Recenzija šminke italijanskog brenda DIVAGE | Unboxing + moji utisci!



Divage je prestižni brend šminke, parfema kao i proizvoda za negu kože i aksesoara koji je svoj identitet izgradio stavljajući akcenat na kvalitet samih proizvoda koji su kreirani, formulisani i izrađeni u Italiji.

Na moje veliko zadovoljstvo imala sam priliku da isprobam neke od njihovih najprodavanijih proizvoda i da sa vama podelim utiske nakon korišćenja istih. 

Zbog raznolikosti proizvoda dekorativne kozmetike (šminke) koje su mi poslali bila sam takođe u mogućnosti da kreiram full-face koristeći uglavnom šminku koja se našla u prethodno pomenutom paketu i zato ukoliko želite možete da pogledate video koji sam za vas snimila kako bih vam pokazala kako sami proizvodi izgledaju na licu i šta sam uspela sa njima da kreiram i taj video možete pronaći na mom IGTV kanalu ili pogledati klikom na ovaj link!

Bez daljeg odugovlačenja na fotografijama ispod možete videti u kakvoj su kutiji bili upakovani proizvodi i takođe sam sadržaj iste:




Sadržaj paketa:



Opis proizvoda: "Novi Fine line tečni ajlaner omogućava kreiranje precizne linije i intezivnog izgleda. Njegov specifični aplikator je lak za korišćenje te će ga jednostavno naneti čak i nervozne i neiskusne ruke i kreirati perfektno tanku i oštru liniju. Tekstura lako klizi, suši se brzo i ne razmazuje se na očnim kapcima. Njegova formula otporna na vlagu (bolje nego standardna vodootporna) daje brilijantnu liniju savršeno iscrtanu i ističe oči."

* Dostupan je u 5 nijansi!

Količina: 3ml
Cena: 989 RSD (trenutno je na akciji i košta 791 RSD)


Moje mišljenje:

- Oduševila sam se sa ovim ajlajnerom na prvo korišćenje! Kao što i obećava, jako se lako nanosi zbog preciznog aplikatora, potrebno je da brzo radite sa njim jer se brzo i suši ali po meni to nije zamerka jer samim tim znači da će biti postojan i da se neće razmazivati što je svakako bitna stavka kada su u pitanju ajlajneri. Izuzetno mi se dopada tekstura kao i intenzitet samog ajlajnera tj. pigmentacija jer je apsolutno na zavidnom nivou. Mislila sam da mi neće stajati ova zagasito siva nijansa sa srebrnim odsjajem ali sam se prevarila jer fenomenalno izgleda uz bilo koji eye makeup look jer je neutralnog tona. Moja iskrena preporuka!

Ocena: 10/10

Za više informacija kliknite OVDE!


Opis proizvoda: "Naša svetla, lagana formula prajmera za oči, kreirana da usavrši Vaš izgled. Kremasta tekstura daje glatko nanošenje, popunjavajući sve neravnine i hidrirajući osetljivu kožu. Prajmer za oči je idealna baza za senku, umiruje kožu, čini šminku dugotrajnom i sprečava pojavu grudvica i mrlja od senke, a oči su upečatljive tokom celog dana. Sa Divage prajmerom za oči, čak i kremaste senke ostaju postojane ceo dan i ne blede. Možete kombinovati prajmer sa puderom i naneti ga na čistu i suvu kožu. Isprobajte odmah. Budite sigurni da će šminka na Vašim očima ostati savršena sa Divage prajmerom za oči."

