Forest Green OUTFIT POST | @oopsfashion.rs x iammilitza

 

Zdravo svima i dobro došli u novi outfit post na mom blogu! U ovom postu vam predstavljam outfit koji mi je za vrlo kratko vreme postao jedan od omiljenih zbog same kombinacije boja, koje su ujedno meni i jedne od omiljenih.

Pre par nedelja sam vam pisala o džemperu/rolci koji sam poručila putem registrovane Instagram online prodavnice @oopsfashion.rs, a sada vam predstavljam visoko-strukirane farmerke širokih nogavica, sa pocepanim detaljima. Pre nego što pređem na samo predstavljanje kombinacije, želim da napomenem da je sada pravo vreme da poručite svoj omiljeni odevni komad i oplemenite ormar kroz garderobu koju u ponudi imaju na @oopsfashion.rs profilu jer je trenutno aktuelno sezonsko sniženje, i cene su izuzetno pristupačne za kvalitet koji dobijate. Imate moju iskrenu preporuku!

Takođe, ukoliko želite da vidite reels sa odevnim komadima poručenim preko pomenute online prodavnice, možete to uraditi ovde!

Sama kombinacija se sastoji od nekoliko elemenata, a to su: H&M tamno zelena bluza po kojoj sam i nazvala ovaj post. Izuzetno je prijatna, ženstvenog kroja i u boho/vintage stilu koji volim. Sa njom sam ukombinovala nove, farmerke o kojima sam vam pisala u prethodnom pasusu. Iako su poprilično kvalitetne, nažalost za moju figuru nisu odgovarajuće jer imam široke kukove i morala bih još jedan broj veći da uzmem, a onda bi mi bile široke u struku. Takođe, s obzirom na to da sam visoka, dugačke su mi do gležnjeva, a ja volim kada su farmerke ovakvog kroja dugačke skroz do poda, tako da iz tog razloga mi ne odgovaraju. Međutim, verujem da bi mnogima od vas izuzetno lepo pristajale. Odnos cene i kvaliteta je za svaku pohvalu i tu zaista skidam kapu! Što se tiče aksesoara, odlučila sam se za HappyBags torbicu i nove, omiljene i preudobne kožne čizme u stilu martinki, poručene preko Pull&Bear aplikacije.

Kako se vama čini ova kombinacija?

Uživajte u fotografijama ispod! :)













Bluza/Blouse: H&M (Divided)
Farmerke/Jeans: @oopsfashion.rs
Torba/Bag: @happybagsns
Čizme/Boots: Pull&Bear

Hvala vam na čitanju!

Da li vam se dopada outfit i da li biste ga nosili?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,
Milica.

Comments