Lotte, Milford & Mestemacher | RECENZIJA



Dobro došli u još jednu recenziju na mom blogu! Ovog puta vam predstavljam nešto drugačije proizvode od onih na koje ste od mene navikli, međutim prosto ne mogu a da sa vama ne podelim svoje mišljenje kada mi se nešto toliko dopadne da mi postane apsolutno omiljeno.

Kao što ste u naslovu već mogli da pročitate u pitanju su tri različita brenda koja se bave proizvodnjom kako napitaka u konzervi, tako i čajeva ali i zdravih hlebova produžene svežine.

Sigurno sam da ste već zapazili na policama u raznim trgovinama napitke u limenkama sa Aloe verom kao osnovnim sastojkom, ali koji takođe da i pored nje sadrže dodatne ukuse poput nara, grožđa, ananasa, guave, jagode pa i klasičnog ukusa bez dodatka šećera. Njihov proizvođač je upravo južno-korejski brend pod nazivom Lotte o kom ću vam kasnije nešto više reći. Pored pomenutog brenda recenziraću vam i jedan koji je od skoro na našem tržištu, a u pitanju je brend Mestemacher koji je poznat po zdravim hlebovima produžene svežine poput integralnih, ražanih, fitness hlebova itd. Treći brend koji je verovatno većini vas najpoznatiji je čuveni Milford koji u svojoj ponudi ima zaista mnogo predivnih i inovativnih ukusa čajeva, a ja sam na isprobavanje dobila tri različita tj. zeleni čaj u kombinaciji sa vanilom, mango u kombinaciji sa breskovom i jogurt sa ukusom borovnice. Ukoliko vas zanima moje mišljenje o pomenutim proizvoda nastavite da čitate ovaj post.

Navedeni proizvodi izgledaju ovako:


• Lotte Aloe Vera sokovi •


O proizvodima: "Lotte je osvežavajuće, negazirano piće koje sadrži visok % aloe vere. Napitak je namenjen svim ljudima koji prate trend zdrave ishrane, jer sadrži najkvalitetnije sastojke, bez konzervansa i veštačkih boja."

Dostupni ukusi: nar, grožđe, ananas, guava, sugar free classic i jagoda.

Količina: limenke od po 240ml
* Neki ukusi su dostupni i u pakovanju od 500ml!

Pojedinačna cena: 98 RSD
* Regularna cena na hiper.rs, ali su svi ukusi trenutno na sniženju i cena im je 75 RSD. Celokupnu ponudu možete pronaći ovde ili ih možete kupiti u svim bolje snabdevenim prodavnicama.


• Aloe Vera sa narom •


Moje mišljenje:

- Inače sam veliki ljubitelj nara i volim ga u svakom obliku, pa sam tako i pretpostavila da će mi se ovaj napitak dopasti i bila sam u pravu. Probala sam ga ne rashlađenog i svakako mi se izuzetno dopao jer je baš osvežavajući i takođe se da primetiti da koriste pravu aloe veru jer je sam sok sačinjen od usitnjene aloe vere pa je zato tekstura tečna sa po nekim krupnijim delom što po meni čini ovaj napitak posebnim i drugačijim. Ukus nara ne preovladava ali svakako je sasvim dovoljno intenzivan i dopada mi se što nije prejak. Savršeno piće za trenutno vreme!

Ocena: 10/10

• Aloe vera sa grožđem •


Moje mišljenje:

- Volim grožđe i zato sam znala da će mi se i ovaj ukus dopasti i zaista me nije razočarao. Njega sam pila rashlađenog i moram priznati da je znatna razlika i da daleko više osvežava kada ga pre konzumacije držite u frižideru barem pola sata, ili da ga iz limenke sipate u čašu i dodate led.

Ocena: 10/10

• Aloe vera sa ananasom •


Moje mišljenje:

- Ananas mi je takođe omiljeno voće i volim ga i svežeg i iz konzerve jer mi se sviđa koliko osvežava leti i što nije previše sladak. Ovaj sok je upravo takav, osvežavajući, ukusan i sasvim dovoljno sladak a opet ne previše težak. Ukus je dosta suptilan, ali dovoljan da osetite ananas i mislim da mi je od svih ukusa ovaj najomiljeniji.