Količina: 15ml
Cena: 989 RSD (trenutno je na akciji i košta 791 RSD)


Moje mišljenje:

- Do sada sam imala jako malo iskustva sa prajmerima za oči jer prosto koji god da sam probala nije mi pravio neku razliku pa sam ih potpuno izbacila iz moje makeup rutine, međutim htela sam da dam šansu ovom prajmeru jer zaista obećava poprilično dosta efekta za poželeti i nisam se pokajala niti u jednom trenutku. Beličaste je boje, srednje je gustine i jako se lepo razmazuje i koža ga brzo upija. Ne ostavlja previše lepljiv trag već tačno onoliko da senke lepo nalegnu i da se postara da dugo i ostanu na kapcima. Kada se razmaže ujednačava ton samih kapaka, smanjuje vidljivost kapilara i pruža ravnu podlogu jer zaista ispunjava sve neravnine. Jedino mi se nije dopalo što sam osetila blago peckanje dok ga koža kapaka nije upila, ali to je razumljivo jer je koža tu izuzetno tanka i osetljiva pa retko šta ne izaziva takvu reakciju. U svakom slučaju sam veoma zadovoljna.

Ocena: 9/10

Za više informacija kliknite OVDE!


Opis proizvoda: "BB Cream 8 u 1 je inovativna, hidratantna, tonirana krema koja sadrži mikro-granule pigmenta za besprekoran ten. Savršena kao osnova ili prajmer, pokriva nepravilnosti i savršeno odgovara tonu kože."

Dostupna je u 3 nijanse!

Količina: 25ml
Cena: 1.512 RSD (trenutno je na akciji i košta 1.209,60 RSD)


Moje mišljenje:

- Na prvu loptu (dok sam snimala video za IGTV kanal) mi se ova BB krema nije dopala jer nisam pročitala šta obećava, međutim nakon što sam saznala koje efekte pruža moram se složiti da apsolutno radi ono što obećava. Međutim ja nisam ljubitelj bb krema jer ili ne stavljam nikakav proizvod tog tipa na kožu ili stavljam puder, prosto nemam neki proizvod između ali svakako želim da to i promenim i da u toku leta potpuno izbacim puder na dnevnoj bazi i da koristim samo ovu BB kremu. Isprobala sam je do sada 2-3 puta i moram priznati da mi pre svega ne odgovara nijansa kada tek istisnem proizvod jer je za mene presvetla, ali primetila sam takođe da se dosta stopi sa tenom nakon što je koža upije tako da se može proći. Tekstura je poprilično tečna i prozirnija od regularne kreme za lice ali to daje efekat lakšeg blendovanja i bržeg upijanja. Miris mi se dopada jer nije intenzivan, kremica je zaista hidratantna i ne daje taj mastan trag što odgovara mom tipu kože. Pokrivna moć joj je jako slaba ali ako vam treba nešto da vam blago ujednači ten ali da vam ne pokrije nesavršenosti u potpunosti već da ih učini manje vidljivim onda je ovo proizvod za vas jer nije težak, koža izgleda prirodno a opet lepše nego kada ne biste naneli ovu BB kremu. Sve u svemu sasvim solidan proizvod.

Ocena: 7/10

Za više informacija kliknite OVDE!


O proizvodu: "Postignite efekat veštačkih trpavica! Inovativni aplikator ima poseban trik pomoću koga nanosi maskaru u sam ugao oka, do najniže trepavice. Odlična osnova za intenzivan i zavodljiv izgled."

Dostupna je u 3 nijanse!

Količina: 11ml
Cena: 1.386 RSD (trenutno je na akciji i košta 1.108,80 RSD)


Moje mišljenje:

- Nikada do sada nisam koristila maskaru u braon boji jer sam prosto navikla na one intenzivno crne i mislila sam da samo crna nijansa može istaknuti oči, ali prevarila sam se jer ova u braon boji predivno izgleda i zaista se fantastično uklapa sa braon očima za neki suptilniji makeup look. Odlična je kao maskara za dnevnu varijantu jer nije previše intenzivna, ali opet daje divan efekat bujnih trepavica jer doseže i do onih u samim uglovima očiju. Obožavam je i dopada mi se to što uopšte ne izgleda kao da sam nanela maskaru, a trepavice mi izgledaju maltene kao veštačke. Ne stvara grudvice, aplikator je fenomenalan i takođe se ne preslikava na kapcima a vrlo se lako skida uz pomoć bilo koje micelarne vode. Prijatno sam iznenađena sa njom!

