Recenzija SKIN UP Firming & Smoothing kreme za područje oko očiju | kozmetikaiparfemi.rs



Zdravo dragi moji! U današnjem postu vam donosim još jednu recenziju preparata koji sam poručila sa sajta Kozmetika&Parfemi, a u pitanju je SKIN UP Firming & Smoothing krema za područje oko očiju.


Kratak opis proizvoda: "Očuvajte vašu kožu što duže mladom koristeći samo najkvalitetnije proizvode za negu. Koristite kremu za zatezanje i učvršćivanje kože oko očiju SKIN UP."



Moje mišljenje:
- Kao i serum koji sam nedavno recenzirala i ova kremica dolazi iz iste - Skin up kolekcije proizvoda za negu kože. Odmah moram da napomenem da je pakovanje ono što me je privuklo jer je izuzetno praktično pošto se preparat dozira na pumpicu i nekako odaje tu notu luksuznosti iako je jako povoljan za ono što obećava, a to je: koža oko očiju će izgledati vidno podmlađeno, umanjuje znakove starenja, umora i stresa i efikasno smanjuje bore i linije nastale mimikom. Kao što ste i sami zaključili to je sve što tražimo od jednog ovakvog preparata. Moram da priznam da me je zaista oduševio. Ja sam neko ko ima dosta suvu kožu u predelu oko očiju, tamne podočnjake i već sada sa skoro 19 godina imam sitne borice ispod i oko uglova očiju. Zbog toga smatram da nikada nije prerano da se počne sa korišćenjem proizvoda ovog tipa. Ovu kremicu koristim već više od 7-8 meseci i nisam je još uvek potrošila a pritom je stavljam svako veče pred spavanje. Nema nikakav miris, jako je nežna prema koži oko očiju, ne izaziva peckanje ni iritacije, lepo se razmazuje i koža je brzo upija. Meni zaista savršeno hidrira predeo oko očiju, ujutru se više ne budim sa naduvenim okoloočnim predelom, umanjila mi je borice, zategla kožu i čak je i prividno posvetlela taj deo pa mi tamni kolutovi deluju manje primetno. Imate moju naiskreniju preporuku jer je odnos cene i kvaliteta na zavidnom nivou!

Cena: 625,00 (RSD)
Količina: 15ml

Možete je poručiti OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments