Isprobavanje noviteta @jjlosion kozmetike | RECENZIJA



Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu! Ovog puta vam predstavljam novitete vama već poznatog kozmetičkog brenda @jjlosion čiji sam vam losion pod istim imenom već recenzirala pre tačno 3 godine, a taj post možete ovde pročitati, dok ću vam u ovom postu pored utisaka nakon njegovog ponovnog korišćenja predstaviti i dva noviteta u njihovom asortimanu, a u pitanju su JJ porcelanska maska za lice i JJ maramica za skidanje šminke.

Pre svega moram da pohvalim prelep način pakovanja jer mi je paket stigao u ovoj divnoj pink kutiji koja je svakako veoma praktična i koja će mi za mnogo toga poslužiti. 

U ovoj kutiji se nalaze svi proizvodi koje oni imaju u svojoj ponudi, a zajedno čine tri najbitnija koraka u nezi kože lica. Imala sam priliku da isprobam sva tri, a kako oni izgledaju možete pogledati ispod:


Zar se ne vidi da je sve sa ljubavlju kreirano i osmišljeno? To me oduševljava i to mnogo cenim!

Pošto je u pitanju pr paket, pored već pomenutih preparata unutra je bila upakovana i pamučna rukavica za ekfolijaciju lica ili skidanje šminke. Svakako, ukoliko budite poručivali njihovu procelansku masku ovako nešto će vam biti neophodno jer će vam pomoći u lakšem skidanju same maske nakon upotrebe, zašto saznaćete u nastavku. Pored toga dobila sam i maramicu za dezinfekciju ruku što je svakako neophodno u ovoj situaciji i mislim da je ovo sveukupno jedan od najlepših pr paketa koje sam dobila, ali i najkompletniji, pa zaista imam samo reči hvale!

Proizvodi koje ću vam recenzirati u nastavku su:


- JJ LOSION -


Opis proizvoda: "JJ losion namenjen je za čišćenje lica i uklanjanje bubuljica, kao i normalizaciji rada lojnih žlezda. Potpomaže skupljanju pora izbacivajući masnoću i nečistoću na površinu kože. Takođe je posebno pogodan za uravnotežavanje rada lojnih žlezda lica u predelu “T” zone, a može se koristiti i u predelu vrata i dekoleta."


Sastojci: Kamfor, limunska kiselina, destilovana voda i alkohol.

Količina: 100ml
Cena: 650 RSD

Možete ga poručiti OVDE ili putem dm-a @jjlosion!


Moje mišljenje:

- Kao što sam već napomenula na početku posta, ovo je proizvod koji sam već imala prilike da koristim pre tri godine i koji mi je jedan od omiljenih proizvoda za čišćenje lica jer mi je jedini pomogao da se rešim problematične kože.

- Njega bih uvek koristila kao prvu pomoć kod pojave bubuljica i akni jer dubinski čisti kožu i zapušene pore, isušuje same bubuljice i na taj način pomaže u njihovom smanjivanju i bržem prolasku istih. 

U periodu puberteta sam imala jako problematičnu kožu i niti jedan proizvod mi nije bio delotvoran kada su u pitanju sitne crvene bubuljice na čelu i hormonske cistične akne na obrazima i bradi. Njega sam koristila mesec dana uzastopno zajedno sa flogocidom i sve bubuljice i akne su nestale u tom periodu, a kasnije bi mi se pojavila samo po neka hormonska i onda bih ga nanosila sve dok ista ne prođe.

 - S obzirom na to da sadrži veliki procenat alkohola za ovakav tip proizvoda i da isti ne prija svakome i da može isušiti kožu, jako je bitno da koristite ovaj losion samo ako imate masnu ili mešovitu kožu sa problematičnim delovima na istoj ili ukoliko mučite muku sa povećanim lučenjem sebuma. Obavezno koristite neku masnu ili hidratantnu kremu koja će vam služiti da koža ne bi dehidrirala i da ne biste napravili kontra efekat isušivanjem.

- Ovo je proizvod koji je veoma efektan i koji će sigurno pomoći svim osobama sa pomenutim tipovima kože ako ga koristite redovno, ali imajte na umu da prilikom nanošenja može izazvati blago peckanje zbog prisustva alkohola i da vas to ne treba zabrinuti ako negujete kožu na pravilan, malopre pomenuti način. Dok svakako treba da prekinete korišćenje ako vam se javi crvenilo, osip ili svrab jer to može značiti da vam ne odgovara neki od sastojaka.

