Radionica Bella - Ručno šiveni poklon set (maska za spavanje i gumica za kosu) | RECENZIJA



Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu!

Ovog puta je u pitanju recenzija i to jednog divnog poklon seta savršenog za sve vaše drage osobe, a možete ga pronaći u asortimanu Instagram profila Radionica Bella!

Ukoliko niste upoznati sa samim, domaćim brendom u pitanju je radionica koja se bavi ručnim šivenjem raznih artikala po vašoj želji, ali se nekoliko predmeta najviše ističu u njihovom asortimanu i to su: korpa od jute za odlaganje knjiga i drugih predmeta/sitnica, pa čak i saksije sa cvećem, korpa u setu sa 10 tupfera (perivi) od 100% pamuka, maska za spavanje sa ili bez futrole i scrunchie odnosno gumica za kosu.

Na moju veliku radost na moju adresu je stigao poklon set u istoj, prelepoj zelenkasto-tirkiznoj nijansi, a čine ga maska za spavanje sa futrolom i gumica za kosu.

Evo kako je sve to izgledalo upakovano i nakon što sam paketić otvorila:




Set je izrađen od najkvalitetnijeg satena i cena mu je 750 dinara, dok je pojedinačna cena maske za spavanje i futrole 500 dinara, a gumice za kosu 250 dinara!



- Kao što i sami možete da vidite na fotografijama iznad maska je prosto prelepa i na pogled izgleda veoma udobno, međutim i kada je nosite isti je takav osećaj iz nekoliko razloga. Sama maska je u predelu očiju odnosno celog prednjeg dela ispunjena mekanim materijalom koji podseća na memorijsku penu, savršeno prijanja uz lice, šav je skoro neprimetan, nigde ne žulja i ne steže jer je lastiš sasvim dovoljno jak i sama maska će pristajati apsolutno svima jer se lepo rasteže. Dolazi u futroli od istog materijala u kojoj možete čuvati vašu masku da se ne ošteti što mislim da je predivan detalj. Boja je apsolutno savršena i još lepša uživo, kao i sam materijal koji je definicija prijatnog i mekanog. Iskrena preporuka!

Možete poručiti ovaj set u nekoliko boja i odabrati nekoliko varijanti samog lastiša uz pomoć kog se ova maska i nosi preko glave.



- Sledeći i ujedno poslednji predmet u ovom setu je scrunchie odnosno gumica za kosu koja je izrađena od identičnog materijala tj. satena i savršeno se slaže uz pomenutu masku. Kod nje mi se jedino ne dopada što je jako malo rastegljiva za moj ukus, međutim sve ostalo je za svaku pohvalu jer ne šteti kosu prilikom nošenja, ne čupa je, ne zateže i ne ostavlja tragove kao što ostale gumice ostavljao. Kao i prethodni set i ona može da se pere, samo bih vam preporučila da to radite ručno. Još jedan odličan aseksoar koji bi vam se, sigurna sam, svima dopao!

Takođe je dostupan u nekoliko varijanti boja!

Ovaj set, kao i ostale predmete iz njihovog asortimana možete pogledati i poručiti na njihovom Instagram profilu @radionicabella gde se takođe možete informisati o svemu što vas interesuje jer uvek možete očekivati brz odgovor, ljubaznost i profesionalnost. Samo pohvale imam za ovaj brend i jako mi je drago da ovako nešto postoji na našem tržištu!

 To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li vam se dopada ovaj set?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Ciao ..
    ho appena scoperto il tuo blog e devo dire che è meraviglioso,
    se ti va passa da me, sono appena tornata a scrivere sul mio blog dopo tanto..
    ti lascio il link:

    http://fashionsoulbys.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Boja materijala je predivna... Jako kreativan post. Nisam dugo bila na tvom blogu, ali svejedno i dalje oduševljavaš.
    😍

    Pratim te ako zeliš uzvrati pošto sam se vratila posle duže pauze. 😇
    http://aleksandrascorner.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Razmišljam da i ja uzmem jedan, samo u nekoj drugoj boji. Odlično izgleda! <3


    http://www.couture-case.com/

    ReplyDelete
  4. Prelepe su gumice! Mnogo mi se dopada ceo set

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!