Ocena: 10/10

• Aloe vera sa guavom •


Moje mišljenje:

- Nikada do sada nisam probala ništa sa guavom pa nisam znala šta da očekujem. Ovaj mi se ukus najmanje dopao ali svakako je dovoljno dobar da bih ga ponovo pila. Kao i ostali sokovi, osvežavajući je sa suptilnim ukusom i sasvim je dovoljno zaslađen.

Ocena: 7/10

• Aloe vera sugar free •


Moje mišljenje:

- Ovo je poslednji ukus koji sam probala i moram priznati da mi je takođe manje omiljen od ostalih jer je skroz neutralan, mada dopadaju mi se sitni delovi aloe vere koje zadrži i činjenica da ne sadrži šećer pa je odličan i za dijabetičare.

Ocena: 7/10

• Aloe vera sa jagodom •


Moje mišljenje:

- Pored ananasa, ovo mi je drugi omiljeni ukus jer su mi jagode najomiljenije voće i sve sa njima mnogo volim. Obradovali su me ovim napitkom pre sezone istih tako da sam se baš obradovala da ću moći da probam nešto sa jagodama pre nego što se iste pojave na pijacama. Odličan je ukus, dosta jači od ostalih što mi se dopada, napitak nije previše sladak i izuzetno je osvežavajući. Preporučujem da prvo njega probate jer ćete se zaljubiti na prvi gutljaj!

Ocena: 10/10

• Mestemacher hlebovi •


O brendu: "Mestemacher je novi brend na našim prostorima koji se bavi proizvodnjom zdravih hlebova različitih vrsta pakovanih tako da se mogu pohvaliti produženom svežinom i pružiti vam da u svakom trenutku i uz svaki obrok možete uživati u hlebu, a da se pritom i dalje hranite zdravo i da dobijate nutrijente koje isti sadrže."

Dostupne varijante: Fitness hleb, badem + prekrupa, hleb od mešovitih žitarica, hleb sa semenkama, suncokretni hleb i ražani hleb.

Količina: 250-500g
Cene:
- Wholemeal Rye Bread (ražani hleb) 500g: 216 RSD
- Fitnessbread (poseban integralni hleb) 500g: 216 RSD
- Eiweißbrot (proteinski hleb) 250g: 217 RSD
* Trenutno su na akciji na hiper.rs pa ih možete pronaći na sniženju od 15%, ali ih možete kupiti i u bolje snabdevenim prodavnicama širom Srbije, kao i sve do sada spomenute proizvode!

• Wholemeal Rye Bread (ražani hleb) •


O proizvodu: "Poseban integralni hleb od raži - sečena vekna produžene svežine."

Moje mišljenje:

- Oduvek sam volela hleb ovakvog tipa i od prošle godine sam na određenom režimu ishrane zbog povišenog holesterola pa mi raž kao glavni sastojak nije nepoznat već jako često konzumiram hleb sa njim. Ovaj mi se izuzetno dopao jer je već isečen, nije tvrd a opet ima potpunu drugačiju teksturu od hleba koji možete pronaći u pekarama i savršen je za sve tipove sendviča, a ja sam ga najviše jela uz krem sir, dimljeni ćureći file, krastavac i paradajz. Ta kombinacija mi najbolje ide uz njegov ukus koji se možda neće svakome dopasti jer ima gorak "after taste" međutim kao što sam već navela meni se izuzetno dopao i ova jedna vekna je bila dovoljna mom dečku i meni za čak 3 dana.

Ocena: 9/10

Sendvič koji sam sa njim napravila:


• Fitnessbread (poseban integralni Fitness hleb) •


O proizvodu: "Poseban integralni Fitness hleb - sečena vekna produžene svežine."

Moje mišljenje:

- Za razliku od prethodnog hleba ovaj ima malo suptilniji i neutralniji ukus pa će vam se možda više dopasti od ražanog jer nema uopšte taj gorak "after taste". Jedinu zamerku koju za njega imam je što se jako lako lomi, ali opet to svakako ne znači da nije ukusan već naprotiv. Baš da odličan šmek svakom jelu uz koje ga konzumirate ili ukoliko sa njim pravite sendvič.

Ocena: 9/10

Eiweißbrot (proteinski hleb) •


O proizvodu: "Trajni hleb sa povećanim udelom proteina - sečena vekna produžene svežine."