Ocena: 10/10

Za više informacija kliknite OVDE!


Opis proizvoda: "Colour Sphere je dugotrajna pečena senka. Zahvaljujući svojoj formuli, može se koristiti vlažna i suva. Kada se nanosi suva, idealna je za mekši i elegantniji dnevni look. Za oštre ivice i intenzivan izgled nanosi se vlažna. Da biste je naneli vlažno, jednostavno pokvasite vrh četkice vodom. Kombinacija boja i senki čine je savršenim za kreativan i prefinjen izgled. Može se koristiti sama ili se može kombinovati sa drugim nijansama."

Dostupna je u 8 nijansi!

Količina: 3gr
Cena: 1.191 RSD (trenutno je na akciji i košta 952,80 RSD)


Moje mišljenje: 

- Ovo je jedna divna nijansa u broju 18 koja se na sajtu može pronaći pod imenom Satin Light Brown i u pitanju je senka sa dva tona pri čemu je jedan braonkaste boje, dok je drugi prava šampanjac nijansa i ima šimerasti odsjaj. Prilikom nanošenja ove senke jagodicama prstiju primetila sam da je izuzetno lepo presovana i da je divno samlevena pa su čestice vrlo sitne i pružaju mogućnost satenskog odsjaja na očima koji je odličan za dnevne varijante. Nisam je probala sa vlažnom četkicom ali verujem da i te kako postaje intenzivnija jer joj je takva tekstura. Ja je prvenstveno koristim kao hajlajter baš zato što daje divan odsjaj koji nije prenapadan, međutim odlično ide uz skoro sve eye makeup look-ove jer je neutralnog tona. Definitivno bih volela da je imam u nekoliko nijansi.

Ocena: 10/10

Za više informacija kliknite OVDE!


Opis proizvoda: "Baked Blush rumenilo za sveže lice! Žive boje za izuzetan efekat! Sa svojom svilenkastom i baršunastom teksturom, ovo rumenilo je bogato dragocenim i ultra-finim česticama koje osvetljavaju lice i daju mu sjajni izgled. Veoma se lako blenda."

Dostupno je u 4 nijanse!

Količina: 5gr
Cena: 1.191 RSD (trenutno je na akciji i košta 952,80 RSD)


Moje mišljenje:

- Rumenilo je proizvod koji skoro nikad ne koristim, pogotovo u ovakvoj pink nijansi jer mislim da mi ne pristaje, ali sam bez obzira na to dala ovom rumenilu šansu i moram priznati da sam se pozitivno iznenadila. Dopada mi se sama tekstura rumenila ali je izuzetno pigmentovano i morate paziti kada ga nanosite da ne biste preterali, ali takođe se lako blenda pa i ako preterate uvek možete da ublažite onoliko koliko želite. Vrlo je kvalitetno i sam način na koji je presovano je zaista za svaku pohvalu. Ukoliko ga ne budem koristila toliko često kao rumenilo svakako ću ga koristiti na očima za neki pink eye makeup look jer ima sitne šljokice koje imaju prelep odsjaj. Još jedna preporuka!

Ocena: 9/10

Za više informacija kliknite OVDE!


Opis proizvoda: "Novi Mat ruž za usne sa bogatom bojom za apsolutni trendy look. Nova dimenzija boje pokriva usne čineći ih neprozirnim za dugotrajan i besprekoran rezultat. Dostupan u 10 boja."

Dostupan je u 10 nijansi!

Količina: 4gr
Cena: 1.121 RSD (trenutno je na akciji i košta 896,80 RSD)


Moje mišljenje:

- Još jedna nijansa koja je za mene van zone komfora jer nisam navikla na roze boju ali ova ciklama (Dark Fucsia) mi je definitivno privukla pažnju i jedva sam čekala da je isprobam na usnama. Baš je divna tekstura, izuzetno je kremast i veoma precizan i lako se nanosi i dovoljan je samo jedan sloj da postignete pun efekat bez prozirnih delova. Ima blagi odsjaj iako je mat, ali svakako je postojan i dosta duže traje na usnama od drugih karmina ovog tipa. Preslikava se ali i dalje u istom intenzitetu ostaje na samim usnama. Ne isušuje ih što je najbitnije i po meni predivno pristaje svakom tenu.

