In the Forest | OUTFIT POST w/ @modnakucabrendomania



Zdravo svima! Dobro došli u još jedan outfit post! Moram priznati da sam izuzetno uzbuđena da vam pokažem fotografije koje sam uslikala u Zvezdarskoj šumi koja se nalazi u srcu Beograda, a zaista je pravo mesto za uživanje jer je predivno uređena. Kada sam se kroz nju prvi put šetala znala sam da ću morati da slikam barem jedan outfit na toj lokaciji jer je pravi odmor za dušu i savršeno mesto da pobegnete od gužve i uživate u prirodi.

Kada sam ugledala cvetnu haljinu lila boje na Instagram profilu @modnakucabrendomania znala sam da je to prava haljina za pomenutu lokaciju i da će se savršeno uklopiti sa prirodom i bila sam u pravu. Haljina je izrađena od veoma kvalitetnih materijala, jako je prijatna i komotna za nošenje i kroj joj je fenomenalan jer prelepo ističe figuru. Materijali od kojih je izrađena su 100% viskoza i pamuk, a proizvedena je u Italiji. Mnogo mi je drago da je posedujem i verujte mi na reč kada kažem da mi je jedna od omiljenih haljina koje sam nosila ovo leto. Na njoj mi se apsolutno sve dopada, počev od lila boje, preko cvetnog printa suptilnih i pastelnih nijansi, pa sve do karnera kojim je ukrašena i vezenim detaljima. Dopada mi se takođe što je sužena u struku i što se tu nalazi lastiš pa se lako prilagođava svakoj figuri, ali i to što uz nju dobijate i pleteni kajš sa drvenom šnalom koji se fenomenalno uklapa i daje ovoj haljini pravu vintage notu. Iako je vintage jako je moderna i karneri koji se nalaze u gornjem delu daju utisak naramenica koje su sad pravi svetski hit! Obožavam je! Kako se vama čini?

Haljinu sam uklopila sa nakitom zlatne boje ukrašenim školjkama, a za aksesoare sam se vrlo lako odlučila jer sam odabrala mini crnu tašnicu sa zlatnim lancem i Opposite crne klasične baletanke.

Uživajte u fotografijama! :)
































Nakit/Jewelry: ebay/@bibianishop
Haljina sa kajšem/Dress w/ belt: @modnakucabrendomania
Torbica/Bag: Old (Dresslily)
Baletanke/Flats: Obuća fontana (Opposite)

📌Lokacija/Location: Zvezdarska šuma, Beograd

Moju iskrenu preporuku imate za poručivanje sa profila @modnakucabrendomania jer je osoblje izuzetno ljubazno, ponuda je i te kako velika i konstantno ubacuju nove odevne komade, stvari su moderne i dostupne po veoma pristupačnim cenama, a kvalitet na zavidnom nivou. Pritom je sve došlo prelepo upakovano tako da je malo reći da sam zadovoljna, a verujem da ćete biti i vi ako se odlučite za njihov butik!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
Da li vam se dopada outfit i da li biste ga nosili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Koliko ti lepo stoji ova haljina 😍
    Zaista si prelepa u njoj.
    Fotografije su jako lepe.

    ReplyDelete
  2. Fabulous outfit! Thanks for sharing.

    Infinitely Posh

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!