Recenzija INGRID Casablanca palete senki (111) | Kozmetika&Parfemi

Zdravo svima! :)


Dok pišem ovaj post već polako počinjem da osećam nalet uzbuđenja jer ću za 6 sati sedeti u autobusu i zajedno sa najboljom drugaricom krenuti na ekskurziju i prvi put ići izvan granica Srbije i Crne Gore. Budite sigurni da ću vas za nedelju-dve obradovati i sa postom u kojem ću sa vama podeliti svoje utiske ali i ostaviti vas da uživate u fotkama koje budem usnimila. No, to nije današnja tema.

Prošle nedelje sam vam recenzirala Ingridov HD Beauty Innovation bronzer, a u nastavku posta ću vam predstaviti Ingrid Casablanca paletu mat senki (111).

Well, let's go...


Opis proizvoda (reči proizvođača):
"Za sve dame koje obožavaju mat senku na kapcima, mat senka za oči INGRID Casablanca predstavlja pravo otkrovenje. Njene četiri idealno uklopljene nijanse su savršeni izbor za svaku priliku i ispunjavaju vaša visoka očekivanja."


Moje mišljenje:
Već sam imala priliku da isprobam ovu paletu samo je bila u pitanju verzija broj 109. I tada sam bila oduševljena kvalitetom palete, a i sada sam takođe. Ova paletica sadrži 4 mat senke u različitim nijansama, počev od najsvetlije koja poseduje svetle bežikaste tonove, zatim odmah do nje se nalazi za nijansu svetlija braonkasta nijansa, a ispod prve se nalazi prava braon nijansa i na kraju, do nje je smeštena tamno braon nijansa sa podtonovima crne boje. Nijanse su zaista prelepe i savršene za svaki dan, ali i za neke posebne prilike i mogu savršeno da posluže kao prelazne nijanse za bilo koji Makeup Look. Sve senke su izuzetno pigmentovane, ne truse se mnogo, ravnomerno se nanose i odlično se blendaju. Takođe su veoma postojane i savršeno izgledaju i bez upotrebe baze za senku. Paleticu koristim svakog dana više od mesec dana i skoro pa da ne mogu da primetim tragove korišćenja jer se izuzetno sporo troši s obzirom na to da je pigmentacija vrhunska pa je potrebno vrlo malo proizvoda da bi se postigao željeni efekat. Odnos cene i kvaliteta je na zavidnom nivou i imate moju iskrenu preporuku!

Za više informacija kliknite OVDE!

Svočeve možete pogledati ma fotografiji ispod:


- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Aposlutno obožavam zemljane tonove sjenki, omiljeni su mi, tako da mi se i ova peletica baš sviđa. Još je onako malena, kompaktna, idealna za putovanja, oduševljena sam♥♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  2. Divna kozmetika, a sjene su definitivno namijenjene svima, jer svi mi volim nude i tamne boje :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ReplyDelete
  3. Draga, hvala što si objavila ovako divan post! Senke mi se jako dopadaju jer su u tim zemljanim tonovima kakve često i koristim, a i skroz idu uz trenutnu sezonu. Takođe moram pohvaliti i tvoj blog.

    Pratim te! <3

    Nova sam u svetu bloginga i ovo je moj prvi post: chiccappuccino.blogspot.rs

    Uživaj, kisses!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti mnogo, draga, na ovako divnom komentaru i na svim lepim rečima! ♡♡♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!