- Imate moju iskrenu preporuku jer sam se nekoliko puta uverila u delotvornost ovog proizvoda i nijednom ne nije razočaro!

Za više informacija kliknite OVDE!

- JJ PROCELANSKA MASKA -


Opis proizvoda: "JJ Porcelanska maska čisti kožu od toksina, ima dezinfekciona i protivupalna svojstva koja utiču na eliminaciju bubuljica, smanjuje crvenilo, stimuliše cirkulaciju kože i utiče na skupljanje proširenih pora."

Glavni sastojak ove maske je BELA GLINA tj. KAOLIN, a lekovitost upravo pomenute gline se bazira na dva ključna dejstva:

- Visoka sposobnost upijanja, zbog čega odlično čisti kožu od toksina.
- Negativno naelektrisanje koje privlači većinom pozitivno naelektrisane toksine i teške metale koje na taj način eliminiše iz tela.

*Bela glina je najstarije sredstvo na svetu koje se koristilo u tretmanima lepote, a ujedno je i najsvestranija i nanežnija vrsta gline.

Efekti bele gline:

• Čisti i zaglađuje kožu, što je čini posebno pogodnom za osetljivu, iziritiranu i kožu sklonu proširenim porama, a istovremeno ne doprinosi njenom isušivanju.
• Odlična je za regulaciju masnog sjaja!
• Sadrži visok udeo silicijum-dioksida koji je vrlo delotvoran u detoksikaciji kože jer uklanja mrtve ćelije i ubrzava regeneraciju čineći kožu izuzetno mekanom.
• Ima dezinfekciona sredstva koja utiču na eliminaciju bubuljica i sprečavanje formiranja novih.
• Stimuliše cirkulaciju koja poboljšava zarastanje i obezbeđuje hranljive sastojke.
• Može poslužiti i kao maska za kosu!

Pogodna je za suvu, osetljivu, problematičnu i upaljenu kožu!


Način upotrebe: "Prah dozirati do pola rakijske čašice, a zatim ga u keramičkoj posudi umutiti sa malo destilovane, prokuvane vode ili čajem od kamilice do kozinstencije paste. Spremnu masku naneti na lice i ostaviti da deluje 15-20 min na licu, da se potpuno osuši. Nakon tretmana masku uklonite umivanjem mlakom vodom. Napomena: Ne koristiti metalni pribor pri pravljenju maske kako se ne bi izgubila mineralna stvojstva sastojaka."

*Ukoliko vas zanima tutorijal kakon da je koristite sutra u ovo vreme će biti postavljen IGTV na mom Instagram profilu pa budite u toku!

Količina: 60g
Cena: 490 RSD

Možete je poručiti OVDE ili putem dm-a @jjlosion!


Moje mišljenje:

- Mnogo mi je drago da sam mogla da isprobam ovu masku i pre nego što je izašla u prodaju jer je zaista vredna spominjanja i prenošenju utisaka vama, mojim dragim čitateljma.

- Koristila sam je u okviru mesec dana jednom nedeljno pa sam je do sada isprobala 4 puta i moram priznati da je izuzetno poboljšala sveukupni izgled moje kože.

- Koristila sam je baš kako je napisano, sipala bih prah koji dolazi u pakovanju do pole rakijske čašice a onda bih isti presula u malu keramičku šolju koju bi dopunila sa vodom dok se ne stvori gusta smesa, poput jogurta. Onda bih sve sjedinila drvenom špatulicom i prstima nanela na kožu kružnim pokretima. Nakon toga bih sačekala 10-15 minuta da se maska sasuši, a onda bih natopila rukavicu koju imate na fotografijama iznad i to sa mlakom vodom i na taj način bih je skinula lica. *Možete koristiti i mlakom vodom natopljen pamučni peškirić!

