Unboxing Japan Candy Box & Review | GIVEAWAY



Zdravo svima! Dobro došli u još jedan unboxing. Ovog puta vam predstavljam otvaranje Japan Candy Box kutije u kojoj se nalaze pažljivo odabrani autentični japanski proizvodi poput grickalica i slatkiša koji su pre svega inovativni za naše područje i pružaju nam mogućnost da kročimo u njihovu kulturu isprobavajući proizvode koji se zaista tamo i prodaju.

Dobila sam priliku da po drugi put otvorim jednu baš takvu kutiju punu proizvoda koji su pravo iznenađenje jer iz meseca u mesec ne znate šta će vam stići i biti pripremljeno za vas da isprobate. Rade po principu kutije koja se mesečno naplaćuje i pri čemu ukoliko uplatite unapred 6 meseci ili godinu dana dobijete popust pa tako možete za još manje novca uživati u inovativnim proizvodima koji pre svega privlače zbog interesantnih pakovanja.

Pre nego što zajedno sa vama otvorim aprilsku ediciju ove kutije, ali i prenesem svoje utiske takođe želim da napomenem da ću vam na kraju ovog posta ostaviti gadžet da možete da se prijavite za INTERNACIONALNO DARIVANJE koje organizuje upravo Japan Candy Box kompanija u saradnji sa mnom. Pratite uputstva koja su vam napisana na kraju posta, ispunite što više zadatih koraka i jedna baš ovakva kutija će stići na vašu adresu!

Kutija je nešto kasnila zbog cele situacije oko korona virusa ali je stigla za otprilike mesec i po dana od datuma poručivanja i evo kako je izgledao sam sadržaj koji je bio u duhu njihovog festivala koji se zove Sakura i proslavljala se veličajući "Cherry Blossom" odnosno cvetanje krošnje višanja. Takođe ćete videti da su neki predmeti posvećeni i Uskrsu pošto je kao što sam rekla u pitanju aprilska kutija.





U kutiji su se našli sledeći proizvodi koje ću ti redom i recenzirati:

Moringa uskršnje kuglice prelivene jagodom i punjene čokoladnim kremom
Tirol Sakura Mochi čokoladne praline
• Lotte uskršnja tortica sa kremastim punjenjem
• Uskršnji hrskavi kolačići sa čokoladnim punjenjem u obliku koale
• Nazo no Oshiri bombonice u obliku srca
• Yamayo Kuroi Kinako San Mochi 
• Umaibo hrskavi štapić sa škampima i majonezom
• Collon Sakura kremaste rolnice sa matcha zelenim čajem
• Pretz hrskavi štapići sa ukusom pizze
• Chip Star Sakura slani krompirov čips


O proizvodu: "Uživajte u Uskrsu sa ovim slatkim pakovanjem ispunjenim čokoladnim kuglica sa hrskavim punjenjem koje su prelivene sa topljenom čokoladom od jagode."

Moje mišljenje: Ovaj slatkiš me je oduševio zbog toga što me jako ukusom podseća na punjenje ferrero zlatne kuglice, međutim prvo kada zagrizete oseća se jagoda sa kojom su kuglice prelivene a onda čokoladno punjenje sa hrskavim vaflom koje je zaista savršeno. Šteta što u ovom pakovanju nije bilo više kuglica jer su stvarno nešto što bi se svakome dopalo.

Ocena: 10/10


O proizvodu: "Doživite festival Sakura sa ovim tradicioalnim ukusom. Svaki zalog je kao da odmotavate sakura mochi koji je popularan slatkiš pomenute sezone. Uživajte u aromatičnom ukusu krošnje višnje u svakom zalogaju."

Moje mišljenje: Prvenstveno me je kod ovog proizvoda privuklo pakovanje koje je zaista, kao i uvek, savršeno odrađeno. Unutar kesice se nalaze individualno upakovane čokoladne kockice koje izgledaju tvrdo međutim veoma su mekane što je karakteristično za njihovu poslasticu mochi. Ima interesantan ukus međutim nije intenzivan pa imate osećaj kao da žvaćete najobičniji marshmallow ili beli slez. Ne mogu reći da mi se ne dopada ali me nije oduševio međutim mom dečku je najukusnija poslastica iz cele kutije jer nije previše slatka što njemu odgovara.

