Lafy Natural novitet | Recenzija kristala za kosu sa uljem marule

 

Zdravo svima i dobro došli u novi post na mom blogu! U ovom postu vam pišem o novitetu našeg već dobro poznatog, domaćeg brenda, @lafynatural. Ukoliko ipak po prvi put čujete za ovaj brend, njega možete pronaći u svim dm drogerijama širom Srbije, a može se pohvaliti asortimanom proizvoda izrađenih od pažljivo biranih, prirodnih sastojaka koji su dostupni po veoma pristupačnoj ceni za kvalitet koji pružaju.

U PR paketu koji mi je stigao pre par meseci su mi ponovo stigla dva proizvoda koja sam već recenzirala, a taj post možete pročitati ovde! U pitanju su Lafy Natural detangler (proizvod za lakše raščešljavanje kose sa arganovim uljem) i Lafy Natural hair sea mist (sprej za volumen kose sa aloe verom). Njih možete videti ispod:






Kao što sam već nagovestila, asortiman Lafy Natural brenda dobio je jedno divno osveženje. Sada je asortiman takav da pruža kompletnu negu kose nakon pranja, tako da vam drugi proizvodi za te namene nisu potrebni.

Proizvod koji jedva čekam da vam predstavim su kristali za kosu sa uljem marule, a ambalaža u kojoj se nalazi ovaj negujući proizvod izgleda ovako:


Opis proizvoda: "Kristali za kosu obnavljaju strukturu vlasi, omekšavaju kosu, pružaju novi sjaj i sprečavaju pucanje vrhova. Ovaj proizvod se može pohvaliti i još jednim benefitom, a to je odlična zaštita od vruće pegle i isušivanja, te i od atmosferskih uticaja. U pitanju je kompleks laganih ulja, koji ne otežavaju i ne maste kosu!"

Benefiti kristala sa uljem marule:

• moćna formula ulja afričke marule, argana, lešnika, konoplje i suncokreta hrani i neguje kosu
• proizvod, kao i ostali u asortimanu, ne sadrži štetne sastojke poput parabena, silikona, sulfana i alkohola
• cruelty free, kozmetika koja nije testirana na životinjama

Količina: 50ml


Moje mišljenje:

- Ulje za kosu je sastavni deo moje rutine nakon pranja kose, zato mi je kosa u svakom trenutku negovana, a krajevi kao da su tek ošišani. Međutim, dugo se nisam usudila da probam neko drugo ulje sem onog koje već duže vreme koristim, pa sam se izuzetno obradovala kada je na moju adresu stigao ovaj novitet. Ono što me najviše plaši kod proizvoda ovog tipa je da li će mi dodatno zamastiti kosu, i zato je to ono prvo što proveravam pri upotrebi.

- Kod ovog proizvoda su me kupile dve činjenice - prirodni sastojci i zaštita od toplote i svih nepovoljnih spoljašnjih faktora koji mogu uticati na kosu.

- Jedina zamerka je doziranje jer je prisutna pumpica koja vrlo lako isklizi iz ruke i nikad mi ne dozira dovoljno proizvoda. Više bih volela da ima silikonski ili gumeni završetak i da se može istisnuti iz pipete onoliko proizvoda koliko bih ja želela, a ne da se dozira kap ko kap.

- Sami kristali mirišu fenomenalno, toliko lepo da nisam mogla da zatvorim bočicu koliko mi se dopao sam miris. Ulja su tako lepo sjedinjena da se ne primećuje da više njih čini teksturu i formulaciju ovog proizvoda, a ono što je najbitnije je da ne maste kosu.

- Ove kristale sam koristila na kraju rutine, odnosno posle detanglera i hair sea mista. Već na prvo nanošenje, dok je kosa samo prosušena peškirom, krajevi odmah omekšaju, a nakon sušenja i stilizovanja primećuje se neverovatan sjaj, i miris se zadržava na kosi.

- Potrošila sam tek pola bočice ovog proizvoda, a koristim ga oko 2 meseca i stvarno sam prezadovoljna. Čak se i frizerka začudila kako mi krajevi nisu ispucali, a nisam se šišala nekoliko meseci. Dakle, ogromna preporuka!

Ono što mi ostaje da napomenem je da su Lafy Natural proizvodi od nedavno na ogromnom popustu u svim dm drogerijama, tako da ako ste ikad poželeli da probate njihove proizvode, sada je prava prilika!

- Da li ste isprobali ovaj proizvod i kakvi su vaši utisci?
- Pišite mi u komentarima ispod, a ja vas pozdravljam do sledećeg posta. Hvala vam na čitanju!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments

  1. Pocinjem sve da razmatram kako bih oporavila lokne od karantinskog impulsivnog fabanja.....

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!