Ocena: 10/10

Za više informacija kliknite OVDE!


Opis proizvoda: "Laka i jednostavna za blendanje, olovka za usne Pastel Lip ističe Vaše usne intenzivnom i definisanom linijom. Bez mrlja. Obogaćena jojobinim uljem, ekstraktom soje, aloja verom, vitaminom E i C, daje Vašim usnama dovoljnu količinu vlage. Pastel Lip olovka je dizajnirana tako da definiše usne sa lakoćom. Njen trouglasti oblik sprečava kotrljanje i padanje sa površine. Pastel je dostupna u 12 boja."

Količina: 4g
Cena: 661 RSD (trenutno je na akciji i košta 528,80 RSD)


Moje mišljenje:

- Olovka koju vidite na fotografiji iznad je u istoj nijansi kao i prethodno pomenuti ruž za usne i zaista savršeno idu zajedno. Ova olovka me je oduševila zbog preciznosti i lakoće nanošenja zbog kremaste teksture koja se ne razmazuje ali opet klizi po usnama i uz pomoć nje za manje od jednog minuta oivičim usne i samim tim još brže nanesem karmin. Malo je reći da je odnos cene i kvaliteta za svaku pohvalu jer je ovo jedna od najboljih olovaka za usne koje sam probala i svakom bih je preporučila, a dostupna je u još 12 nijansi.

Ocena: 10/10

Za više informacija kliknite OVDE!

- Kao što i sami možete da zaključite nakon čitanja ovog posta apsolutno sam prezadovoljna sa šminkom brenda Divage i od mene imate sve moguće preporuke za svaki od pomenutih proizvoda jer je odnos cene i kvalieta na zavidnom nivou i jer su sami proizvodi fenomenalno izrađeni i vrhunski pigmentovani i zaista ispunjavaju sva obećanja sa sajta. Sve proizvode možete pronaći ovde i poručiti putem njihovog sajta, a takođe novosti o novitetima možete saznati i putem njihovog Instagram profila @divage.rs . Trenutno je na njihovoj onlajn prodavnici aktuelan popust od 20% na apsolutno ceo asortiman pa je sada pravo vreme da u svoju kolekciju uvrstite nešto i njihovog brenda.

- Ukoliko niste pogledali video gde se šminkam sa pomenutim proizvodima i sa vama delim prve utiske kroz "voiceover" klik ovde da isti pogledate na mom IGTV kanalu!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste isprobali neki od pomenutih proizvoda, i ako jeste kakvi su vaši utisci?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Iskreno, prvi put čujem za ovaj brand. Možda i jesam nekada u prolaz čula za njega, ali ne sjećam se. Pakiranje me odmah privuklo. Odlična recenzija, pohvale za trud! :)

    Savršen nered

    ReplyDelete
  2. Probala sam Divage kozmetiku i jako je dobra. Super su im lakovi za nokte i sjajevi za usne. Od ovoh proizvoda, najzanimljiviji su mi pečena senka i i rumenilo.
    Super si predstavila sve proizvode i video je odličan. Samo napred!

    ReplyDelete
  3. Prvi put čujem za brend, što nije ni čudo, s ozbirom na to da nemam baš iskustva sa kupovinom šminke. Međutim, djeluje mi odlično i vjerujem da si sve opisala vjerodostojno, kao što uvijek i uradiš. Sjajan post i odlično napisana recenzija.❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Kuva on erittäin kaunis, odotan päivitystäsi.
    Women's Sleepwear Sets

    ReplyDelete
  5. Prvo me je kupila kutijica koja je prelepa. A onda proizvodi i tvoja pazljiva recenzija za svaki.

    ReplyDelete
  6. Divan post,slike su jako živopisne i pokazuju lepotu samog proizvoda.

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!