Ocena: 5/10


O proizvodu: "Zadovoljite vaša slatka čula sa ovom ukusnom poslasticom upakovanom u zabavno pakovanje inspirisano uskršnjim praznicima. Spolja mekana tortica je unutra punjena sa belim kremastim pudingom."

Moje mišljenje: Da mi je još ovakvih tortica, prosto je savršena i tako mekana da se topi u ustima. Mnogo me po teksturi podseća na naš barni jer je veoma sočna sama tortica dok je punjenje kremasto i vrlo blagog ali sasvim dovoljno slatkog punjenja koje je prosto preukusno.

Ocena: 10/10


O proizvodu: "Proslavite uskršnje praznike sa ovim slatkim keksićima sa čokoladnim punjenjem u obliku koale kojima prosto ne možete da odolite."

Moje mišljenje: Ovi keksići su me oduševili jer su spolja hrskavi a unutra baš lepo punjeni što najviše volim. Nemam šta mogu da kažem za njih sem da mi je bilo malo ovo pakovanje koje sam smazala u roku od par minuta.

Ocena: 10/10


O proizvodu: "Dopustite da vas ove slatke bombonice u obliku zadnjice odnosno peach emojie-a zabave sa ukusom breskve koji se menja kako stavite bombonicu u usta i kojima boja nestaje dok se tako tope i postaju providne."

Moje mišljenje: Sve ređe konzumiram bombonice jer mi prosto nisu zgodne dok nosim protezu međutim ove se ne lepe za zube, jako se brzo tope i imaju osvežavajući ukus na breskvu koji se kasnije menja u neku drugu voćku. Nisu previše slatke ali opet dovoljno da zadovolje sva vaša čula.

Ocena: 10/10


O proizvodu: "Japanski folk heroj Momotaro i njegovi životinjski prijatelji vam donose ove slatke mochi kolačiće. Ove pirinčane tortice su posute sa pečenim kinako sojinim brašnom, a unutrašnje punjenje je sa crnim medom koji daje neobičan kontrast ukusa."

Moje mišljenje: Odmah ću vam reći da mi se ovo nikako nije dopalo. Baš je gnjecavo i ima nekoliko kombinacija ukusa odnosno prožimaju se slatke, slane, gorke pa čak i kisele arome. Međutim one nisu toliko jake i ne osećate ih dok žvaćete ovu poslasticu jer je ukus baš blag ali kada progutate osetite sve ono što sam navela i to mi se nikako nije svidelo.

Ocena: 2/10


O proizvodu: "Ovim štapićem osetite ukus ebi majoneza ili japanskih prženih škampi sa majonezom koji su veoma poznata i tradiocalna jela."

Moje mišljenje: Volim slane grickalice koje su intenzivnog ukusa tako da mi se ovo baš dopalo i šteta što nisu ubacili nekoliko istih. Baš imaju jak ukus i dosta se osećaju na škampe što se meni lično sviđa pa mu zato dajem najvišu ocenu.

Ocena: 10/10


O proizvodu: "Ove rolnice se sastoje iz ukusnog kremastog punjenja sa višnjom koje se nalazi unutar hrskave opne od matcha zelenog čaja."

Moje mišljenje: Već sam imala priliku da isprobam ove rolnice ali sa drugačijim ukusom i mnogo su mi se dopale dok me ove nisu baš oborile s nogu kao pomenute ali ne mogu ni da kažem da mi se nisu dopale. Sviđa mi se što su hrskave spolja a kremaste unutra međutim sam ukus je veoma blag i jedva se oseti pa sam samo uživala u kontrastu tekstura.