- Ono što mi se kod nje mnogo dopalo je što zaista dubinski čisti kožu i ostavlja je mekanom i zaglađenom bez osećaja zatezanja, a pritom ne isušuje kožu što je za svaku pohvalu. Ono što mi se kod nje nije svidelo je što nije praktična za korišćenje i što se prah raznosi apsolutno svuda pa preporučujem da budete oprezni prilikom korišćenja. Takođe ostavlja blagi beli trag i nakon ispiranja i potpunog skidanja, no ja sam uspela i to da rešim tako što bih se nakon nje umivala sa uljanim čistačem. To nisu zamerke već jednostavno nešto na šta treba da obratite pažnju prilikom korišćenja i da isto očekujete!

- Maska je zaista veoma prijatna prema koži, nežna je i ne izaziva nikakve iritacije i obožavam da je koristim jer volim negovan i zdrav izgled kože nakon nje. Odlična je i kao priprema za neki važan događaj kada želite da vam koža izgleda lepo, ali i da se rešite barem trenutno viška sebuma koji se stvara u toku dana.

- Imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!

- JJ MARAMICA ZA SKIDANJE ŠMINKE -


Opis proizvoda: "Maramica za skidanje šminke je inovativan i veoma praktičan proizvod, koji se nalazi unutar plastičnog okruglog kućišta prečnika 4 centimetra. Pakovanje maramice sadrži maramicu veličine 25,4 cm X 26,6 cm i tečnost u svojoj posudi koju aktivirate pritiskom prsta u sredinu pakovanja nakon čega izlazi vlažna maramica. Maramice i tečnost su u potpunosti u skladu sa higijenskim standardima i ne sadrže nikakve aditive. Maramica je spremna za upotrebu 4 sekunde nakon aktiviranja."


Količina: 1 maramica u pakovanju
Cena: 55 RSD

Možete je poručiti OVDE ili putem dm-a @jjlosion!


Moje mišljenje:

- Oduševila sam kada sam saznala da je divna Natalija koja je osnivač @jjlosion brenda osmislila novi patent i kreirala ovako interesantan i praktičan proizvod.

- Maramica za skidanje šminke je za jednokratnu upotrebu i dolazi u pojedinačnom plastičnom pakovanju koje sadrži maramicu i tečnost koja se aktivira tek kada pristisnete na sredini prednje strane pakovanja, a maramica se onda natopi i sama izađe i spremna je za korišćenje nakon samo 4 sekunde.

- Mislim da je ovo sjajan proizvod koji uvek treba da imate u tašni jer sam sigurna da vam barem nekad zatreba da uklonite šminku dok niste kod kuće, a ovo je savršeno trenutno rešenje.

- Nikako ne preporučujem da koristite isključivo maramice za skidanje šminke jer one ne uklanjaju sve tragove šminke u potpunosti, ali su odlične kao prva pomoć, dok vam preporučujem da na svakodnevnom nivou koristite micelarne vode ili mleka/pene za čišćenje lica i da se obavezno umivate nakon istih.

- Sama maramica je veoma nežna prema koži, ravnomerno je natopljena sredstvom tj. tečnošću i skida apsolutno svu šminku, ne izaziva iritacije i iz tog razloga mi se jako dopada.

- Preporučila bih je kao prvu pomoć i mislim da je svako treba imati pri ruci jer se nikad ne zna kada će vam zatrebati!

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovu recenziju za koju se nadam da vam se dopala jer sam uživala isprobavajući ove divne preparate, a vama iskreno preporučujem korišćenje istih i da zapratite divnu Nataliju putem profila @jjlosion i da na taj način podržite njen mali biznis jer su ovo proizvodi domaće proizvodnje i svakako zaslužuju veću pažnju. Njihovu celokupnu ponudu možetepogledati OVDE, a sutra u ovo vreme budite na mom Instagram profilu jer vas očekuje IGTV u kom sam vam snimila kako se koriste ovi proizvodi!

- Da li biste isprobali pomenute proizvode i kako vam se isti čine ako ste ih već koristili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Zanimljiv post! Što se tiče samih proizvoda, ne mogu a da ne prokomentarišem pakovanje, kojee je preslatkoooo!

    https://alwaysbepositiveee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Sve deluje divno i predivno upakovano! Bas su se potrudili da te iznenade! Divan post <3

    jfashionlover.online <3

    ReplyDelete
  3. Wow, iskreno, nisam čula za ove proizvode. Ali izgledaju fenomenalno i sviđa mi se kako rade, tj čemu služe. Nadam se da ću skorije vreme da isprobam iste. :)

    Novi post na mom blogu :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!