sasvim solidnog materijala, dopada mi se detalj na izrezu, sviđa mi se kako mi pristaje, dopada mi se boja i takođe sam oduševljena činjenicom da ima džepove. Imate moju iskrenu preporuku! :)

Za više informacija kliknite OVDE!



I poslednja, ali ne manje važna, stvar koju sam poručila je ova dugačka, uska prugasta haljina. Čini mi se da sam je poručila u M veličini i prevelika mi je. Možda se to ne vidi na fotkama ali uopšte mi nije pripijena uz telo i trebalo bi da bude dosta uža. Međutim uprkos tome mi se dopada kako mi stoji i možda je i budem nekad obukla. A ako ne, uvek je mogu proslediti nekome. Takođe, veoma je kvalitetna i na njoj se pozadi nalazi i rajsfešlus koji je i te kako funckionalan. Mislim da bi se ovakva haljina svima dopala i može se nositi svakog dana, ali i može poslužiti za neke posebne prilike.

Za više informacija kliknite OVDE!

P.S. Prijavite se za praznično darivanje OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Ova lampa izgleda fantastično,šteta što nije najkvalitetnija ali je prizor divan!
    Prugasta haljina mi je predivna!♥

    Bella Place.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako! Drago mi je da ti se dopada moja porudžbina. ♡♡♡

      Delete
  2. Sve stvarcice mi se jako sviđaju ali mi je zao što si imala negativno iskustvo s ovim sajtom. Baš zbog toga ja ososbno ne volim kupnju preko interneta.
    Odličan napisan post i ljepe slikice.
    Želim ti sretnu i uspješnu Novu godinu!

    Novi post na mom blogu: http://stroongana.blogspot.hr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđaju! Hvala ti mnogo, draga! Srećna i tebi Nova godina i želim ti sve najlepše u njoj! ♡♡♡

      Delete
  3. Divan haul, haljinice su prelijepe! A žao mi je zbog lampe, baš sam planirala da je naručim! <3

    Vildana from Living Like V
    INTERNATIONAL GIVEAWAY ON MY BLOG

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga! Bolje što nisi, jednostavno ti ne bi ispunila očekivanja. ♡

      Delete
  4. Draga, odličan haul. Žao mi je zbog lampe jer vjerujem koliko si se njoj radovala. I ja sam je mislila poručiti, ali srećom sam odustala na vrijeme. Takođe, ove haljnice su mi baš divne i sviđaju mi se kako ti stoje ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga! Bolje što si odustala, veruj mi. ♡♡♡

      Delete
  5. Crvena haljina mi je baaaš lepa! Uglavnom te stvari za koje mislimo da neće biti ništa posebno budu iznenađujuće dobre! Žao mi je zbog lampe, ali dobro, šta da se radi. :D ♡♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa, upravo tako! ♡♡♡

      Delete
  6. Veoma zanimljive stvarčice, a moram priznati da ti druga, crvena haljina mnogo dobro stoji :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  7. Crvena haljina ti predivno stoji! Zid sobe izgleda predivno, mada ne verujem da bih se dva sata mucila da sastavljam tu lampu :D. Odlicne fotke Mici! ♥️
    https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  8. Obe haljine ti predivno stoje,a lampu merkam vec duze vreme,ceka red za narucivanje :D
    Novi post --> https://anastasijakostic.blogspot.com/2018/01/unboxing-zeljanin-poklon.html?

    ReplyDelete
  9. Lampa izgleda divno. Žao mi je zbog toga što nije došla cela, već u delovima, ali nadam se da ćeš je uspeti opet spojiti. Haljine su divne, ali moram biti iskrena i reći da mi se najviše dopada crvena haljina.

    New post is here:
    http://adda-s-life.blogspot.com/2018/01/on-coffee-with-adda-nova-godina.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada moj odabir! ♡♡♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!