Recenzija "Heartbeat" ogrlice | The Love Box



Obožavam nakit, ali od svih njegovih vrsta najviše gotivim ogrlice i njih najčešće nosim. U nastavku ovog posta ću vam predstaviti jedan artikal od mnogih koji čine ponudu nakita na Instagram profilu @the_love_box_. Pre nego što vam predstavim ogrlicu koju sam odabrala kako bih istu recenzirala želim samo da napomenem da je devojka koja prodaje ovaj nakit neizmerno ljubazna i veoma ažurna i spremna da odgovori na svako vaše pitanje. Nakit je od izuzetnog kvaliteta (uverićete se i sami), a cene su izuzetno pristupačne i takođe, s obzirom na širok asortiman sigurna sam da ćete pronaći nešto za sebe ili za sebi dragu osobu. Svaki komad nakita dolazi upakovan i zato smatram da može da bude i idealan poklon ukoliko uskoro imate neke rođendane i slične proslave.

Well, let's go...







Dakle, kao što vidite na fotografijama iznad poručila sam ogrlicu pod nazivom "Heartbeat" u srebrnoj boji koja se sastoji od lančeta, priveska elektrokardiografskog otkucaja srca i malog srca. Ogrlica, kao i ostali nakit koji postoji u ponudi, je od nerđajućeg čelika što maltene znači da će vam veoma dugo služiti i izgledati i posle nekoliko godina kao nova. Veoma je kvalitetno odrađena, dopada mi se dizajn i nema ko me nije pitao gde sam je poručila jer sumnjam da ovako nešto možete da nađete u drugim prodavnicama. Zaista je odnos cene i kvaliteta na zavidnom nivou. Mislim da je ova ogrlica idealna za svaku osobu, a pogotovo ukoliko želite da iznenadite vašu voljenu osobu. Dakle, na osnovu svega što sam napisala i sami možete da zaključite da sam prezadovoljna sa ovom porudžbinom i da vrlo rado i često nosim prikazanu i pomenutu ogrlicu.
Kako se vama dopada?

Ceo asortiman možete pogledati @the_love_box_!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. This looks so pretty! I really love that heart detail and the packaging is awesome too :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  2. I ja jakoo volim nakit,ova ogrlica je preeslatka.

    Kolekcija nakita: PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Okaaaay, zaljubljena sam u ovu ogrlicu. Iako ne nosim nakit osim običnih malih minđuša i povremeno nekog chokera, ovu ogrlicu nosila bih iste sekunde. Fenomenalna je. A moram pohvaliti i tvoje slike, predobre su!♥

    sosihappylife.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se dopada! Mnogo ti hvala, Sofija! ♡

      Delete
  4. Predivna je i jako mi je drago što si preporučila ovu stranicu, jer definitivno planiram da obnovim nakit!

    Books&Tea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, mnogo mi je drago da ti se dopada ogrlica! ♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!