Summer Edition Try-On Haul | ZAFUL



Nedavno sam napravila porudžbinu na online prodavnici za koju ste, pretpostavljam, već svi čuli. Naravno, u pitanju je Zaful. Paket mi je stigao za manje od 2 nedelje i mogu vam reći da sam poprilično zadovoljna sa stvarčicama koje sam poručila.

Pre nego što pređem na samu suštinu posta, želim da napomenem da je na već pomenutom sajtu aktuealna jedna nova promocija i ako želite da saznate nešto više o njoj kliknite ovde ili na banner ispod. Takođe, ukoliko planirate da poručujete nešto preko istog sajta, iskoristite kod ZafulW i na taj način ćete ostvariti popust u odnosu na ukupnu cenu vaše porudžbine.


Dakle, ovo je sadržaj mog paketa:


Prugasta košulja: ovde; Farmerke sa vezenim detaljima: ovde (rasprodate); Šorc: ovde




Kada sam videla ovu košulju znala sam da je moram imati iako je van moje komforne zone. Očekivala sam da je malo duža, ali ne mogu reći da je to njena zamerka jer je zaista veoma kvalitetna i dopada mi se dužina rukava, ali mi se ne sviđa kako mi pristaje. Veoma ju je teško ukombinovati i ne dopada mi se što su rukavi široki celom dužinom. No, ipak pronaćiću način da je nosim jer je zaista prelepa i veoma elegantna i "edgy" u isto vreme. Da li biste vi nosili ovako nešto?

Za više informacija kliknite OVDE!
Veličina prikazane košulje: M




Ovaj šorc me je zaista oduševio! Uglavnom kada god poručim šorceve sa već pomenutog sajta zaista ostanem zatečena jer im je kvalitet stvarno za svaku pohvalu. Prvo, mere u deskripciji predmeta na sajtu su zaista ispravne i šorc mi je taman. Drugo, baš je prijatan za nošenje i lako se može ukombinovati sa bilo čim zbog crne boje. Treće, nije provokativan i dužina mu je savršena. Bukvalno je isti kao na fotografijama koje su dostupne na sajtu i malo je reći da mi se dopada. Mislim da ću ga nositi baš često. Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!
Veličina prikazanog šorca: 28





Poslednja, ali ne manje važna, stvar koju sam poručila su ove visoko-strukirane farmerke.
Jako sam skeptična kada je u pitanju porudžbina farmerki onlajn iz razloga što jedva nađem pantalone u prodavnicama kada mogu da ih isprobam (široki su mi kukovi, uzak struk, dugačke noge zbog visine pa su mi nogavice kratke). Međutim, rešila sam da se oprobam još jednom u onlajn poručivanju istih iako sam imala loša iskustva sa maltene svim ostalim sajtovima. Nisam se razočarala. Farmerke mi skoro pa savršeno odgovaraju, nogavice moraju malčice da se suze jer ne volim kada su i par centimetara šire od mojih listova, ali i pojas jer su mi farmerke malo šire u struku pozadi. No, sve to nije toliko strašno jer se to toliko i ne primećuje kada zavrnem nogavice i kada stavim kajš. Kvalitet mi se jako dopada, veoma su elastične i udobne za nošenje, sviđa mi se kako su iscepane i obožavam ove vezene detalje jer su odlično pričvršćeni za tekstil pa neće otpasti prilikom pranja, a izgledaju baš trodimenzionalno i jednostavno daju farmerkama tu neku posebnu notu. Na kraju krajeva, ipak sam zadovoljna!

Rasprodate su, ali možete pronaći slične OVDE!
Veličina prikazanih farmerki: L

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Prelepe stvari si poručila. Imam isti šorc i farmerke i prezadovoljna sam. ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mnogo ti hvala, Ivana! Baš mi je drago da delimo isto mišljenje. :*

      Delete
  2. Porucila si jakoo lijepe stvari! Sve mi se svidja,pogotovo kosuljica i sorc! 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, drago mi je da ti se dopada moj odabir! :)

      Delete
  3. Diiivan post! Predivne stvarčice si poručila! I ja sam vrlo skeptična po pitanju farmerki, skoro nikad ih ne poručujem. Ove tebi preedivno stoje! ♥♥♥

    Novi post -> https://innisall.blogspot.com/2018/08/haul-july-2018-zaful-rosegal.html

    ReplyDelete
  4. Woow, izabrala si zaista divne i na izgled veoma kvalitetne stvarčice, imamo identičan uskus. Ova košulja je preslatka, volim sve što je na prugice i što je crno bele boje. Sjajne fotkice, baš sam uživala čitajući post! :)<33

    Dear Miss Modern: 100 things I love | Instagram: @https.katt

    ReplyDelete
  5. Odličan post. Košulja mi se sviđa, ali je ja lično ne bih nosila iz nekih mojih ličnih razloga. Šorts je odličan, oduševljena sam. :)

    Pošto ti se prošli post mnogo dopao, nadam se da će i najnoviji koji je na istu temu https://andjelina-svastara.blogspot.com/2018/08/dm-popusti-2.html :)

    ReplyDelete
  6. Topp stvari si uzela, sve mi se dopadaju. Hlače sa vezenim detaljom su mi prelijepe, šteta što su rasprodane ali vidim da je izbor na sajtu zaista ogroman. Skoro sam ovdje kod mene u gradu uzela šorc sličan ovom tvom u postu, šorceva nikada dosta zar ne?
    Odlične slike i super post draga!♥

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Odličan odabir svari draga, posebno mi se sviđaju košulja i šorc. :) :*

    www.minnieart.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Mina, drago mi je da ti se dopada moj odabir! ♥

      Delete
  8. Zaful has always nice pieces! Thanks for sharing)

    http://evgphotos.com/2018/08/02/all-brown-everything/

    ReplyDelete
  9. Stvari su zaista predivne!

    https://own-bloger.blogspot.com/ - uzvracam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti Tamara, drago mi je da ti se dopadaju! ♥

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!