Moje mišljenje:

- Od sva tri hleba koje sam probala ovaj mi je najukusniji i najviše mi se dopada jer pored integralnih žitarica sadrži i semenke suncokreta i daleko je mekši, ne lomi se tako lako, manja je vekna i nema uopšte taj gorak ukus kada ga progutate. Jako se lepo kombinuje uz svaki obrok, ali se meni lično najviše dopada sa nekim namazom poput paštete od tune.

Ocena: 10/10

• Milford čajevi •


O brendu: "Koristeći samo visoko kvalitetne zrele sastojke, Milford eksperti za ukus uspevaju da stvore izuzetne čajeve koji izražavaju jedinstven, voćni karakter svakog pojedinačnog čaja. Autentično i prirodno iskustvo ukusa kao vredan i koristan doprinos kvalitetu našeg svakodnevnog života."

Dostupne varijante: voćne mešavine, momenti iz inostranstva, čajevi za decu, bilje i voće, biljne mešavine, zeleni čaj itd.

Količina: pakovanje od 20 kesica čaja.

Cene:
- Milford Blueberry Yoghurt (jogurt od borovnice): 258 RSD
- Milford Peach Mango (breskva i mango): 258 RSD
- Milford Vanill Green Tea (zeleni čaj i vanila): 218 RSD
* Cene su sa sajta hiper.rs gde i možete poručiti ove čajeve, ali ih možete pronaći i u bolje snabdevenim prodavnicama širom Srbije, kao i sve do sada spomenute proizvode!

• Milford Blueberry-Yoghurt (čaj sa jogurtom od borovnice) •


Moje mišljenje:

- Veliki sam ljubitelj čajeva i s obzirom na to da ih konzumiram svakodnevno isprobala sam zaista puno ukusa, pa mi Milford kao brend nije nepoznat ali ukusi koje sam dobila su skroz novi za mene i zato sam jedva čekala da ih isprobam. Ne mogu da vam opišem koliko lepo miriše ovaj sa jogurtom od borovnice jer me podseća na one voćne jogurte i tako osvežavajuće deluje. Moram priznati da jeste malo jači nego što sam očekivala ali je izuzetno ukusan i sa zadovoljstvom ga pijem, čak i tokom leta iako je temperatura visoka jer je sam ukus kako sam već navela baš osvežavajući.

Ocena: 9/10

• Milford Peach-Mango (čaj sa breskvom i mangom) •


Moje mišljenje:

- Čim sam ga pomirisala znala sam da će mi biti omiljeni jer obožavam voćne čajeve a ovaj je tako dobro osmišljen i mislim da ne postoji bolja kombinacija od manga i breskve. Savršen su spoj, ukus nije prejak, čaj je baš osvežavajući i dosta je pitak što mi se mnogo dopada. Ovaj bih vam preporučila najpre da probate!

Ocena: 10/10

• Milford Vanilla Green Tea (zeleni čaj sa vanilom) •


Moje mišljenje:

- I poslednji, ali ne manje važni, čaj koji sam isprobala je zeleni čaj sa vanilom. Inače ne volim zelene čajeve jer su mi baš jaki, ali nakon što sam ga pomirisala i kada sam shvatila da vanila preovladava jedva sam čekala da ga isprobam. Moram priznati da je i dalje prejak za moj ukus ali je baš pitak i savršen za dane kada želite da vam popravi raspoloženje ili da energije, poput današnjeg kada je tmurno i kišovito. Još jedna odlična kombinacija i mislim da će se najviše dopasti ljubiteljima kafe jer je podjednako jak i vrlo lako razbuđuje!

Ocena: 8/10

- Došli smo do kraja ove recenzije i iskreno se nadam da vam se dopadaju proizvodi koje sam vam predstavila. Moram da napomenem da sam uživala isprobavajući ih i da sam svakako otkrila neke nove favorite kada su u pitanju proizvodi ovog tipa. Ukoliko želite da saznate više informacija o samim brendovima ali i proizvodima zapratite ih na sledećim FB stranicama: Lotte Srbija, Mestemacher hleb Srbija i Milford Srbija, kao i Instagram profilima: @lotte_srbija, @mestemacher_srbija i @milford_srbija.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li vam se dopada recenzija? Koji biste proizvod prvo isprobali?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Čajevi su fenomenalni, kao i lotte sokovi. Hlebovi su lepog ukusa ali ne nešto što ja volim

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ovo izgleda zaista super. Probala sam njihove čajeve i mogu ti reći da mi se baš svidjaju.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!