Ocena: 6/10


Opis proizvoda: "Dodatno hrskavi štapići su odlična grickalica za sve koji vole ukus pizze pa se na njima nalaze aromatični sastojci poput sira, paradajz sosa i začina. Savršeni su kada vam se jede pizza a nemate vremena da je napravite."

Moje mišljenje: Kome se ovo ne bi dopalo? Nema osobe koja ne voli pizzu i zato se i mom dečku i meni ovo mnogo svidelo. Dolaze upakovani u dve odvojene kesice sa zaista puno hrskavih štapića koji su baš intenzivnog ukusa što se meni dopada jer volim kad je hrana začinjena. Malo je reći da sam uživala u njima.

Ocena: 10/10


O proizvodu: "Kompletirajte vaš Sakura piknik sa ovim mirisnim i lagano začinjenim čipsom od krompira. Svaki rozikasti hrskavi zalogaj je kao jestiva latica krošnje višnje ali sa zadovoljavajućom slanom aromom."

Moje mišljenje: Najbolji čips koji sam ikada jela. Sasvim je dovoljno posoljen, izuzetno hrskav i bogat sa ukusom koji zaista ima ukus krompira. Mnogo lepo miriše i prosto ne može da vam se ne sviđa pogotovo zbog slatkog pakovanja. Dosta podseća na pringles ali je po meni čak i ukusniji i kvalitetniji.

Ocena: 10/10

- To bi bilo to što se tiče unboxing dela i recenziranja, a sada vam predstavljam obećano INTERNACIONALNO DARIVANJE za koje se možete prijaviti tako što ispod odaberete jednu od 4 opcija da se ulogujete na vaš facebook, gmail, instagram ili twitter nalog. Nakon što se prijavite možete odraditi do čak 14 koraka koje vam se prikažu, a što više koraka uradite to ste više puta prijavljeni kao učesnik. Ako uradite jedan korak prijavili ste se jednom, ako ispunite dva onda dva puta i tako se možete čak 14 puta prijaviti i povećati svoje šanse da potpuno besplatno osvojite mesečnu kutiju ispunjenu sa ovim divnim slatkišima.

Pobednik će biti proglašen od strane Japan Candy Box kompanije i kontaktiran preko one mreže sa kojom ste se prijavili i ulogovali na gadžetu za darivanje ispod i poslati kutiju bez ikakvih troškova odnosno potpuno besplatno!


iammilitza Japan Candy Box Giveaway

- Srećno svima!

- Da li vam se dopada ovaj koncept?
- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Uvijek mi je želja bila naručiti ovu kutiju koja je preslatka i baš onako primamljiva. Slatkiše si super opisala i definitivno ću učestvovati u giveawayju. Fotkice su također prelijepe!

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti na lepim rečima i na učestvovanju! Srećno, draga! 🤗❤

      Delete
  2. Ovo toliko lepo izgleda, jos su fotke docarale izgled. Odlican post draga! ♥


    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš ti hvala, Alex! Mnogo mi je drago da ti se sviđaju fotkice. ❤

      Delete
  3. Sve deluje preukusno, fotkice su ekstra! Učestvujem i ja♥

    ReplyDelete
  4. Predivna nagrada, super fotke I post 😍❤️

    ReplyDelete
  5. Obožavam tvoje fotkice. Sjajan giveaway Mico, učestvujem!♥

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. AWNN I wish I could have one of this box :D

    ReplyDelete
  7. Thank you so much for sharing it!

    ReplyDelete
  8. Obrigada pela oportunidade de provar essas delicias

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Enter the giveaway for a chance to get it for free!🤗

      Delete
  10. Baš mi je drago da ti se dopada ovaj koncept! Želim ti da posetiš Japan što pre 😊

    ReplyDelete
  11. Nisam probala slatkiše, ali mi je pakovanje svake grickalice divno, sareno raznih svetlih boja, jako je super isprobati nesto novo.

    ReplyDelete
  12. I love candies! This looks so tasty :) Thanks for review!

    ReplyDelete
  13. Cream Colona is most delicious I guess

    ReplyDelete
  14. I will eat it with my pleasure 😁

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!