Darkside | OUTFIT POST



Skoro nisam ovoliko bila uzbuđena da vam predstavim outfit koji sam osmislila. Mislim da mi je kombinacija koju ću vam predstaviti u nastavku jedna od najdražih koje sam sastavila i da sam jako ponosna na sebe kako sam sve uklopila. 

No, moram priznati da mi je jedan predmet dao motivaciju za sve ostale a to je ovaj crni korset sa lace-up detaljima. Kada sam ga ugledala na sajtu Shein znala sam da ga moram imati i da će odlično ići preko nekog basic predmeta. U poslednje vreme je jako popularno spojiti nespojivo a mislim da sam ja to upravo uradila ovom kombinacijom. Ispod korseta, koji je inače naručen u S veličini i mnogo je kvalitetniji nego što sam očekivala, obukla sam klasičnu usku pamučnu belu rolku koja je kupljena u nekom nasumičnog butiku, zatim sam pomenutu bluzu upasala u vintdž teksas visoko-strukiranu suknju koju prosto obožavam. Međutim, pošto je zima i dalje u punom jeku odlučila sam da ogrnem popularnu teddy jaknu u bež boji koja je oversized (naručila sam je u L veličini) i koja je najudobniji i najmekaniji odevni predmet koji posedujem. Baš je kvalitetno odrađena, ima funkcionalan rajsferšlus kao i dva džepa što je još jedan plus. Ceo outfit sam zaokružila sa preslatkom okruglom crnom torbicom sa zlatnim motivima sazvežđa poručenu sa sajta Dresslily, a kako bi se korset uklapao sa ostatkom kombinacije odlučila sam se za crne unihop čarape i crne čizme koje u poslednje vreme možda i previše često nosim.

Kako se vama dopada ovaj outfit? Da li biste ga nosili?

Uživajte u fotografijama!



























Jakna/Teddy Jacket: Shein
Rolka/Turtleneck Shirt: Not Branded
Korset/Lace-Up Bralette Top: Shein
Suknja/Skirt: Shein
Torba/Bag: Dresslily
Čizme/Boots: ZAFUL

Btw. Za vas, kao i uvek, imam kupon kod Q1styleon10 koji možete iskoristiti prilikom sledeće porudžbine čiji je iznos veći od $60 i dobiti popust od dodatnih 10%. Kod možete upotrebiti do 31.03.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Autfit je predobar i specifičan je baš po tome što si spojila nespojivo, a opet je ispalo jako moćno, što meni lično rijetko da je polazilo za rukom. Sjajan post. :)

    sweet-dreams-14.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!